padodinamos Δημοσιεύτηκε July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2011 Θελω να βαλω σε ενα cd τραγουδια και να αυτα να μπορουν να παιξουν σε ενα cd-player. Εκανα την απλη εγγραφη στο cd αλλα τα τραγουδια δεν επαιζαν. Λογικα θα πρεπει να τα αποθηκευσω ετσι ωστε να ειναι σαν playlist.. Πως γινεται?:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Θελω να βαλω σε ενα cd τραγουδια και να αυτα να μπορουν να παιξουν σε ενα cd-player. Εκανα την απλη εγγραφη στο cd αλλα τα τραγουδια δεν επαιζαν. Λογικα θα πρεπει να τα αποθηκευσω ετσι ωστε να ειναι σαν playlist.. Πως γινεται?:worry: Το εκλεισες το cd?Finalize νομιζω την λενε την επιλογη. Επισης τι εγραψες;MP3?Τα παιζει το cd σου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. July 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 (edited) βασικα αν μπορεις πες μου τον τροπο που γινεται να παιζει το cd σε cd-player. πιθανως δεν κανω κατι σωστα οταν περναω τα τραγουδια στο cd. Βρηκα το λαθος μου..μαλλον ειναι στην αρχη..απλα πειτε μου τι πρεπει να επιλεηω! οταν βαζω το cd μου βγαζει 4 τροπους εγγραφης: 1.Εγγραφη μουσικης σε cd (μεσω nokia ovi player) 2.Εγγραφη ενος cd ηχου (μεσω windows media player) 3.Εγγραφη αρχειων σε δισκο(με windows) 4.Create a cd(με iTunes) ποιο απο τα 4 επιλεγω? Edited July 17, 2011 by mcde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Βρηκα το λαθος μου..μαλλον ειναι στην αρχη..απλα πειτε μου τι πρεπει να επιλεηω! οταν βαζω το cd μου βγαζει 4 τροπους εγγραφης: 1.Εγγραφη μουσικης σε cd (μεσω nokia ovi player) 2.Εγγραφη ενος cd ηχου (μεσω windows media player) 3.Εγγραφη αρχειων σε δισκο(με windows) 4.Create a cd(με iTunes) ποιο απο τα 4 επιλεγω? #2 Eγγραφη ενος cd ηχου . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. July 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 ευχαριστω! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 εγω γραφω mp3 κανονικα με το nero σε cd και παιζουν κανονικα σε cd player;) και με τα itunes που σου ειπαν απο επανω γινεται πολυ καλη δουλεια τα εχω δοκιμασει Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 εγω γραφω mp3 κανονικα με το nero σε cd και παιζουν κανονικα σε cd player;) και με τα itunes που σου ειπαν απο επανω γινεται πολυ καλη δουλεια τα εχω δοκιμασει To ζητημα ειναι σε τι θα τα βαλεις να παιξουν.Αν το player δεν παιζει mp3 πρεπει να τα μετατρεψεις σε αρχεια cd.Aν παιζει mp3 τοτε και μεταφορα αρχειων να κανεις θα επρεπε να τα παιζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 To ζητημα ειναι σε τι θα τα βαλεις να παιξουν.Αν το player δεν παιζει mp3 πρεπει να τα μετατρεψεις σε αρχεια cd.Aν παιζει mp3 τοτε και μεταφορα αρχειων να κανεις θα επρεπε να τα παιζει. mp3 δυσκολα παιζουν ολες οι συσκευες..ιδικα οι παλιες mp3 παιζουν οι υπολογιστες και τα dvd player cd παιζουν παντου αμα δεν παιζουν φταει το cd παντως με νερο και itunes παιζουν παντου τα cd Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 παντως με νερο και itunes παιζουν παντου τα cd με Nero & iTunes τα μετατρεπεις ή τα αφηνεις σε mp3? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 με Nero & iTunes τα μετατρεπεις ή τα αφηνεις σε mp3? ειναι 2 διαφορετικες λειτουργιες nero:ανοιγω το προγραμμα επιλεγω να γραψει audio cd φτιαχνω μια λιστα με τα τραγουδια και παταω εγγραφη mp3 τα αφηνω εγω...το nero τo κανει cd file itunes:φτιαχνω μια playlist με τα τραγουδια και μετα παταω burn to disc...παλι μονο του τα κανει cd files Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 ειναι 2 διαφορετικες λειτουργιες nero:ανοιγω το προγραμμα επιλεγω να γραψει audio cd φτιαχνω μια λιστα με τα τραγουδια και παταω εγγραφη mp3 τα αφηνω εγω...το nero τo κανει cd file itunes:φτιαχνω μια playlist με τα τραγουδια και μετα παταω burn to disc...παλι μονο του τα κανει cd files Οποτε τα μετατρεπεις σε cd κομματια.Για αυτο σου παιζουν παντου.Δεν ειναι mp3 πλεον! Για itunes δεν ξερω καθολου καθως δεν το χρησιμοποιω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Οποτε τα μετατρεπεις σε cd κομματια.Για αυτο σου παιζουν παντου.Δεν ειναι mp3 πλεον! Για itunes δεν ξερω καθολου καθως δεν το χρησιμοποιω. ναι αυτο θελω να σου πω...τα mp3 παιζουν μονο σε dvd player και υπολογιστη ισως και σε κανενα cd player αυτοκινητου αν και δεν νομιζω Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 ναι αυτο θελω να σου πω...τα mp3 παιζουν μονο σε dvd player και υπολογιστη ισως και σε κανενα cd player αυτοκινητου αν και δεν νομιζω Υπαρχουν mp3 player και για αυτοκινητα ,εδω και καμποσα χρονια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Παιδιά δεν χρειάζεται καμία διαδικασία μετατροπής των mp3! Αν κάποιος κάνει την επιλογή στο nero ή σε όποιο άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιεί "Audio CD" τότε τα αρχεία μόνα τους αλλάζουν. Το βλέπεις κιόλας γιατί αν έκανες εγγραφή σε mp3 θα χωρούσαν άπειρα κομμάτια, ενώ στο audio είσαι στα 12-16 maximum! http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Παιδιά δεν χρειάζεται καμία διαδικασία μετατροπής των mp3! Αν κάποιος κάνει την επιλογή στο nero ή σε όποιο άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιεί "Audio CD" τότε τα αρχεία μόνα τους αλλάζουν. Το βλέπεις κιόλας γιατί αν έκανες εγγραφή σε mp3 θα χωρούσαν άπειρα κομμάτια, ενώ στο audio είσαι στα 12-16 maximum! ακριβως αυτο θελω να πω και κανω...και στο nero δεν ειναι αναλογα με την χωριτικοτητα του mp3 αλλα με την διαρκεια Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Γιατί τα έχετε μπλέξει με αυτό τον τρόπο δεν καταλαβαίνω. Υπάρχουν Audio CDs και DATA CDs. Τα πρώτα περιέχουν ασυμπίεστο ήχο συγκεκριμένης μέγιστης διάρκειας. Τα δεύτερα μπορεί να περιέχουν οποιαδήποτε δεδομένα συμπιεσμένα ή όχι. Όταν σε κάποιο πρόγραμμα εγγραφής επιλέξουμε Audio CD, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και τα κατάλληλα αρχεία ήχου. Πολλά τέτοια προγράμματα όπως το Nero, εδώ και χρόνια, μετατρέπουν κατάλληλα και αυτόματα διάφορα είδη αρχείων ήχου, όπως τα mp3. Υπάρχουν βέβαια και συσκευές που αναγνωρίζουν το file system ενός Data CD και συγκεκριμένα είδη αρχείων π.χ. mp3, τα οποία μπορούν και να αναπαράγουν. End of story. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts