stixima Δημοσιεύτηκε April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2004 Λοιπον εκανα φορματ το δισκο με τα winXP Home Greek Version, εβαλα μετα το service pack 1, και μετα εκανα windows update. Το αποτελεσμα? Κολλαει συνεχως ο υπολογιστης.. Δηλαδη.. Ανοιγω το εικονιδιο "ο υπολογιστης μου" και κανει κανα λεπτο να δειξει το δισκο το dvd κλπ. Εχω 2-3 παραθυρα ανοιχτα με τον Ιντερνετ εξπλορερ και για να παει απο το ενα παραθυρο στο αλλο σε σπαει τα νευρα. Τι ηθελα και εκανα windows update :( ? Μου λετε? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aek21r Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 mhpws den ftaei auta .... otan kolaei to pc kolaei menei stasimo to mouse kai kouniete meta apo ligo ? an kolaei kai kouniete meta apo ligo den to kanei mono se esena alla to kanei se pollous palia to ekane kai se emena mallon einai kapio bug ton xp !!! Παράθεση www.glafki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 mipws den to sikwnei telika o ipologistis....? Ean o ipologistis exei apo monos tou otan ton agorases palaiotera windows einai poli pithano se tixon anabathmisi na min sikosei to kainourio leitourgiko ;) Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 φιλε η κατασταση οπως την περιγραφεις μου θυμιζει ενα αντιστοιχο προβλημα που ειχα αντιμετωπισει και εγω!δες μπας και τρεχει τπτ υποπτο(virus,spyware,backdoor,keylogger κλπ).δες τις διεργασιες (απο τον task manager)και κανε κανενα σκαν με spy sweeper η οτι αλλο εχεισ Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Κατ'αρχήν είναι πολύ χρήσιμο να μας πεις τι ακριβώς έκανες στον υπολογιστή σου πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα (επακριβώς).. Δοκίμασε τα παρακάτω προς το παρόν: Start-Run-"msconfig" Πήγαινε στο tab advanced και βγάλε τα όλα. Κάνε reboot. Αν μετά απ'αυτό το clean boot δεν έχεις πρόβλημα, βρήκαμε τον ένοχο. Είναι κάποιο από τα προγράμματα που φορτώνονται στην αρχή. Αν όχι, δοκίμασε ν'απενεργοποιήσεις όλα τα services. Αν σταματήσει να το κάνει, τότε κάποιο απ'αυτά δημιουργεί πρόβλημα. Αν όχι, ξεκίνησε σε safe mode τα windows. Αν δεν το κάνει, τότε έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα στο registry ή κάποιο προβληματικό driver. Δοκίμασε αυτά και βλέπουμε.. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Paidia ta dokimasa sxedon ola. Mallon eftaige poy ebala drv gia sata raid controller lathos. Meta apo poly kopo ekana format kai ebala ksana pali ta xp alla me drv toy kataskeyasti kai to pc petaei tora. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts