mouse Δημοσιεύτηκε August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 17, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Δε ξέρω εάν ποστάρω στο σωστό τμήμα του φόρουμ αλλά έχω την εξής απορία: Το λάπτοπ μου έχει ενσωματωμένη κάμερα την οποία και χρησιμοποιώ. Ωστόσο σε πολλά λαπτοπ έχω παρατηρήσει πως υπάρχουν προγράμματα για να κάνουν εφέ με την κάμερα. Επειδή εμένα το δικό μου δεν έχει προεγκατεστημένο παρόμοιο λογισμικό μπορώ από κάπου να κατεβάσω ένα το οποίο να είναι δωρεάν; Ευχαριστώ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Αν είναι καινούργιο, σίγουρα έχει λογισμικό. Αλλιώς βρες τι υπάρχει στο site του φορητού σου. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. August 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Αν είναι καινούργιο, σίγουρα έχει λογισμικό. Αλλιώς βρες τι υπάρχει στο site του φορητού σου. Είναι 1 - 2 ετών. Πού ακριβώς μου λες να ψάξω; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 ουτε εμενα εχει λειτουργικο. παλια ειχα μια logitech στον desktop που ειχε αυτα που λες αλλα την ειχα αγορασει. ενδιαφερομαι και εγω αν εχετε τπτ υποψιν ενημερωστε Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) Είναι 1 - 2 ετών. Πού ακριβώς μου λες να ψάξω; στην ιστοσελίδα της εταιρίας που αγόρασες το φορητό σου. Εκεί που θα έχει τους drivers/οδηγούς θα υπάρχει και αυτό που ζητάς. ουτε εμενα εχει λειτουργικο. παλια ειχα μια logitech στον desktop που ειχε αυτα που λες αλλα την ειχα αγορασει. ενδιαφερομαι και εγω αν εχετε τπτ υποψιν ενημερωστε google it για να βρεις τους οδηγούς από την σελίδα του κατασκευαστή.;) Edited August 19, 2011 by zxr Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. August 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Και πάλι δε κατάλαβα πού ακριβώς να ψάξω (το ξέρω είμαι άσχετος)... Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα; Ευχαριστώ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Και πάλι δε κατάλαβα πού ακριβώς να ψάξω (το ξέρω είμαι άσχετος)... Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα; Ευχαριστώ Στην ιστοσελίδα της εταιρίας του φορητού σου (αν είναι Acer στην Acer, αν είναι HP στην HP, κ.ο.κ) ;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 εμενα που εχει ενσωματωμενη εχει μονο προβολη της καμερα οχι εφε...αλλα μια life cam που εχω εχει προγραμματακι Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. August 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Στην ιστοσελίδα της εταιρίας του φορητού σου (αν είναι Acer στην Acer, αν είναι HP στην HP, κ.ο.κ) ;) Δε βρήκα τίποτα. Κανένα δωρεάν λογισμικό δε παίζει να βρω; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Για δώσε μας λίγο το μοντέλο να ψάξουμε και εμείς ! Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts