Alexkass Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 νομίζω ότι η επιλογή αυτή είναι κορυφαία :) είσαι σε σύνδεση με το ακουστικό ή με το κινητό και ταυτόχρονα σερφάρεις στο προσωπικό δίκτυο. αλλά δεν είναι το μόνο +, την αποσπόμενη μπαταρία που τη βάζεις? :) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (24 Απρ. 2004 , 00:40) την αποσπόμενη μπαταρία που τη βάζεις? :) Στο τέλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 geia se olous :o symfono kai ego oti ean den ypirxan ta epanastatika ipaqs den tha ypirxan stin agora ola afta ta kaloudia pou exoume tora..episeis epanastatika theoro kai ta xda's kai tous klonous afton. Alla to monadiko kai anepanalipto eitan kai einai tis toshiba apo to e740 eos kai to simerino 800ari pou exoune kati pou kanena pda den exei akomi ektos tou asus an den apatome? vga accelerator...ola ta lefta... me ta 384Kbytes vga memory kai to chipaki tis ati to e755 den pezete sto video viewing.. 2MBIT video (!!!!!) 320x240 mpeg1 kai xanei ELAXISTA kare...me o/c sta 472 KANENA kare... kai tora synexizei ekei pou kanenas den to kanei :confused: me to e800 kai ta 2mbytes... kai vevea epete synexeia...gai na doume :) Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Συμφωνώ nectons, κι ελπίζω να το δούμε και από άλλους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. April 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Και το Loox 610 2mb έχει μου φαίνεται :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 νομίζω έχει την κλασική 384ΚΒ. :worry: τουλάχιστον αν είχε θα το έγραφαν. και τα προγράμματα που είναι φτιαγμένα για την νέα ΑΤΙ (Pockettv 0.13.11 & pocket mvp l.e) δεν παίζουν στο 610 με αυτή την επιλογή. πάντως δεν χρειάζονται και μεγαλύτερη μνήμη τα ππσί με qvga. η vga είναι που σέρνει το μηχάνιμα. :wacko: Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (24 Απρ. 2004 , 14:15) η vga είναι που σέρνει το μηχάνιμα. :wacko: Εγώ περιμένω κάτι ποιο εξελιγμένο για να αλλάξω το 2210 Το e800 ναι μεν έχει vga αλλά εγώ ζήτω κάτι παραπάνω Και γενικώς πιστεύω ότι πόλοι ζητούν πολύ περισσότερα από vga Για αυτό δεν θεωρώ το e800 σταθμό στα ppc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (24 Απρ. 2004 , 14:15) η vga είναι που σέρνει το μηχάνιμα. :wacko: DLD ti ennoeis?oti to e800 sernetai? Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. April 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (24 Απρ. 2004 , 14:15) νομίζω έχει την κλασική 384ΚΒ. :worry: τουλάχιστον αν είχε θα το έγραφαν. και τα προγράμματα που είναι φτιαγμένα για την νέα ΑΤΙ (Pockettv 0.13.11 & pocket mvp l.e) δεν παίζουν στο 610 με αυτή την επιλογή. πάντως δεν χρειάζονται και μεγαλύτερη μνήμη τα ππσί με qvga. η vga είναι που σέρνει το μηχάνιμα. :wacko: Μου φαίνεται ότι κάτι τέτοιο είχα διαβάσει σε κάποιο review.. Μπορεί να κάνω λάθος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 exoune akoustei diafores bt_arvyles oti ta eperxomena ppc thaxoun pxaxx0 sta 600+Mhz tis samsung kai 800x600 se 4 intses... othoni me xamili katanalosi, varos kai grigoro accelerator...poly syntoma pistevo tha skasoune myti...den to kanoune akomi gia themata kostous kai katalalosis pistevo...sigoura kai themata marketing alla poio poly to kostos... Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 "pxaxx0 sta 600+Mhz tis samsung kai 800x600 " oreos eimai ...pxa epeksergastis tis samsung...eipia poles mpyres apopse kai leo diafora... Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpak (24 Απρ. 2004 , 16:38) DLD ti ennoeis?oti to e800 sernetai? το ε800 δεν έχει 384ΚΒ αλλά 2ΜΒ και στα 200+ Mhz ΔΕΝ σέρνεται καθόλου :) :D αν το βάλεις στα 100 λογικό είναι ;) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (24 Απρ. 2004 , 14:29) Εγώ περιμένω κάτι ποιο εξελιγμένο για να αλλάξω το 2210 Το e800 ναι μεν έχει vga αλλά εγώ ζήτω κάτι παραπάνω Και γενικώς πιστεύω ότι πόλοι ζητούν πολύ περισσότερα από vga Για αυτό δεν θεωρώ το e800 σταθμό στα ppc Όπως; Τι θες δηλαδή στο PocketPC σου για να είσαι ένας ολοκληρωμένος... δεκατετράχρονος; :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (24 Απρ. 2004 , 20:02) Όπως; Τι θες δηλαδή στο PocketPC σου για να είσαι ένας ολοκληρωμένος... δεκατετράχρονος; :wacko: Καταρχάς και να μην είχα pda πάλι θα ήμουνα ολοκληρωμένος Για να αλλάξω pda σίγουρα αυτό που θα αγοράσω θέλω να έχει αρκετά πιο γρήγορο cpu , bt/wifi μαζί , μεγάλη οθόνη , δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι vga , επίσης θέλω να έχει 128 mb ram μεγάλη ρομ επίσης σε περιπτώσει που θα έχει vga θα ήθελα και μια κάρτα γραφικών , θέλω μεγάλη μπαταρία Επίσης θύρες sd/cf Κάτι άλλο που θέλω αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει είναι να έχει θύρα για sim αλλά δεν με ενδιαφέρει αν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω gsm υπηρεσίες με ενδιαφέρει το gprs Όλα τα παραπάνω (σχεδόν όλα) θα είναι ένα σοβαρό κίνητρο να αλλάξω ppc Το ε800 σχεδόν καλύπτει τα παραπάνω αλλά δυστυχώς σχεδόν..... Ίσως το ε830 είναι το ppc που ζήτω Παρόλα αυτά το 2210 με καλύπτει στις καθημερινές μου ανάγκες Όσο αφορά το ε800 δεν νομίζω ότι το vga να κάνει κάποιο που έχει πραγματικά ανάγκη το ppc να αλλάξει ppc Για αυτό δεν το θεωρώ σταθμό όπως το 5450/5550 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (25 Απρ. 2004 , 08:30) Όσο αφορά το ε800 δεν νομίζω ότι το vga να κάνει κάποιο που έχει πραγματικά ανάγκη το ppc να αλλάξει ppc αν πας σε vga απλά δεν γυρνάς ξανά πίσω (το 610 αν και άριστο είναι στο ράφι :whistle: ) είναι σαν να οδηγάς ένα Grand Cherokee (α ρε Κώστα :rolleyes: ) και μετά να γυρνάς στο punto... :worry: Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. April 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Εγώ οδηγώ σκέτο Cherokee οπότε μπορώ να μείνω στο 610 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 έγραψες !!! :D :p :lol: Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. April 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Μου έδωσες ιδέα και για μια ανάλογη μετατροπή στην υπογραφή μου.. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr (25 Απρ. 2004 , 18:03) Εγώ οδηγώ σκέτο Cherokee οπότε μπορώ να μείνω στο 610 :) :lol: :lol: :lol: :lol: Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (25 Απρ. 2004 , 17:25) (το 610 αν και άριστο είναι στο ράφι :whistle: ) Μου το δίνεις ? :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (26 Απρ. 2004 , 08:17) Μου το δίνεις ? :whistle: Για να μην ειναι στο ραφι, οχι τιποτε αλλο.! Λογικα Τεταρτη ερχεται το ε800 μου!!Αντε να δουμε τι λεει η βι τζι ει.Θα το κανει το πιο πετυχημενο πιπισι για μενα?Μεχρι τωρα ειναι το 5550 γιατι διωρθωνει τα προβληματα ταχυτητας του 5450(ταφος ηταν). Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 μην ξεχάσεις να κάμεις τα 10 βήματα. χωρίς αυτά είναι για πέταμα ;) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (25 Απρ. 2004 , 06:30) Όσο αφορά το ε800 δεν νομίζω ότι το vga να κάνει κάποιο που έχει πραγματικά ανάγκη το ppc να αλλάξει ppc Κι όμως, είναι σταθμός. Απόδειξη η επίσημη υιοθέτηση των VGA μεγεθών από τα 2003 SE. Πάρε ένα PS2 καλύτερα, θα παίζεις και σε μεγάλη οθόνη. ;) Το σχολείο είναι για να μαθαίνεις γράμματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (26 Απρ. 2004 , 19:29) Κι όμως, είναι σταθμός. Απόδειξη η επίσημη υιοθέτηση των VGA μεγεθών από τα 2003 SE. Πάρε ένα PS2 καλύτερα, θα παίζεις και σε μεγάλη οθόνη. ;) Το σχολείο είναι για να μαθαίνεις γράμματα. Με αναγκάζεις να βγω off topic :whistle: Πρώτον στο σχολείο το έχω μόνο για κάποια μάθημα που σε πιάνει ύπνος (like music or like deutsch) Δεύτερον σιχαίνομαι τις παιχνιδομηχανες ,πάρε εσύ, γενικά δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια . για να παίξω ένα παιχνίδι πρέπει να είναι σε στυλ megamind ή κάποιο adventure με καλό σενάριο (like monkey island, Dracula, necromantia) ή κάποιο RPG επίσης με καλό σενάριο (like vampire the masquerade) γενικός δεν έχω αφιέρωση πολύ χρόνο στα παιχνίδια (video games και μη) και δεν ξέρω πόσο καλό είναι αυτό αλλά δυστυχώς στο θέμα αυτό το έχω χάσει το τρένο . τρίτον έχω ελάχιστα παιχνίδια και τα περισσότερα δεν τα παίζω δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια.Το ppc το έχω για internet ebook mp3 videos ,image , pim , και software που μου κάνουν την ζωή μου πιο εύκολη Δεν διαφωνώ το e800 είναι σταθμός στο θέμα της υιοθετήσεις του vga στα ppc Αλλά η ερώτηση μου είναι πόσο σημαντικό είναι το vga στα ppc είναι το vga στα ppc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 δεν ξέρω αν είναι πολύ σημαντικό απλά είναι on way road. ;) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts