mol Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Αρχες του χρονου μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Από σήμερα έβαλα και εγώ την cm nigthly 12-12-2011 unofficial http://cyanogenmod.arif-ali.co.uk/rom/ μιας και από ότι βλέπω η τελευταία απευθείας από την cm team ειναι από τις 16-11 και πάει τέλεια.Για ένα high end κινητό όπως το s2 δε θα έλεγα ότι η cyanogen είναι 100% αναβάθμιση με την έννοια ότι δε δουλεύει η βιντεοκλήση και το ραδιόφωνο.Και είδα μια δυσκολία στο να παίξει 1080p video στο youtube με την ίδια άνεση που παίζει η επίσημη της samsung.Παρόλα αυτά μου αρέσει που μπορώ να ρυθμίσω τα επίπεδα της αυτόματης φωτεινότητας,γιατί βλέπω ότι η ρύθμιση της samsung είναι πολύ χαμηλή.Και σίγουρα η ics cm9 θα κυκλοφορήσει πολύ πριν από την επίσημη ics της samsung. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Καλημερες! Ειμαι με CheckROM v4 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Γνωριζουμε ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα στην CM stable 7.1.0 και την Nightly 1.16 ?? Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Καλημερες! Ειμαι με CheckROM v4 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Γνωριζουμε ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα στην CM stable 7.1.0 και την Nightly 1.16 ?? Οι nightly βγαινουν συνεχεια και ειναι auto-compiled. Καθε μια εχει και καποια changelogs. Η stable ειναι μια και βγηκε αρχες Οκτωμβρη, αλλα μονο stable δεν ειναι (γι αυτο και την αλλαξανε σε RC), γνωμη μου, η CM δεν ειναι ετοιμη ακομα για το κινητο μας, εχει πολλα bugs! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Οι nightly βγαινουν συνεχεια και ειναι auto-compiled. Καθε μια εχει και καποια changelogs. Η stable ειναι μια και βγηκε αρχες Οκτωμβρη, αλλα μονο stable δεν ειναι (γι αυτο και την αλλαξανε σε RC), γνωμη μου, η CM δεν ειναι ετοιμη ακομα για το κινητο μας, εχει πολλα bugs! Thanks φιλος... Παραμενω με CheckRom τοτε :D Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Μαγκες μαλλον τον... ηπια! Ειπα να δοκιμασω για λιγο την CM, εκανα επανεκκινηση σε recovery, wipe data/cache/dalvik και μετα install from internal sd card το αρχειακι .zip. Ολα καλα αλλα δεν bootαρει το τηλεφωνο. Μενει κολλημενο στο κιτρινο θαυμαστικο. Ξερει κανεις τι μπορει να παιχτηκε??? solved: εκανα ξανα Install και ξεκινησε κανονικα! Edited December 13, 2011 by megatr0n Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Για να ξεκινήσει η cm πρέπει οπωσδήποτε να την κάνεις install 2 φορές συνεχόμενα.Αντε να βγάλουν και την cm9 να γίνει ακόμη καλύτερο το ήδη άριστο s2. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 κανε κανενα wipe και ξανα install. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Εντυπώσεις από την CM?Σκέφτομαι να την περάσω κι εγώ αλλά δεν ξέρω αν αξίζει γιατί ότι custom rom έχω περάσει μετά από λίγο καιρό το έχω ξαναφλασαρει με την official!Ελληνικα έχει η CM? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Κρατα ενα backup τι ρομ που εχεις και βαλτη να την δεις δεν χανεις τπτ. Ελληνικα εχει. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Για Ελληνικό πληκτρολόγιο τι κάνουμε? Αναγκαστικά βάζουμε κάποιο απο market ή υπάρχει λύση για το official ? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Για Ελληνικό πληκτρολόγιο τι κάνουμε? Αναγκαστικά βάζουμε κάποιο απο market ή υπάρχει λύση για το official ? Γιατι δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο; Εχει κανονικα.. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts