Jump to content

Περί Twitter...

vakon_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στις ρυθμισεις, υπαρχει μια επιλογη "protected tweets" αλλα δεν θα τα βλεπουν οχι μονο οσοι δεν εχουν λογαριασμο αλλα οσοι δεν εχεις δεχτει να τα βλεπουν :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• 4 weeks later...
Eφτιαξα και εγω twitter προσφατα. Αν και λιγο επιφυλακτικος στην αρχη, πραγματικα οσο το χρησιμοποιω μου αρεσει ολο και πιο πολυ! Κανεις τη δουλεια σου ανετα, χωρις να εχεις το καθε 'χαζο' group να δημοσιευει οτι να ναι και οτι βλακεια του κατεβει. Και χωρις να γινεται χαμος απο 50 tags σε καθε φωτογραφια ενος 14χρονου που να λενε αγαπη μου θεα, μωρο μου τα σπας κτλ. Χιλιες φορες twitter!!

Eφτιαξα και εγω twitter προσφατα. Αν και λιγο επιφυλακτικος στην αρχη, πραγματικα οσο το χρησιμοποιω μου αρεσει ολο και πιο πολυ! Κανεις τη δουλεια σου ανετα, χωρις να εχεις το καθε 'χαζο' group να δημοσιευει οτι να ναι και οτι βλακεια του κατεβει. Και χωρις να γινεται χαμος απο 50 tags σε καθε φωτογραφια ενος 14χρονου που να λενε αγαπη μου θεα, μωρο μου τα σπας κτλ. Χιλιες φορες twitter!!

+1908 πάρα πολύ σωστός.

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Τρελή λαλακία τελικά αυτό το twiter.Μόνο για ψωνισμένους σελεμπριτι είναι και γενικά δημόσια πρόσωπα που νομίζουν ότι η ανθρωπότητα κρέμεται απο το τι θα γράψουν.

εγω που δεν ειμαι δημοσιο προσωπο και το χρησιμοποιω περισσοτερο απο το FB τι να κανω? :p

απλα δεν ειναι για ολα τα γουστα :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Τρελή λαλακία τελικά αυτό το twiter.Μόνο για ψωνισμένους σελεμπριτι είναι και γενικά δημόσια πρόσωπα που νομίζουν ότι η ανθρωπότητα κρέμεται απο το τι θα γράψουν.

Αποψη σου....αλλα μη τους βαζεις ολους στο τσουβαλι γιατι για καποιους απο εμας μας ειναι απιστευτα χρησιμο....σε αντιθεση με το fb που το εχω διαγραψει εδω και 2 χρονια περιπου

Sent from my Beast Galaxy S2 using Tapatalk 2 Beta

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

http://www.ipop.gr/2012/03/tweetdeck-bug/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tweetdeck-bug

Γι αυτό χθες το βράδυ δεν συνδέοταν καθόλου το tweetdeck. Μάλλον σήμερα το διόρθωσαν το πρόβλημα...

• 3 months later...

και μετά το gtalk...το twitter είναι down...:O

edit: συνήλθε και αυτό..:)

Edited by Nikos_s3

τραγικό αυτό με τις φωτογραφίες. παλιά σε ένα profil τις έβγαζε έστω σε ένα μικρό παραθυράκι από πάνω, συνοπτικά μαζεμένες. τώρα πρέπει να κανεις κλικ μια μια