kostassl45i Δημοσιεύτηκε April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (14 Μάρ. 2004 , 17:18) metal rulezzz!συγγνωμη που επανερχομαι αλλα οι maiden δεν ειναι hard rock-αυτο ειναι ιεροσυλεια και ασχετοσυνη(δεν θελω να θιξω αυτον που το υποστηριζει)-να μην λεμε οτι θελουμε ε? Απορώ γιατί τέτοια εμμονή με τους μέιντεν.... Οκ μέταλ είναι (ο γιατρός είπε να λέμε πάντα ναι :D :rolleyes: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i ( 3 Απρ. 2004 , 00:41) Απορώ γιατί τέτοια εμμονή με τους μέιντεν.... Οκ μέταλ είναι (ο γιατρός είπε να λέμε πάντα ναι :D :rolleyes: ) λοιπον φιλε,διαβασε λιγο ενημερωσου και μετα ελα να ειρωνευτεις....!δεν μπορουμε να λεμε οτι θελουμε ισοπεδωνοντας τα παντα....! :confused: :worry: :wacko: :blink: :mad: ΥΓ : κ λιγος σεβασμος δεν βλαπτει.... Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi ( 6 Απρ. 2004 , 01:40) λοιπον φιλε,διαβασε λιγο ενημερωσου και μετα ελα να ειρωνευτεις....!δεν μπορουμε να λεμε οτι θελουμε ισοπεδωνοντας τα παντα....! :confused: :worry: :wacko: :blink: :mad: ΥΓ : κ λιγος σεβασμος δεν βλαπτει.... Καλά σου λέει, οι Iron Maiden δημιούργησαν το Heavy Metal και το NWOBHM. (New Wave Of British Heavy Metal) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. April 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Έχουμε καμιά φωλειά εδώ και μαζεύονται; :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john_vla (13 Απρ. 2004 , 14:23) Καλά σου λέει, οι Iron Maiden δημιούργησαν το Heavy Metal και το NWOBHM. (New Wave Of British Heavy Metal) :) Καλά εγώ στον τοίχο μιλάω όσες φορες να σας το πω δεν θα το καταλάβετε? Δηλαδή πρέπει να το πω θα στα "σουριναμεζικα" η μήπως στα ρωσικα?? οι Iron Maiden δεν θεωρούνται Heavy Metal με το ζόρι να χωρέσετε κάνα τραγουδάκι στην κατηγορια του metal.:zzz: Για να καταλάβετε, metal είναι speed και μπάσο όπως οι Μεταλλικά p.x. Όμως τι να κάνουμε ακούσανε από κάποιον χαζό που δεν ξέρει από μουσική "οι Iron Maiden είναι Heavy " ναι καλά ,είναι δηλαδή σαν να λέμε πως η Britnet Spiars είναι thrash metal.:wacko: Και μια μικρή παρένθεση.Όταν οι φίλοι μας οι Iron Maiden βγήκαν στην αγορά ήταν ένα από τα πιο αγρια συγκροτήματα της εποχής ε λοιπόν τι να πουν οι τότε άνθρωποι? METAL . Όμως τώρα οι κατηγοριες Hard Rock και Metal είναι σαν την μέρα με την νύχτα. Όμως το άπειρο αυτί που να καταλάβει τι λέει ένας χαζός 14χρόνος έτσι δεν είναι?? :mad: Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dread (13 Απρ. 2004 , 14:52) Καλά εγώ στον τοίχο μιλάω όσες φορες να σας το πω δεν θα το καταλάβετε? Δηλαδή πρέπει να το πω θα στα "σουριναμεζικα" η μήπως στα ρωσικα?? οι Iron Maiden δεν θεωρούνται Heavy Metal με το ζόρι να χωρέσετε κάνα τραγουδάκι στην κατηγορια του metal.:zzz: Για να καταλάβετε, metal είναι speed και μπάσο όπως οι Μεταλλικά p.x. Όμως τι να κάνουμε ακούσανε από κάποιον χαζό που δεν ξέρει από μουσική "οι Iron Maiden είναι Heavy " ναι καλά ,είναι δηλαδή σαν να λέμε πως η Britnet Spiars είναι thrash metal.:wacko: Και μια μικρή παρένθεση.Όταν οι φίλοι μας οι Iron Maiden βγήκαν στην αγορά ήταν ένα από τα πιο αγρια συγκροτήματα της εποχής ε λοιπόν τι να πουν οι τότε άνθρωποι? METAL . Όμως τώρα οι κατηγοριες Hard Rock και Metal είναι σαν την μέρα με την νύχτα. Όμως το άπειρο αυτί που να καταλάβει τι λέει ένας χαζός 14χρόνος έτσι δεν είναι?? :mad: οκ φιλε μονο εσυ ξερεις ασε λοιπον τον υπολοιπο κοσμο να πλανιεται στην αγνοια του......ΑΝ ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ!πες μου καποια στοιχεια που τους κατατασσουν στο hard rock...... Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Όχι λάθος το είπες , εσύ πρέπει να μου πεις ποια στοιχεία τους ,τους κατατάσσουν στην metal εγώ τα αναφέρω αν τόσο καλά τα ξες :whistle: . Αν τώρα συγκρίνεις την μουσική των metallica (όχι την ποιότητα αλλά το είδος παρακαλώ) με των Ιron maiden και την θεωρείς παρόμοια...Όπως λέει και ο ΟΒΕΛΙΧ πάνε να κοιταχτείς. :p :p Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. April 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Παρακαλώ έναν μοντ να μεταφέρει τα ποστ για τους Iron Maiden σε ένα νέο θέμα που να λέγεται "Είναι ή όχι οι Iron Maiden μέταλ;" Ευχαριστώ :) ΥΓ: επιτέλους ντρεντ, έπρεπε να τους τα πει κάποιος :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dread (13 Απρ. 2004 , 16:16) Όχι λάθος το είπες , εσύ πρέπει να μου πεις ποια στοιχεία τους ,τους κατατάσσουν στην metal εγώ τα αναφέρω αν τόσο καλά τα ξες :whistle: . Αν τώρα συγκρίνεις την μουσική των metallica (όχι την ποιότητα αλλά το είδος παρακαλώ) με των Ιron maiden και την θεωρείς παρόμοια...Όπως λέει και ο ΟΒΕΛΙΧ πάνε να κοιταχτείς. :p :p φιλε διαβασε ενημερωσου ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ και μετα ελα να συζητησουμε γιατι τωρα δεν εχει κανενα νοημα αφου απλα εισαι ΦΕΡΕΦΩΝΟ των ατεκμηριωτων αποψεων καποιου αλλου! Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (13 Απρ. 2004 , 16:28) φιλε διαβασε ενημερωσου ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ και μετα ελα να συζητησουμε γιατι τωρα δεν εχει κανενα νοημα αφου απλα εισαι ΦΕΡΕΦΩΝΟ των ατεκμηριωτων αποψεων καποιου αλλου! LOL μας βγήκε και μεταλάς ο οβελίξ;;;; :lol: Τί άλλο θα ακούσουμε θεέ μου :whistle: Αν δε το κατάλαβες χρησιμοποίησα μια φράση του, δεν είπα ότι συμφωνεί μαζί μου στο συγκεκριμένο θέμα το οποίο μάλλον ούτε καν θα έχει δει! :p :p Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 τι να σου πω ρε γμτ,αν δεν εισαι 14χρονος τοτε εχεις την αντιληψη 14χρουνου αν εισαι ομως τοτε αυτο που λες δικαιολογουνται λογω του νεαρου της ηλικιας σου!και για να επανελθω στο θεμα:λες΄'Για να καταλάβετε, metal είναι speed και μπάσο όπως οι Μεταλλικά p.x.'' βεβαια οι maiden δεν εχουν speed,μπαλαντιτσες παιζουν.....οχι το ατελειωτο tapping δεν ειναι speed τα γρηγορα σολιδια και σκαλιδια που ριχνουνε μεσα στα περισσοτερα τραγουδια τους δεν ειναι speed!και προς ενημερωση σου χαρακτηριστηκο μεταλ συγκροτηματος ειναι και τα φωνητικα-οχι η maiden δεν εχουν μεταλ φωνητικα,οι κραυγες δεν θεωρουνται μεταλ,τα brutal(semi brutal για την ακριβεια και σε οχι πολλα τραγουδια) φωνητικα δεν θεωρουνται σε καμμια περιπτωση χαρακτηριστηκο μεταλ συγκροτηματος!Και ξεχασα κατι!3 κιθαριστες ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θεωρουνται χαρακτηριστικο μεταλ συγκροτηματος.....!Βεβαια αλλα εσυ το μονο που ξερεις ειναι να γελας οποτε κατι αναλογο περιμενω για απαντηση σου και τωρα!Wake up and smell coffee...... Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Λοιπόν φίλε μου (λέμε τώρα) , Πρώτον είμαι 14 χρονών και δεν νομίζω πως έχει κάτι στραβό η αντίληψη μου αλλά το πείσμα σου. :whistle: Δεύτερον τα brutal στοιχεία δεν παρατηρούνται μονάχα στην μέταλ αλλά και στην ροκ παρακαλώ γιατί (όπως λες εσύ brutal = κραυγές) και οι MUSE και οι U2 ξέρουν να τσιρίζουν στα τραγούδια τους. :alien: Τρίτον δεν πάει ένα συγκρότημα να έχει 1000 κιθάρες δεν είναι μέταλ αν δεν έχει το ανάλογο μπάσο . :confused: Οι Iron Maiden λοιπόν δεν αρνούμαι διόλου ότι έχουν brutal στοιχεία αλλά αυτό δεν αρκεί για να τους κατατάξει στην μέταλ.. Αν έχεις τόσο κολλήσει ότι οι Iron Maiden είναι μέταλ πάνε να τους προσφέρεις τον εαυτό σου ως έναν ακόμα μπασήστα. Τέλος οι Ιron Maiden παίζουν τεράστια κομμάτια με πολύ στίχο (χωρίς βαθύ νόημα πολλές φορές δυστυχώς) αλλά πάλι αυτό δεν αρκεί για να είναι μέταλ. :) Αμάν Y.Γ. Όσο και να βρίζεις οι maiden δεν θα γίνουν μέταλ . :lol: :lol: :p Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 εχει κατι στραβο γιατι εισαι αγυριστο κεφαλι και επανερχομαι:οκ λοιπον οι μαιντεν δεν ειναι μεταλ αρα ο χακος που τους βαζει δεν παρουσιαζει μεταλ εκπομπη αρα το μεταλ hammer που τους ειχε στα 100 καλυτερα δεν ειναι μεταλ περιοδικο και επιπροσθετως ολα τα ξενα σιτε μου κανουν δημοσκοπησεις για τα 10 καλυτερα μεταλ συγκροτηματα δεν ξερουν την τυφλα τους ουτε αυτοι αλλα ουτε και οσοι ψηφιζουν( το τελευταιο που ειδα ηταν για τα 100 καλυτερα cd και ειχαν ψηφισει κοντα στις 15.000 ανθρωποι)!Και σαφως οι muse βγαζουν τις ιδιες κραυγιες και εχουν την ιδια τονικοτητα με τους μαιντεν και τον dickinson......[ειρωνια]Και οχι οι μειντεν δεν εχουν μπασο......[ειρωνια/] υγ : δεν σε εβρισα απλα καποιες φορες απορω με τις αντιληψεις και τις ιδεες καποιων ανθρωπων οι οποιες ειναι ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΕΣ και αμεταλλακτες.... edit : για το speed δεν εχεις τπτ να πεις??α ναι το ξεχασα παιζουν μπαλαντες :eek: :worry: :confused: :wacko: Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Ξες κατι φίλε μου θα σου απαντήσω ξανα αύριο γιατί σού είπα τόσα πολλά που θα χρειαστείς τουλάχιστον 24 ώρες για να τα εμπεδώσεις. :rolleyes: ΒΤW τί θα έλεγες οτι τα περισσότερα περιοδικά προσπαθούν να προοθήσουν την εμπορική ιδέα των maiden???? Και όντως έχεις δίκιο ειμαι αmetalακτος :cool: Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 ναι βεβαια οι μειντεν μετα απο κοντα 25-30 χρονια στη σκηνη εχουν αναγκη απο προωθηση...το ακουσαμε και αυτο σημερα!!!!!!δεν μου εχεις πει κανενα σοβαρο επιχειρημα μεχρι στιγμης και απαντας στις τεκμηριωμενες αποψεις μου με ειρωνιες και οχι με στοιχεια απο εκει φαινεται οτι εισαι 14αρης.... Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 ότι κάτσει στην περίσταση Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. April 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (13 Απρ. 2004 , 17:41) ναι βεβαια οι μειντεν μετα απο κοντα 25-30 χρονια στη σκηνη εχουν αναγκη απο προωθηση...το ακουσαμε και αυτο σημερα!!!!!!