Jump to content

[tbdd] Το πιο πετυχημένο Pocket Pc!

kplr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

auto pantws pou tha ithela egw se ena ppc einai mia usb thira pou na mporeis na syndeseis panw oti sou goustarei, xwris problhmata syndesimwthtas! apo mouse kai ektypoth mexri kai camera sony me usb straming!!!!!

• Απαντήσεις 62
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μα τα καλά Ppc έχουν :)

όλα τα toshiba και κάποια mitac :)

η κορυφή είναι ότι θα βάζω τον 7-1 reader μου :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

kai to qtekaki mou exei usb host :D
Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

σίγουρα :)

ίσως υπάρχει και κάποιο ipaq jacket ή cf card που να έχει usb αλλά μίλησα για λειτουργία από τη μάνα τους :)

πάντως καλά έκαμες και το ανέφερες.

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (26 Απρ. 2004 , 18:14)

Με αναγκάζεις να βγω off topic :whistle:

Πρώτον στο σχολείο το έχω μόνο για κάποια μάθημα που σε πιάνει ύπνος (like music or like deutsch) Δεύτερον σιχαίνομαι τις παιχνιδομηχανες ,πάρε εσύ, γενικά δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια . για να παίξω ένα παιχνίδι πρέπει να είναι σε στυλ megamind ή κάποιο adventure με καλό σενάριο (like monkey island, Dracula, necromantia) ή κάποιο RPG επίσης με καλό σενάριο (like vampire the masquerade) γενικός δεν έχω αφιέρωση πολύ χρόνο στα παιχνίδια (video games και μη) και δεν ξέρω πόσο καλό είναι αυτό αλλά δυστυχώς στο θέμα αυτό το έχω χάσει το τρένο . τρίτον έχω ελάχιστα παιχνίδια και τα περισσότερα δεν τα παίζω δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια.Το ppc το έχω για internet ebook mp3 videos ,image , pim , και software που μου κάνουν την ζωή μου πιο εύκολη

Θα έκανες πολύ καλύτερα τη δουλειά σου μ'ένα tablet κι ένα απλό μικρό κινητό.

Δεν διαφωνώ το e800 είναι σταθμός στο θέμα της υιοθετήσεις του vga στα ppc

Αλλά η ερώτηση μου είναι πόσο σημαντικό είναι το vga στα ppc

είναι το vga στα ppc

Πόσο σημαντικό; Paramount!

Αν κάτι σου βγάζει τα μάτια για να το δεις στις 3.5" δεν ασχολείσαι. Εγώ πραγματικά το βλέπω ως εφιάλτη ποτέ να γυρίσω σε μικρής ανάλυσης monitor στο desktop μου ή σε χαμηλής resolution οθονίτσα στο κινητό μου. Άμα δεις μια φορά κάτι καλό- πρόσεξε... ΔΕΙΣ (όραση, η σημαντικότερη και πιο εξελιγμένη των ανθρώπινων αισθήσεων)- δύσκολα γυρίζεις πίσω.

Γι'αυτό και υιοθετήθηκε απ'τα Win2003 CE SE.

βέβαια στα ΣΕ δεν θα είναι μικρά vga αλλά hiDPI :)

αυτά τα δύο δημιουργούν τη διαφορά που όλοι όσοι έχουν ε800 ονειρεύονται τα ΣΕ. :)

Υ.Γ. για 3.5 ίντες η vga θα ήταν άκυρη ενώ τα ΣΕ μια χαρά εδώ είναι η διαφορά και το 730 έχει 3.7 αλλά παρόλα αυτά μια χαρά αναγνώσιμη.

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (27 Απρ. 2004 , 15:12)

Θα έκανες πολύ καλύτερα τη δουλειά σου μ'ένα tablet κι ένα απλό μικρό κινητό.

Πόσο σημαντικό; Paramount!

Αν κάτι σου βγάζει τα μάτια για να το δεις στις 3.5" δεν ασχολείσαι. Εγώ πραγματικά το βλέπω ως εφιάλτη ποτέ να γυρίσω σε μικρής ανάλυσης monitor στο desktop μου ή σε χαμηλής resolution οθονίτσα στο κινητό μου. Άμα δεις μια φορά κάτι καλό- πρόσεξε... ΔΕΙΣ (όραση, η σημαντικότερη και πιο εξελιγμένη των ανθρώπινων αισθήσεων)- δύσκολα γυρίζεις πίσω.

Το table pc είναι μεγάλο για εμένα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (27 Απρ. 2004 ,

Οκ Ίσως να έχεις δίκιο

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (27 Απρ. 2004 , 17:17)

Το table pc είναι μεγάλο για εμένα

Ναι αλλά σύμφωνα με την χρήση που είπες ότι θες να κάνεις είναι το καλύτερο compromise. Μόνο ένας παλαβός θα φχαριστιόταν ταινίες, βίντεο, images, και software (!) σε κάτι που δεν τρέχει Windows XP ή full-blown Linux. Για PIM και μουσική μπορείς να πάρεις και το κατάλληλο κινητό. ;)

Όσο για TabletPC, πλέον βγαίνουν διάφορες μορφές.

http://www.microsoft.com/windowsxp/tabletpc/evaluation/tours/default.asp#

Οκ ίσος να έχεις δίκαιο

Δίκαιo; LOL. Mπα δίκαιο δεν ξέρω αν έχω, αλλά δίκιο μάλλον έχω... τουλάχιστον, αυτό που λέω συμφωνεί με τις κινήσεις της αγοράς και της Microsoft: VGA ανάλυση για όλους!

Ρε Προφ όμως, το Tablet PC χωράει μέσα στην τσέπη; Το προτέρημα του PPC είναι ότι προσφέρει ότι ανέφερει ο Bone, σε ένα highly portable form-factor (ιδιαίτερα τα μικρά PPC όπως 2210 και 1940).

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (27 Απρ. 2004 , 20:11)

Δίκαιo; LOL. Mπα δίκαιο δεν ξέρω αν έχω, αλλά δίκιο μάλλον έχω... τουλάχιστον, αυτό που λέω συμφωνεί με τις κινήσεις της αγοράς και της Microsoft: VGA ανάλυση για όλους!

Οπo, :( έκανα και εγώ ένα λάθος από την βιασύνη μου και έπεσες να με φας :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (27 Απρ. 2004 , 20:11)

Μόνο ένας παλαβός θα φχαριστιόταν ταινίες, βίντεο, images, και software (!) σε κάτι που δεν τρέχει Windows XP ή full-blown Linux. Για PIM και μουσική μπορείς να πάρεις και το κατάλληλο κινητό. ;)

Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο :)

βρε σεις για το πιο πετυχημένο ππσί μιλάμε και όχι για τα βίτσια του καθενός από μας ;)

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (27 Απρ. 2004 , 19:02)

Ρε Προφ όμως, το Tablet PC χωράει μέσα στην τσέπη; Το προτέρημα του PPC είναι ότι προσφέρει ότι ανέφερει ο Bone, σε ένα highly portable form-factor (ιδιαίτερα τα μικρά PPC όπως 2210 και 1940).

Ok ρε μαν. Όπως επιθυμεί ο καθένας. Πάντως όφειλα να πω πως δεν είναι το killer-app των PocketPC ουδεμία μορφή multimedia. Αν κάποιος, όπως λέει κι ο alex-da-best, έχει "βίτσια" στις 3,5" πάσο. Πάντως για να γυρίσουμε στο θέμα μας... οι VGA οθόνες θα βελτιώσουν πολύ την κατάσταση σ'αυτόν τον τομέα. Τουλάχιστον οπτικά.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...