waterprofen Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Μαλλόν 16-20 πρέπει να τα κάνω... :( Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. April 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Mάγκες όποιος το βάλει στόχο να χάσει κιλά σίγουρα θα το καταφέρει!!! Μόνο να μην κάνουμε χαζομάρες και χάνουμε πολλα κιλα σε μικρο διάστημα γιατί είναι πολύ κακό!!! ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ!!! KEEP GOING!!! :D Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Όλη μου την ζωή άκουγα τους άλλους να μου λένε πρέπει να χάσεις 10, πρέπει 20,πρέπει 30 και άλλες τέτοιες ωραίες ιστορίες. Μόλις όμως τους είπα να το βουλώσουν γιατί με αγχώνουν έχασα με το πάσο μου 10 κιλά. Οπότε dont worry χάσε όσα θέλεις:) Αυτό είναι το σημαντικό να μην αγχώνεσαι. Και μην ακούς τους άλλους, άκου τον εαυτό σου. Γιατί πρώτος εσύ θα πεις μπράβο στον εαυτό σου. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts