Jump to content

Μεγάλα Αρχεία MP3

makis21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να σπάει τα μεγάλα αρχεία mp3 για παράδειγμα ένα audio cd είναι σε 1 μεγάλο αρχείο mp3 πως θα το σπάσω σε μικρά κομμάτια ;

Και αφού το κάνω, Κομμάτι 1, Κομμάτι 2...... κ.τ.λ να μπορώ να το γράψω σε cd και να παίζει πάλι χωρίς παύσεις.

αφου το αντιγραψεις στον υπολογιστη, με ενα προγραμμα επεξεργασιας ηχου... το audacity νομιζω ειναι και δωρεαν...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

το mp3 το έχω στον υπολογιστή... θα το δοκιμάσω αμέσως... ευχαριστώ.

Έχω φορτώσει το κομμάτι αλλά δεν βρίσκω με ποιο εργαλείο θα το κόψω :(

Edited by mcde

ο πιο απλος τροπος ειναι να επιλεξεις οτι θες να διαγραψεις, πατας επεξεργασια>διαγραφη και μετα εξαγωγη και σου μενει το κομματι που ηθελες... απλα πρεπει να το κανεις αυτο ξεχωριστα για καθε τραγουδι...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μήπως πρόκειται για ολόκληρα cds που κατέβασες από κάπου και απλά θέλεις να τα κόψεις; Τότε πιθανόν να τα συνόδευε ένα αρχείο cue. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο μπορείς να κάνεις αυτόματα τη διαδικασία με ένα utility όπως το cuesplitter. Αν απλά θέλεις να τα γράψεις σε cd, τότε νομίζω ότι το Nero μπορεί αυτόματα να κόψει τα κομμάτια φορτώνοντας το cue. Μπορεί όμως να χρειάζεται και κάποιο plugin, δεν θυμάμαι τι ακριβώς ισχύει γιατί έχω να ασχοληθώ χρόνια με το θέμα.

Ναι είναι ολόκληρο cd μιξαρισμενο από dj και όλο το cd είναι ένα κομμάτι.

Θέλω να το γράψω σε cd και να το ακούω στο αυτοκίνητο. Δεν θέλω να το ακούω συνέχεια από τν αρχή...

Δεν έχει κανένα cue.

Επίσης δεν με πειράζει να το κάνω χειροκίνητα, απλά θέλω να βρω το κατάλληλο πρόγραμμα.

Δλδ να μην κόβω τα κομμάτια ένα ένα γιατί είναι πολύ κουραστικό και δύσκολο πετύχω τόσο τέλεια τν συνεχή αναπαραγωγή του cd. Όταν αλλάζει το κομμάτι π.χ από το 1 στο 2 να μν το καταλαβαίνω, σαν να μην κόπηκε...

Το βρήκα!!!!

Κατεβάζουμε το Audacity τον κωδικοποιητή MP3 LAME και τα κάνουμε εγκατάσταση.

Φορτώνουμε το κομμάτι που θέλουμε να το προσθέσουμε tracks.

Το βάζουμε να παίξει και εκεί που θέλουμε να προσθέσουμε track πατάμε Παύση ή Μαρκάρουμε το σημείο με το ποντίκι.

Πηγαίνουμε Εργασία/Προσθήκη ετικέτας στη θέση αναπαραγωγής ή Προσθήκη ετικέτας στην επιλογή αντίστοιχα.

Αφού τελειώσουμε με τν προσθήκη των tracks, πάμε Αρχείο/Εξαγωγή Πολλαπλών.

Επιλέγουμε Μορφή Εξαγωγής (π.χ. mp3) και στο πλαίσιο Ονομασία Αρχείων βάζουμε τικ στο Συνεχής Αρίθμηση(συμπληρώνουμε και το πρόθεμα που θέλουμε να έχουν τα κομμάτια μας π.χ γράφουμε Κομμάτι)

Στη συνέχεια αφού επιλέξουμε Τοποθεσία Εξαγωγής πατάμε Εξαγωγή και έτυμο!!!!!!