Jump to content

Βοηθεια σχετικα με τον ie...

kakofonixx
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω και μερικες μερες οποτε μπαινω στο internet και ανοιγω τον intrernet explorer και ενω εχω σαν προεπιλεγμενη αρχικη σελιδα την κενη μου εμφανιζει παντα μια αλλη που εχει καταλογους για

ψαξιμο στο web.

Οσες φορες και να εχω αλλαξει τη σελιδα παλι στην κενη, μολις κλεισω και ξανανοιξω το pc παλι τα ιδια! :wacko:

Επισης εκει που δε μου εβγαζε ποτε pop-ups κατα το surfing τωρα μου ανοιγει ανα τακτα διαστηματα παραθυρα με διαφημισεις!! Σκαναρισα το σκληρο με το Ad-aware 6 και με το Spybot - Search & Destroy (και τα δυο στις τελευταιες τους εκδοσεις) και πεταξα οτι θεωρουσα υποπτο, αλλα το προβλημα παραμενει!! :cry:

Μου εχουν σπασει τα νευρα και φοβαμαι μηπως εχω κολλησει

ακομα και κανενα dialer! Σκεφτομαι μεχρι και το format!!!

Help πριν το σπασω!!! :mad: :mad:

Δυστυχώς όπως έχουν αναφέρει πολλοί εδώ μέσα και όπως είδα και ο ίδιος τα δύο αυτά προγράμματα δεν βρίσκουν τα πάντα. Δοκίμασε και το spysweeper, ίσως να διορθώσει το πρόβλημα.

dokimase na sviseis ta cookies kai ton fakelo me ta temporary internet files..

kane kai unistall to kazaa se periptosi pou to xrisimopoieis kai egkatestise to kazaa lite pou den exei spyware..

perissorera gia auto stin perioxi computing..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος suicico (18 Απρ. 2004 , 05:16)

tha mporoyses na psajeis sto registry to home page toy ie kai na to allajeis

Αυτό το κάνουν τα προγράμματα για spyware που χρησιμοποίησε. Όμως κάποια spyware σε κάθε startup αλλάζουν ξανά την home page. Ίσως μπορέσει να τα αντιμετωπίσει το spysweeper. Καλύτερα πάντως να μην πειράξει μόνος του τη registry για να αποφύγει τα χειρότερα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stratos (18 Απρ. 2004 , 05:33)

dokimase na sviseis ta cookies kai ton fakelo me ta temporary internet files..

kane kai unistall to kazaa se periptosi pou to xrisimopoieis kai egkatestise to kazaa lite pou den exei spyware..

perissorera gia auto stin perioxi computing..

Και τα cookies αντιμετωπίζονται με τα δύο αυτά προγράμματα που έχει. Το δε kazaa όταν το απεγκαταστήσεις δεν βγάζει το syware που έχει βάλει αρχικά.

kai egw to antimetopizw auto to problem me ton vivid gault parolo pou ton io auton ton exw sbhsei se para polla pc sto diko mou den mporw

Το είχα πάθει κι εγώ.Το έσβησα απο την registry,αλλά υπήρχε και σε φάκελο των windows και το ξανάπέρναγε.Αν προσπαθούσες να τον σβύσεις απο τους φάκελους των windows σου έλεγε οτι το προγραμμά χρησιμοποιήται (ή κατι τέτοιο).Τελικά τα κατάφερα στο τέλος.Μου είχε σπάσει τα νεύρα (έβγαζε κάθε πέντε λεπτά ένα παράθυρο με κάτι γκόμενες που χόρευαν).

Τελευταία μου βγάζει αρκετά συχνά ένα παράθυρο με πολλά πολλά emoticons.Ξέρει κανεις κάτι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Θα κατεβασω το spysweeper και βλεπουμε...

@stratos: Δεν ειχα ποτε kazaa μονο το kazaa lite και εχω δοκιμασει μερικες φορες να σβησω τα cookies και τα αρχεια απο το temporary internet files αλλα χωρις αποτελεσμα :(