GreekCharmed Δημ. April 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 Πάρος 2002 και Κεφαλλονιά 2003 με το μωρό....7 ημέρες απόλαυσης. Μπάνιο, φραπεδούμπες, looooooooooooove, βόλτες και ξάααααααααααααααααααααπλααααααααααααααα...... Άμα είσαι με αυτόν που αγαπάς, δεν πας να είσαι και στο Κρυονέρι... Για φέτος κανονίζουμε Χαλκιδική 2ο πόδι...έχετε κανά μέρος να προτείνετε? Ψάχνω και απο τώρα hotel Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. April 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 Italia . Itan trela!! Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. April 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 Από τις καλύτερες διακοπές; Κρήτη 1994, Κρήτη 1995, Κρήτη 1996, Κρήτη 1999... :p Οι καλύτερες; Αυτές που θα έρθουνε (όπως είπε και ένας φίλος πριν)... :cool: Φέτος το καλοκαίρι; Ντεν έκει ντιακοπές καρντιά μου, έκει Olympic Games Athens 2004. :cry: Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snatch Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Εγω μενω σε νησι (Σκιαθος) ολο τον χρονο οποτε δεν εχει διαφορα και οι καλοκαιρινες διακοπες ειναι πολυτελεια για μας.Χειμωνας μονο.Οι καλυτερες πριν 3 χρονια.15 μερες στο Λονδινο.Φοβερα.. Παράθεση Dust in the wind http://briefcase.pathfinder.gr/download/snatch13/15577/183644/0/pao13.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Ακομα δεν ειδαμε καλα-καλα την ανοιξη καθως ο καιρος μας τα χαλαει,αλλα οχι για πολυ ακομα :D Ετοιμαζομαι για ενα κολασμενο καλοκαιρι καθως το περσινο μου το αναλωσα με με την συνταγματικη μου υποχρεωση (στρατος γαρ) Καλα σχεδια και ευτυχισμενες υλοποιησεις για το Summer 2004 (απλα σκεφτειτε ποσο κολασμενη θα ειναι η Ελλαδα που εχει μαζευτει ο μισος πλανητης εδω περα απο τον Ιουλη για διακοπες και μετα θα περασει και μια βολτα απο την Αθηνα για τους Ολυμπιακους!!! Οι ψηφιακες να ετοιμαζονται με απλετη μνημη πανω τους (<1GB) ) Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RYTHMOS Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Wirelessly posted (SAMSUNG-SGH-X600/K3 UP.Browser/6.1.0.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από GreekCharmed Πάρος 2002 και Κεφαλλονιά 2003 με το μωρό....7 ημέρες απόλαυσης. Μπάνιο, φραπεδούμπες, looooooooooooove, βόλτες και ξάααααααααααααααααααααπλααααααααααααααα...... Άμα είσαι με αυτόν που αγαπάς, δεν πας να είσαι και στο Κρυονέρι... Για φέτος κανονίζουμε Χαλκιδική 2ο πόδι...έχετε κανά μέρος να προτείνετε? Ψάχνω και απο τώρα hotel XALKIDIKH E ;XMMM KALOKAIRINES DIAKOPES 2002 AYGOUSTOS ..8 DAYS STO CAMPING THS KRYOPHGHS...8 MERES THS APISTEUTHS KATAIGIDAS...MHN PAS AUGOUSTO AN DEN EXEIS LAGOPODARO PAREA..TIS KALUTERES DIAKOPES T EXO KANEI HOME ...LEFTA KAI KALH PAREA KAI EIMASTE OMORFA OPOU K NA MASTE.. Παράθεση AOYTΣΣΣΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (21 Απρ. 2004 , 15:52) Πάρος 2002 και Κεφαλλονιά 2003 με το μωρό....7 ημέρες απόλαυσης. Μπάνιο, φραπεδούμπες, looooooooooooove, βόλτες και ξάααααααααααααααααααααπλααααααααααααααα...... Άμα είσαι με αυτόν που αγαπάς, δεν πας να είσαι και στο Κρυονέρι... Για φέτος κανονίζουμε Χαλκιδική 2ο πόδι...έχετε κανά μέρος να προτείνετε? Ψάχνω και απο τώρα hotel φίλε η Νικήτη είναι το σωστό κομβικό σημείο του 2ου ποδιού για να μείνεις και να γυρνάς.Η Σάρτη στο τέλος του ποδιού είναι πολύ καλύτερη σαν χρώμα αλλά σε περιορίζει στις αποστάσεις...Οπωσδήποτε να πας σε όλα τα camping με πρώτο το θρυλικό Αρμενιστή! στην άκρη του ποδιού έχει τέλειες ερημικές παραλίες.Και μετά την Νικήτη το υπέροχο VILLA BEACH BAR που άνοιξε πέρσυ...και έγινε χαμός! Στο Μαρμαρά γαι νυχτερινή έξοδο, στη Νικήτη απογευματινή βόλτα και Ρεβανί με παγωτό! Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Πρώτες διακοπες που πήγα με παρέα το 1983 στην Ιο.Σοκ για την ηλικία μου.Μύριζε "μαύρο" όλο το νησί και ατελείωτο ξύλο με άγγλους και ιταλούς,φυσικά επιτυχίες και με τις τουριστριες!!!!! Απο τότε κάθε χρόνο κάπου πηγαίνω μόνος η ζευγαρωτός και οι εμπειρίες είναι πολλές. Highlight είναι και το 2000 που πήγα μόνος μου ένα μήνα στο Mexico να βρώ κάποιες γνωριμίες που είχα κάνει στο net.Mε είχαν στα ώπα ώπα και οι Μεξικάνες άκουγαν Ελληνας και νόμιζαν οτι ήμουν αρχαίος θεός :p Η πιο καλή φάση ήταν όταν πήγα σε ένα σχολείο να βρώ μια φίλη μου και η διευθύντρια κάλεσε τα παιδιά να γνωρίσουν έναν Ελληνα.Πέσαν όλα τα παιδιά πάνω μου και με κοίταζαν στα μάτια λες και ήμουν ο cortez ο κατακτητής. :D Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Τhanks για τις προτάσεις για Χαλκιδική αλλά το μωρό άλλαξε γνώμη αχαχαχα...απο Χαλκιδική πήγαμε Λευκάδα που δεν την θέλει λόγω σεισμών και τώρα με έχει φάει το search engine για άλλα νησιά. Αν μπορώ να αλλάξω λίιιιιιιιιγο το θέμα, τί έχετε να προτείνετε? Ψάχνω νησάκι..με τέλειες παραλίες φυσικά..με άμμο...όχι απότομα και πολύ βαθιά νερά όχι να πνίγεται στον κόσμο το νησί αλλά και ούτε να είμαστε μόνοι μας θα με φάει το yahoo lol Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 απλά τα δικά μου αγαπημένα νησάκια: ΣΥΜΗ, ΑΜΟΡΓΟΣ, ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ, ΚΑΛΥΜΝΟΣ, ΨΕΡΙΜΟΣ, ΑΛΛΟΝΗΣΟΣ, ΧΙΟΣ, ΑΜΟΥΛΙΑΝΗ, ΜΥΛΟΣ, ΣΙΦΝΟΣ .... Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Χμ... Δεν ακουσα απο κανενα για camping στο φοιτητικο του Α.Π.Θ., το οποιο ναι μεν υστερει σε σχεση με αλλα οσον αφορα την καθαριοτητα, αλλα ειναι μονο νεολαια, ξενυχτας γλεντωνας καθημερινα, και οταν φευγεις με 50 λιγοτερες θεσεις στην μνημη του τηλεφ.καταλογου του κινητου σου. ΑπΛα... τελεια! Να πατε! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Πρωτα απο ολα ειναι η Νοτια Αφρικη δευτερη η Ροδος στο Γενναδι , στα Νοτια 55 χλμ απο το κεντρο , με καλη παρεα παντα και απιστευτες παραλιες / ταβερνες / κοσμος ( True Χωριο ) ολα αυτα για "νορμαλ" καταστασεις , τωρα για "τρελες" τι να σας πω , Amsterdam, τα καλυτερα €1500 σε ενα σαββατοκυριακο ξοδεψα εκει περσι τον Αυγουστο, εμεινα στο Hilton , απιστευτα μουσεια και μπαρακια και το καλυτερο απο ολα - πολυ μα παρα πολυ ΜΠΥΡΑ ( ξερω που πηγε το μυαλο σας ε!! :p ) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Kαλά φέτος το καλοκαίρι κανείς δεν έκανε κάτι καλό να μας πει; το thread molis αναβίωσε!! πείτε πως περάσατε...εγώ πάντως πήγα Καστελλόριζο, Χάλκη, Τήλο, Κάσσο, Κάρπαθο... τέλεια γενικά τα Δωδεκάννησα, δυστυχώς σε 3 καλοκαίρια τα τελειώσαμε και τα 18 κατοικημένα-εκτός το Αγαθονήσι που δεν βόλεψε...για του χρόνου παίζει ή Κρήτη ή Επτάννησα, τι λέτε; Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Kαλά φέτος το καλοκαίρι κανείς δεν έκανε κάτι καλό να μας πει; το thread molis αναβίωσε!! πείτε πως περάσατε...εγώ πάντως πήγα Καστελλόριζο, Χάλκη, Τήλο, Κάσσο, Κάρπαθο... τέλεια γενικά τα Δωδεκάννησα, δυστυχώς σε 3 καλοκαίρια τα τελειώσαμε και τα 18 κατοικημένα-εκτός το Αγαθονήσι που δεν βόλεψε...για του χρόνου παίζει ή Κρήτη ή Επτάννησα, τι λέτε; Εγώ προσωπικά πέρασα άθλια. Καθισμένος στο σπίτι όλο το καλοκαίρι χωρίς κανένα μπάνιο λόγω χειρουργείου. Τουλάχιστον υπήρχε καλή παρέα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts