Jump to content

Sony Ericsson Xperia Ray

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Με stock kernel ειμαι, αλλά έχω ξεκλειδώσει bootloader..

Συνεχισε να με ακους για να μην βαρεθεις το κινητο σου.....:lol:

Δοκιμασε την Performance-King GB v1 (oxι την v2 η v3 που ειναι odexed,κατι που μπορεις να κανεις στην πορεια αφου εχεις στησει το κινητο οπως ακριβως θελεις)

Μιλαμε για 260mb ram και 340 εσωτερικη που οταν γινει odexed φτανει τα 380!Εχει το look ICS.

Αφου την εγκαταστησεις θα σου ανεβασω μερικα tip για να γινει ακομα καλυτερη,οπως πχ αλλη καμερα....

Κολπα:Mε το titanium back up ΠΕΡΝΑΣ εφαρμογες στην sd που με αλλες (2sd) δεν πανε,και λειτουργουν κανονικοτατα οπως NDRIVE,η αλλες εφαρμογες που εχουν και μεγαλο μεγεθος.Δεν πανε γιατι δεν θα δουλεψουν μερικα weather-clock widget,διαχειριση cpu,superuser,titanium κτλ.

Αυτη την στιγμη που γραφω βλεπω 265 ελευθερη εσωτερικη,και 253 ram.....και φοραω 1 κιλο προγραμματα :lol: , 34 εφαρμογες(4 λογισμικα πλοηγησης)+βαρια games HD συνολικα......

Yπαρχει στην συνεχει η virtual ram(swap) που αυξανει την ram και τρεχει πολυ καλυτερα το τηλεφωνο.

Αλλα ενα-ενα με την σειρα.....:lol:

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

• 2 weeks later...

παιδια εχω ενα xperia ray το οποιο ξαφνικα ενω ειχε μπαταρια εσβησε,το εβαλα να φορτισει αλλα τζιφος,το μονο που εκανε ηταν να ανοιγει

για λιγο να μου λεει πως εχει 0% μπαταρια και να κλεινει! τι παιζει?!

παιδια εχω ενα xperia ray το οποιο ξαφνικα ενω ειχε μπαταρια εσβησε,το εβαλα να φορτισει αλλα τζιφος,το μονο που εκανε ηταν να ανοιγει

Tσεκαρε τις επαφες της μπαταριας,και καθαρισε της.Τσεκαρε τον φορτιστη,δοκιμασε και αλλον.

Αν δεν ειναι "σκαλισμενο" το κινητο,τοτε ξαναπερνας την γνησια ρομ απο την sony.

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Φίλε isolove εγώ έχω περασμένο στο κινητό μου την ICS 4.0.4 αν περάσω την Performance-King GB v1 θα σβήσει ότι υπάρχει μέσα ή θα τα κρατήσει ; (εφαρμογές κτλ ) πρέπει να κάνω bakup πρώτα ;

" Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ...

χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool:

To έχει ο ξάδερφος μου και δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το xperia ray . Τώρα μάλλον έκατσε σε σένα η περίπτωση . Καλύτερα να μιλήσειs με sony που είναι ειδικοί .

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια, το πηγα στο γερμανο και μου ειπαν οτι θελει αλλαγη πλακετας!

εχεις βαλει τωρα τελευταια καποιο προγραμμα;

ενα μπασκετακι μονο!

Tσεκαρε τις επαφες της μπαταριας,και καθαρισε της.Τσεκαρε τον φορτιστη,δοκιμασε και αλλον.

Αν δεν ειναι "σκαλισμενο" το κινητο,τοτε ξαναπερνας την γνησια ρομ απο την sony.

πως να τις καθαρισω?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Φίλε isolove εγώ έχω περασμένο στο κινητό μου την ICS 4.0.4 αν περάσω την Performance-King GB v1 θα σβήσει ότι υπάρχει μέσα ή θα τα κρατήσει ; (εφαρμογές κτλ ) πρέπει να κάνω bakup πρώτα ;

Αν ενοεις εφαρμογες και παιχνιδια που εχεις εγκαταστησει απο το market,ενοειτε οτι θα χαθουνε.:wacko:

Αν ενοεις φωτογραφιες,ηχους και γενικα οτι εχεις στην καρτα μνημης,δεν θα σβηστει τιποτα :)

(Φανταζομαι ξερεις για bootloader και roοt ωστε να μπορεις να περασεις custom rom.....)

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια, το πηγα στο γερμανο και μου ειπαν οτι θελει αλλαγη πλακετας!

ενα μπασκετακι μονο!

πως να τις καθαρισω?

Με μια οδοντογλυφιδα,ενα απο αυτα που καθαριζιυμε....αυτια......:lol:

Καλα,ο γερμανος τα παει στην σονυ και βαζει καπελο,πηγαινετο απευθειας σονυ......

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Με μια οδοντογλυφιδα,ενα απο αυτα που καθαριζιυμε....αυτια......:lol:

Καλα,ο γερμανος τα παει στην σονυ και βαζει καπελο,πηγαινετο απευθειας σονυ......

ευχαριστω φιλε,αυτο θα κανω!

Αν ενοεις εφαρμογες και παιχνιδια που εχεις εγκαταστησει απο το market,ενοειτε οτι θα χαθουνε.:wacko:

Αν ενοεις φωτογραφιες,ηχους και γενικα οτι εχεις στην καρτα μνημης,δεν θα σβηστει τιποτα :)

(Φανταζομαι ξερεις για bootloader και roοt ωστε να μπορεις να περασεις custom rom.....)

Είμαι και root τώρα με την 4.0.4 που φοράω θα πρέπει να ξαναγίνω root πάλι ; Σου είναι δύσκολο φίλε isolove να μου τα εξηγήσεις λίγο αυτά ; Έστω και με pm αν γίνετε ; Ευχαριστώ πολύ !!

Είμαι και root τώρα με την 4.0.4 που φοράω θα πρέπει να ξαναγίνω root πάλι ; Σου είναι δύσκολο φίλε isolove να μου τα εξηγήσεις λίγο αυτά ; Έστω και με pm αν γίνετε ; Ευχαριστώ πολύ !!

Για επιστροφη στην 2.3

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789

Για να κανεις root την 2.3

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799

Ξεκλειδωμα bootloader (για να περνας custom rom)

http://unlockbootloader.sonymobile.com/

Aκομα πιο ευκολο ειναι να το κανεις με το flashtool

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, πρέπει να επιστρέψω στην 2.3 από την 4.0.4 που έχω τώρα και μετά να περάσω την Performance-King GB v1με το CWM ;

Με το flashtool πως μπορείς να το κάνεις το ξεκλείδωμα bootloader ;

Edited by makis780

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, πρέπει να επιστρέψω στην 2.3 από την 4.0.4 που έχω τώρα και μετά να περάσω την Performance-King GB v1με το CWM ;

Με το flashtool πως μπορείς να το κάνεις το ξεκλείδωμα bootloader ;

Προσπαθουμε και λιγο διαβαζοντας.....;)

http://www.androidgadgematic.com/2012/07/easily-unlock-sony-xperia-any-phone.html

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Πάντα !! Ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να τα κάνω όλα σιγά-σιγά γιατί δεν πάει άλλο με την 4.0.4 ! Σέρνεται !!

Παιδιά βοήθεια !!!! Γιατί δεν μου ξεκινά το ClockWorkMod (πατάω το volume down ) όταν ξεκινά το ray μου αλλά αυτό τίποτα !!!

Έχω βάλει την 3.2 , έχω γίνει root και έχω κάνει και ξεκλείδωμα bootloader !!! Το CWM το έχω αγορασμένο (premium) !!!

Θέλω να περάσω την Performance-King GB v1 και δεν μπορώ !!! Help !!!!

Edited by makis780

Παιδιά βοήθεια !!!! Γιατί δεν μου ξεκινά το ClockWorkMod (πατάω το volume down ) όταν ξεκινά το ray μου αλλά αυτό τίποτα !!!

Έχω βάλει την 3.2 , έχω γίνει root και έχω κάνει και ξεκλείδωμα bootloader !!! Το CWM το έχω αγορασμένο (premium) !!!

Θέλω να περάσω την Performance-King GB v1 και δεν μπορώ !!! Help !!!!

χαλαραααα:lol:

Ελπιζω να πατας το κατω πληκτρο οταν το ledaki στο κατω μεσαιο κουμπι αναψει για λιγο......αλλιως:

Aφου εισαι ξεκλειδωτος και root,περνα αυτο το kernel (flashtool επιλεγεις fastboot,συνδεεις το usb ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ)μετα επιλεγεις "select kernel to flash" και βρισκεις το

http://www.mediafire.com/download/dcfczlcb5x9pcg2/boot_uv7.1.69.img

Μολις "βγηκε" η Illuminative build11 (15-5-2013),εφαμιλη της Performance-King GB v1 με φαινομενικα δυνατοτερες μετρησεις...

Οπως ολοφρεσκη και η Gin2JellyBean_v2.3.0 με πανεμορφο jb interface.....

Oρεξη να εχεις......:)

Οτι απορια εδω ειμαστε......

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Φίλε isolove σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου ! Ύστερα από πολύ προσπάθεια, κάτι έκανα ! Και πάλι ευχαριστώ !!

Συνεχισε να με ακους για να μην βαρεθεις το κινητο σου.....:lol:

Δοκιμασε την Performance-King GB v1 (oxι την v2 η v3 που ειναι odexed,κατι που μπορεις να κανεις στην πορεια αφου εχεις στησει το κινητο οπως ακριβως θελεις)

Μιλαμε για 260mb ram και 340 εσωτερικη που οταν γινει odexed φτανει τα 380!Εχει το look ICS.

Αφου την εγκαταστησεις θα σου ανεβασω μερικα tip για να γινει ακομα καλυτερη,οπως πχ αλλη καμερα....

Κολπα:Mε το titanium back up ΠΕΡΝΑΣ εφαρμογες στην sd που με αλλες (2sd) δεν πανε,και λειτουργουν κανονικοτατα οπως NDRIVE,η αλλες εφαρμογες που εχουν και μεγαλο μεγεθος.Δεν πανε γιατι δεν θα δουλεψουν μερικα weather-clock widget,διαχειριση cpu,superuser,titanium κτλ.

Αυτη την στιγμη που γραφω βλεπω 265 ελευθερη εσωτερικη,και 253 ram.....και φοραω 1 κιλο προγραμματα :lol: , 34 εφαρμογες(4 λογισμικα πλοηγησης)+βαρια games HD συνολικα......

Yπαρχει στην συνεχει η virtual ram(swap) που αυξανει την ram και τρεχει πολυ καλυτερα το τηλεφωνο.

Αλλα ενα-ενα με την σειρα.....:lol:

Τι είναι η odexed που είναι v2 η v3 ,όπως λες ; Έχουν βγει και v4 , v5 και v6 . Τι σημαίνει το odexed σε μια ROM ; :worry:

Έχω βάλει πλέων την Performance-King GB v1 και κοιτάω για παραπάνω πράγματα .... !!! ;)

Αν περάσω την v6 π.χ. θα μου σβήσει τις εφαρμογές και πρέπει να τις περάσω πάλι με το titanium ; :blink:

Edited by zxr

Τι είναι η odexed που είναι v2 η v3 ,όπως λες ; Έχουν βγει και v4 , v5 και v6 . Τι σημαίνει το odexed σε μια ROM ; :worry:

Έχω βάλει πλέων την Performance-King GB v1 και κοιτάω για παραπάνω πράγματα .... !!! ;)

Αν περάσω την v6 π.χ. θα μου σβήσει τις εφαρμογές και πρέπει να τις περάσω πάλι με το titanium ; :blink:

Μην μπερδευεις την Performance-King GB v1 η v2 η v3 με τις εκδοσεις v5 κτλ που αφορουν την ICS.....

Η v6 ειναι ICS και δεν θα περαστει καν.......

Odexed σου δινει μερικα mb παραπανω εσωτερικης μνημης αλλα δεν σου επιτρεπει αλλαγες στο συστημα......(οχι οτι δεν γινεται,αλλα ειναι πολυπλοκο).

Αν εισαι root και περασες το kernel που σου εδωσα,τοτε με το no Frills(που ειναι εγκατεστημενο στην rom)

https://play.google.com/store/apps/details?id=it.sineo.android.noFrillsCPU&feature=search_result

Aναβαζεις την συχνοτητα στο 1.2 GHz στον ΜΕΓΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΣΜΟ.

Hδη ομως και στην εργοστασιακη 1.0 GHz η ταχυτητα ειναι αριστη.

Πες που ακριβως βρισκεσαι με την ρομ να σου στειλω μια εφαρμομη που κανει....παπαδες :lol:

Δοκιμασε και το kernel που δινει ο δημιουργος της rom

http://www.mediafire.com/download/fw966t44fdl7k2c/boot_uv7.1.69-sysinit.img

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Έχω βάλει την v1 και το kernel που δίνει ο δημιουργός (CTCaer v2.7) . Και Cyber-shot™ v.7.1.2 για την κάμερα. Για ποια εφαρμογή λες ; Για στείλε αν μπορείς ... ;-)

http://s22.postimg.org/osquxfprx/2013_5_23_17_28_32.jpg' alt='2013_5_23_17_28_32.jpg'>

Edited by makis780

Έχω βάλει την v1 και το kernel που δίνει ο δημιουργός (CTCaer v2.7) . Και Cyber-shot™ v.7.1.2 για την κάμερα. Για ποια εφαρμογή λες ; Για στείλε αν μπορείς ... ;-)

H Cyber-shot™ v.7.1.2 ειναι για την ICS και δεν παιζει στην GB.

Αν καταλαβα καλα εχεις περασει την performance ICS.....:lol:

Tσεκαρε "σχετικα με το τηλεφωνο" στις ρυθμισεις να δεις εκδοση...4.0.4 εχεις?

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Δες την φωτογραφία που ανέβασα . Όντος είναι η 4.0.4 αλλά εγώ αποσυμπίεσα ότι υπήρχε στον rar αρχείο Performance-King GB v1 και το έβαλα στον φάκελο clockworkmod/backup της κάρτας SD του κινητού RAY και το"έτρεξα" με το CWM πατώντας το πλήκτρο της μείωσης της έντασης στην έναρξη του κινητού . Στην κάμερα του κινητού το Cyber-shot 3D δεν δούλευε μέχρι που πέρασα το αρχείο Cyber-shot™ v.7.1.2 για την κάμερα και μετά όλα καλά !! Μήπως φταίει το kernel που πέρασα εγώ (CTCaer v2.7) και μου έβγαλε την 4.0.4 ; Γιατί εγώ πέρασα πρώτα το kernel που μου έστειλες εσύ ( boot_uv7.1.69) και μετά μπόρεσα να μπω στο CWM και να περάσω την GB v1 και μετά πέρασα το kernel ( ctckernel-v2.7uv ) .

Πρώτα τι πρέπει να περάσεις ; Το kernel ή την ROM ; Αν περάσω τώρα το kernel θα μου σβήσει τις εφαρμογές και πάλι από την αρχή;

ΧΑΜΟΣ !!!!

Edited by makis780

Δες την φωτογραφία που ανέβασα . Όντος είναι η 4.0.4 αλλά εγώ αποσυμπίεσα ότι υπήρχε στον rar αρχείο Performance-King GB v1 και το έβαλα στον φάκελο clockworkmod/backup της κάρτας SD του κινητού RAY και το"έτρεξα" με το CWM πατώντας το πλήκτρο της μείωσης της έντασης στην έναρξη του κινητού . Στην κάμερα του κινητού το Cyber-shot 3D δεν δούλευε μέχρι που πέρασα το αρχείο Cyber-shot™ v.7.1.2 για την κάμερα και μετά όλα καλά !! Μήπως φταίει το kernel που πέρασα εγώ (CTCaer v2.7) και μου έβγαλε την 4.0.4 ; Γιατί εγώ πέρασα πρώτα το kernel που μου έστειλες εσύ ( boot_uv7.1.69) και μετά μπόρεσα να μπω στο CWM και να περάσω την GB v1 και μετά πέρασα το kernel ( ctckernel-v2.7uv ) .

Πρώτα τι πρέπει να περάσεις ; Το kernel ή την ROM ; Αν περάσω τώρα το kernel θα μου σβήσει τις εφαρμογές και πάλι από την αρχή;

ΧΑΜΟΣ !!!!

Δεν ειναι χαμος,αν το κανεις μια φορα μετα ειναι το διο πραγμα συνεχεια για να δοκιμαζεις ρομ,και σιγουρα δεν βαριεσαι.....

Πρωτα περνας stock rom .62 .

Αφου περαστει η rom βγαζεις το usb,το ξαναβαζεις πατωντας το πανω πληκτρο εντασης.....περνας το kernel.

Κανεις επανεκινηση και σε CWM περνας την performanceGB V1......Αφου ολοκληρωθει η εγκατασταση κανεις επανεκινηση......

Προσοχη,εχουμε και το cust.zip να εγκασταστησουμε,αλλα θα γινει αφου κανεις μια εκινηση το κινητο και φτασουμε στην αρχικη οθονη.....

Απενεργοποιηση-εκινηση και παλι σε CWM να εγκaταστησουμε το cust.zip........

Eπανεκινηση και ετοιμος......!

Aλλαγες που κανεις ειναι να μπει ο player του S (μεσω CWM),περνας τα θεματα του Ζ,(εχω αλλαξει και τα μηνυματα,το μηνυμα που εμφανιζεται στην μπαρα εχει και....χαμογελακι)Γενικα δεν χρειαζεται να αφαιρεσεις τιποτα απο την ρομ......

Oταν την στησεις οπως θελεις,κανεις οποιες αλλαγες,μετα μεσω CWM την κανεις odexed kai κερδιζεις 40-50mb εσωτερικης μνημης.....

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Δεν ειναι χαμος,αν το κανεις μια φορα μετα ειναι το διο πραγμα συνεχεια για να δοκιμαζεις ρομ,και σιγουρα δεν βαριεσαι.....

Πρωτα περνας stock rom .62 .

Αφου περαστει η rom βγαζεις το usb,το ξαναβαζεις πατωντας το πανω πληκτρο εντασης.....περνας το kernel.

Κανεις επανεκινηση και σε CWM περνας την performanceGB V1......Αφου ολοκληρωθει η εγκατασταση κανεις επανεκινηση......

Προσοχη,εχουμε και το cust.zip να εγκασταστησουμε,αλλα θα γινει αφου κανεις μια εκινηση το κινητο και φτασουμε στην αρχικη οθονη.....

Απενεργοποιηση-εκινηση και παλι σε CWM να εγκaταστησουμε το cust.zip........

Eπανεκινηση και ετοιμος......!

Aλλαγες που κανεις ειναι να μπει ο player του S (μεσω CWM),περνας τα θεματα του Ζ,(εχω αλλαξει και τα μηνυματα,το μηνυμα που εμφανιζεται στην μπαρα εχει και....χαμογελακι)Γενικα δεν χρειαζεται να αφαιρεσεις τιποτα απο την ρομ......

Oταν την στησεις οπως θελεις,κανεις οποιες αλλαγες,μετα μεσω CWM την κανεις odexed kai κερδιζεις 40-50mb εσωτερικης μνημης.....

Διευκρινίσεις - ερωτήσεις :

1. Περνάω την stock rom .62 ή την stock rom .42 ; :blink:

2. Το cust.zip τι είναι ; και πού το βρίσκω ; :wacko:

3. Όταν λες "player του S" και "θέματα του Ζ" σε τι αναφέρεσαι ; :worry:

4. Πως γίνετε μέσω CWM να την κάνεις odexed ; :confused:

Δεν ξέρω αν γίνομαι κουραστικός αλλά δεν γνωρίζω από αυτές τις διαδικασίες !!!

Εγώ έβαζα τις ROM μόνο με το flashtool και όχι με το CWM.

Διευκρινίσεις - ερωτήσεις :

1. Περνάω την stock rom .62 ή την stock rom .42 ; :blink:

2. Το cust.zip τι είναι ; και πού το βρίσκω ; :wacko:

3. Όταν λες "player του S" και "θέματα του Ζ" σε τι αναφέρεσαι ; :worry:

4. Πως γίνετε μέσω CWM να την κάνεις odexed ; :confused:

Δεν ξέρω αν γίνομαι κουραστικός αλλά δεν γνωρίζω από αυτές τις διαδικασίες !!!

Εγώ έβαζα τις ROM μόνο με το flashtool και όχι με το CWM.

1 η performance king v1 ειναι φτιαγμενη βαση την .62

2 το cust.zip ειναι μερος της rom performance king v1....!

http://www.mediafire.com/download/47h99y74dmla7cv/Performance-King+GB.rar(γραφεις τις λεξεις στο "Your Answer")και μετα πατας "authorize download"

3 αλλαζεις τον music player και τα θεματα οθονης,απλο!

4 περνα ολοκληρη την....rom πρωτα.Δεν ειναι κατι απαραιτητο το odexed....το δοκιμασα αλλα μετα με περιοριζε για αλλαγες που τουλαχιστον εγω κανω στο λογισμικο συχνα.......

Eιναι βολικο να περνας την custom rom μεσω CWM......Περνας την rom στην καρτα SD.....

"instal zip from SDcard",επιλεγεις και τελος.....

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Μερικές εντυπώσεις από ROMs.

Αρχικά έβαλα την Zelly Cream αλλά την έσβησα αμέσως γιατί ήταν πολύ κιτς για τα γούστα μου. Μετά έμεινα αρκετό καιρό στην Ultimate HD 3.0.2. Είναι σταθερότατη, έχει πολύ όμορφο UI βασισμένο στα Xperia T και Z, ωραία mods όπως systemUI και cyber-shot, διάρκεια μπαταρίας εφάμιλλη της GB και είναι πολύ smooth. Παρ'όλα αυτά δεν είναι τόσο αστραπιαία στις αντιδράσεις της όπως η GB και έχει προβλήματα στα βαριά παιχνίδια όπως το Real Racing 3 (force closes και reboots). Τα ίδια μειονεκτήματα έχει και η Superleggera V5, η οποία όμως έχει και άσχημο UI και γενικά είναι πολύ σπαρτιάτικη, χωρίς σημαντικό όφελος σε ελεύθερο χώρο και ram. Και οι δύο αν σκεφτούμε ότι είναι βασισμένες στην stock ICS είναι πολύ καλύτερες από αυτήν, αλλά είναι σαν να προσπαθείς να βελτιώσεις ένα σαράβαλο. Η stock GB είναι το ακριβό αμάξι που πάει σφαίρα από την μάνα του.

Έτσι επέστρεψα στην GB με την Illuminative build 11 που βασίζεται στην stock .62 με σβησμένη την σαβούρα και με κάποιες μικρές βελτιώσεις. Έχει το adrenobooster mod που διπλασιάζει θεωρητικά τις επιδόσεις της adreno 205 gpu. Σε μένα δεν λειτούργησε με την πρώτη και χρειάστηκε να το φλασάρω μόνος μου. Παρ'όλα αυτά δεν είδα σημαντική διαφορά στo gameplay πριν και μετά, ίσως γιατί και χωρίς το mod η stock GB πετούσε. Στο benchmark πράγματι το σκορ του 3D απογειώθηκε, όμως έπεσαν λίγο αυτά της Cpu και της ram. Πάντως το συνολικό σκορ στα 6375 χωρίς overclock είναι εντυπωσιακό.

Εν κατακλείδι για όμορφο UI και διασφαλισμένη συμβατότητα με μελλοντικές εφαρμογές προτείνω την Ultimate HD. Για καλύτερες επιδόσεις Illuminative.

Δυστυχώς επειδή έχω κλειδωμένο bootloader, δεν μπορώ να δοκιμάσω ROMs που δεν βασίζονται σε stock (π.χ. Cyanogenmod). Τελευταία έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος στο development των Xperia του 2011, με τον 3.4 kernel του nobodyAtall και την CM10.1 του mikeioannina (και οι δύο τους είναι Έλληνες!). Χάρη σε αυτούς τα Xperia μας είναι όσο ενημερωμένα είναι και τα Nexus. :p Αν μπορεί κάποιος να τα δοκιμάσει θα με ενδιέφεραν πολύ οι εντυπώσεις του από άποψη σταθερότητας, επιδόσεων και bugs.

Edited by johnnytifosi
Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Ray