δεν μου εχεις πει κανενα σοβαρο επιχειρημα μεχρι στιγμης και απαντας στις τεκμηριωμενες αποψεις μου με ειρωνιες και οχι με στοιχεια απο εκει φαινεται οτι εισαι 14αρης.... Ε ρε μανία με την ηλικία :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (13 Απρ. 2004 , 22:36) Ε ρε μανία με την ηλικία :wacko: ναι τι 5 τι 25 το ιδιο πραγμα ειναι...... :eek: :wacko: :confused: :worry: Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (13 Απρ. 2004 , 17:30) εχει κατι στραβο γιατι εισαι αγυριστο κεφαλι και επανερχομαι: υπάρχει και καλύτερος τρόπος να εκφράσεις την γνώμη σου και όχι παραβιάζοντας τον βασικότερο ΟΠΧ του forum: Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή τον admin του forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή/ και φυλετική προσβολή. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (13 Απρ. 2004 , 17:41) δεν μου εχεις πει κανενα σοβαρο επιχειρημα μεχρι στιγμης και απαντας στις τεκμηριωμενες αποψεις μου με ειρωνιες και οχι με στοιχεια απο εκει φαινεται οτι εισαι 14αρης.... Λοιπόν φίλε μου, εγώ σου έδωσα τόσα επιχειρήματα προσδιορισμούς και απόψεις, αν τώρα αυτά δεν σου φαίνονται σοβαρά ( :confused: ) θα ήθελα να μου πεις εσύ τα δικά σου επιχειρήματα. Ευχαριστώ ρίγα για την βοήθεια. :) Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 λοιπον για να δουμε τα επιχειρηματα σου:αρχικα λες πως δεν ειναι μεταλ συγκροτημα επειδη για να ειναι μεταλ θα πρεπει να εχει speed και μπασο οπως οι metallica px....Αυτο δεν ειναι επιχειρημα που να τεκμηριωνει αποψη....Αντιθετως εγω σου εκφραζω την αποψη μου γιατι ειναι μεταλ α)speed στα κομματια τους,κυριως οσον αφορα κιθαρες(πολλα tapping,γρηγορα σκαλιδια και σολιδια)-(δεν το σχολιαζεις οποτε λαμβανω την σιωπη ως απαντηση σου,συμπεραινω οτι εχω δικιο) και drums γ)αν ειχες δει ποτε ταμπλατουρες (tabs)μπασου των μειντεν και ηξερες 5 πραγματα θα καταλαβαινες...... β)φωνητικα σε καποιοα λιγα σημεια brutal και καποιες κραυγες οι οποιες βγαινουν απο τον dickinson και σιγουρα,αν εχεις ακουσει ποτε μειντεν,δεν μοιαζουν με την γυναικεια φωνη των muse η των u2(ΠΡΟΣΟΧΗ:εγω πουθενα δεν ειπα πως rutal φωνητικα=με κραυγες απο που το συμπαραινες αυτο δεν ξερω)Εδω το μονο που ειχες να πεις ειναι πωςε και ροκ συγκροτηματα βγαζουν καποιες κραυγες-ναι αλλα δεν εχουν την ιδια τονικοτητα και το ιδιο βαθος φωνης με του dickinson γ)α)τελευταιο επιχειρημα που σου αναφερω:χρησιμοποιω για παραδειγμα διασημο ελληνα παρουσιαστη που παρουσιαζει μεταλ εκπομπη(η το αμφισβητεις και αυτο?? :eek: :worry: )και σου αναφερω πως παιζει κλιπακια των μειντεν στην εκπομπη του και αναφερει νεα τους.... β)σου προτεινω να ψαξεις στο νετ να δεις και τι αποψη κυριαρχει γαι το αν οι μειντεν ειναι μεταλ η οχι γ)σου ααφερω δημοσκοπησεις που τους εχουν στα τοπ10 ΜΕΤΑΛ συγκροτηματα και τα cd τους στα τοπ 100 ολων τνω εποχω Στα τελευταια τρια επιχειρηματα μου,μου απαντησες με αυτο''Ξες κατι φίλε μου θα σου απαντήσω ξανα αύριο γιατί σού είπα τόσα πολλά που θα χρειαστείς τουλάχιστον 24 ώρες για να τα εμπεδώσεις ''Και ομως εσυ επιμενεις οτι μου εχεις αναφερει επιχειρηματα!και ερχεται στο καπακι ο rigasnic και μου κανει παρατηρηση για επιθεση την οποια οντως εκανα αλλα για τις ειρωνιες σου τιποτα..... Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 Λοιπόν, δεν θα δώσω επέκταση γιατί βλέπω να μαλώνουμε. :!: Έχεις τα επιχειρήματα σου κι εγώ τα δικά μου. Εσύ όμως αρνείσαι κατηγορηματικά να λάβεις τα δικά μου σοβαρά υπόψη πολύ πιθανό λόγο της ηλικίας μου. Όταν παραδεχτείς επιτέλους ότι και η γνώμη ενός 14χρονου μετράει τότε θα έρθω να συζητήσουμε σοβαρά. :worry: Με λύπη dread :( Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. April 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (14 Απρ. 2004 , 14:49) και σιγουρα,αν εχεις ακουσει ποτε μειντεν,δεν μοιαζουν με την γυναικεια φωνη των muse η των u2 Αυτό και μόνο δείχνει πόσο άσχετος είσαι από μέταλ και ροκ, αφού τα φωνητικά των μιουζ είναι περίπου ίδια σε πάρα πολλά μέταλ συγκροτήματα (όχι δε θα σου δώσω έτοιμη τροφή, ψάξε το μόνος σου, αν ξέρεις να ψάχνεις βέβαια) Η χροιά της φωνής είναι λογικό να μην είναι ίδια, θεέ μου τι άλλα θα ακούσω, δηλαδή επειδή ο Βασίλης Καρράς έχει χοντρή φωνή είναι μεταλάς; :blink: :wacko: Ακόμα και η φωνή που έχουν εκ του φυσικού οι Iron Maiden είναι στοιχείο που τους κάνει μέταλ;;; :lol: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (14 Απρ. 2004 , 14:49) γ)α)τελευταιο επιχειρημα που σου αναφερω:χρησιμοποιω για παραδειγμα διασημο ελληνα παρουσιαστη που παρουσιαζει μεταλ εκπομπη(η το αμφισβητεις και αυτο?? :eek: :worry: )και σου αναφερω πως παιζει κλιπακια των μειντεν στην εκπομπη του και αναφερει νεα τους.... ΛΟΟΟΛΛ ναι ό,τι πει ο Έλληνας παρουσιαστής!!! Στο μαντ είναι;;; Ναι, ξέρουν αυτοί από μέταλ! Από εκεί έμαθες ότι είναι μέταλ οι iron maiden; :p :p (Με όποιο δάσκαλο καθήσεις...) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (14 Απρ. 2004 , 14:49) β)σου προτεινω να ψαξεις στο νετ να δεις και τι αποψη κυριαρχει γαι το αν οι μειντεν ειναι μεταλ η οχι γ)σου ααφερω δημοσκοπησεις που τους εχουν στα τοπ10 ΜΕΤΑΛ συγκροτηματα και τα cd τους στα τοπ 100 ολων τνω εποχω Σε μέταλ δημοσκοπήσεις έχουν στο τοπ10 και τους HIM! :!: Είναι πολύ μέταλ ε;;;; :alien: :rolleyes: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (14 Απρ. 2004 , 14:49) και ερχεται στο καπακι ο rigasnic και μου κανει παρατηρηση για επιθεση την οποια οντως εκανα αλλα για τις ειρωνιες σου τιποτα..... Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ανοίγονται συζητήσεις, με περιεχόμενο μηνύματα, που καταδικάζουν την αργοπορία των αρμοδίων να αντιδράσουν στα θέματα που προκύπτουν. Αν πιστεύετε ότι δεν έχετε «δικαιωθεί» μπορείτε να ενημερώσετε τον Administrator με PM και αυτός θα εξετάσει το αίτημά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dread (14 Απρ. 2004 , 15:23) Λοιπόν, δεν θα δώσω επέκταση γιατί βλέπω να μαλώνουμε. :!: Έχεις τα επιχειρήματα σου κι εγώ τα δικά μου. Εσύ όμως αρνείσαι κατηγορηματικά να λάβεις τα δικά μου σοβαρά υπόψη πολύ πιθανό λόγο της ηλικίας μου. Όταν παραδεχτείς επιτέλους ότι και η γνώμη ενός 14χρονου μετράει τότε θα έρθω να συζητήσουμε σοβαρά. :worry: Με λύπη dread :( δεν μου αναφερεις επιχειρηματα!αυτο προσπαθω να σου πω τοση ωρα......Πραγματικα με ενδιαφερει να ακουσω τις αποψεις σου γιατυο αν μπορεις απαριθμησε μου τους λογους που πιστευεις πως οι iron maiden δεν ειναι heavy metal συγκροτημα.... Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. April 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 Dread, πρέπει να σταματήσεις να ποστάρεις σε αυτό το θέμα, καθώς απ' ό,τι φάνηκε δεν έχει νόημα.... Ας έχει ο καθένας τις απόψεις του. Εγώ σταματάω εδώ και ζητώ συγνώμη αν κάπου φάνηκα δυσάρεστος. Καλή σας μέρα ;) Το θέμα εξαντλήθηκε. Ας κρίνουν όσοι μας διαβάζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts