dimitris15 Δημοσιεύτηκε June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 24, 2011 παιδια θελω να στησω ενα vpn δικτυο ωστε να μπορω εγω απο το σπιτι μου και λογιστης μας απο το σπιτι του να μεταφερουμε δεδομενα και να διαχειριζομαστε το pc στην οικογενειακη επιχειρηση υπαρχει καποιος οδηγος για το πως στεινουμε ενα vpn δικτυο? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 παιδια θελω να στησω ενα vpn δικτυο ωστε να μπορω εγω απο το σπιτι μου και λογιστης μας απο το σπιτι του να μεταφερουμε δεδομενα και να διαχειριζομαστε το pc στην οικογενειακη επιχειρηση υπαρχει καποιος οδηγος για το πως στεινουμε ενα vpn δικτυο? Ρίξε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Εάν θέλεις απλά να διαχειρίζεσαι απομακρυσμένα έναν Η/Υ μπορείς να το κάνεις είτε με Remote Desktop είτε με κάποιο 3rd party πρόγραμμα (eg. TeamViewer) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 για να κρυψεις και την ip δεν χρησιμευει το vpn? αυτο ξερετε πως γινεται; η ειναι παρανομο να το αναφερω; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Δεν νομίζω ότι η συζήτηση θα πρέπει να αφορά το πως θα κρύψει κάποιος την ip του γενικά στο ίντερνετ...εξάλλου αυτό το βρίσκεις με αναζήτηση στο google ή σε άλλη μηχανή αναζήτησης. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts