kooky Δημοσιεύτηκε July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 31, 2011 (edited) Καλησπέρα, λοιπόν σήμερα άνοιξα ένα desktop που είχα 2-3 μήνες να χρησιμοποιήσω και κατέβασα τις τελευταίες ενημερώσεις για τα windows xp service pack 2. Πέρασα επίσης και μερικά προγράμματα που είχα και στο laptop για να κάνω εύκολα τη δουλειά μου. Το πρόβλημα είναι ότι μου βγάζει ένα σφάλμα "Αποτροπή Εκτέλεσης Δεδομένων windows" σχεδόν κάθε φορά που μπαίνω σε κάτι φακέλους με κάποια αρχεία .avi που έχω κατεβάσει και μόλις επιλέγω ένα αρχείο για να το μεταφέρω ή να το διαγράψω εμφανίζεται αυτή η επιλογή και μετά από μερικά δευτερόπλεπτα με βάζει πάλι στα windows. Με λίγο ψάξιμο έκανα δεξί κλίκ στο "ο υπολογιστής μου" > Ιδιότητες > Για προχωρημένους > Στην πρώτη επιλογή που είναι "επιδόσεις" πάτησα "ρυθμίσεις" και στην καρτέλα αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων ήταν επιλεγμένη η δεύτερη επιλογή και το άλλαξα και επέλεξα την πρώτη. Αλλά ούτε αυτό έλυσε το πρόβλημα... Τι επιλογές πρέπει να κάνω στις καρτέλες αυτές για να μην εμφανίζεται άλλο αυτό το ενοχλητικό μήνυμα?? Edited July 31, 2011 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει ιός στα αρχεία; Από μνήμη πώς πάει το μηχάνημα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. July 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Με λίγο ψάξιμο ακόμα διάβασα σε ένα φόρουμ για υπολογιστές ότι τα xp έχουν ένα θέμα με τα thumbnails. Απενεργοποίησα την cache για τα thumbnails και έδωσα και μια εντολή που δε θυμάμαι τώρα,κάτι με κατάληξη .dll και φαίνεται να λύθηκε το πρόβλημα. Αν χρειαστεί μπορώ με την ίδια εντολή αφαιρώντας ένα γράμμα να τα ξαναενεργοποιησω. Ιός δε νομίζω να είναι καθώς το pc είχε Norton πριν και τώρα του εχω βάλει ένα avg. Δεν έχει μείνει χωρίς antivirus. Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Ναι τα antivirus που είχες και έχεις είναι ''κορυφαία'':X. Δοκίμασε με το SuperAntispyware να τσεκάρεις τον υπολογιστή σου. Πριν όμως κατέβασε χειροκίνητα και εγκατέστησε το Net Framework της Microsoft. :) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Ναι τα antivirus που είχες και έχεις είναι ''κορυφαία'':X. Δοκίμασε με το SuperAntispyware να τσεκάρεις τον υπολογιστή σου. Πριν όμως κατέβασε χειροκίνητα και εγκατέστησε το Net Framework της Microsoft. :) Σ'ευχαριστώ για τις υποδείξεις σου. Κατέβασα και το Net Framework με τα τελευταία updates, και πέρασα και το SuperAntispyware Pro. Στο σταθερό pc (που είχα το πρόβλημα) μου βρήκε μόνο κάτι tracking cookies και στο laptop κάποια adware. Τα καθάρισα όλα. Νομίζω πως είμαι (πολύ) εντάξει... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 ΟΚ τότε. Συχνά - πυκνά κάνε εναν έλεγχο δεν είναι κάτι το φοβερό και κάνε ενημέρωση στο Net Framework Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts