DIAVOLIN82 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Επίσης, είναι πολύ ώριμο να θεωρείτε ότι μια σχέση πρέπει να είναι κάπως έτσι : -Γεια τι κάνεις; -Καλά είμαι, εδώ σπίτι.. -Κι εγώ εδώ. Θα βγεις το βράδυ; -Ναι, θα πάω για ποδόσφαιρο με τα παιδιά. -Α. -Ναι. -Καλά, τα λέμε. -Γεια. :rolleyes: Τέτοιες μονολεκτικές συζητήσεις με εκνευρίζουν αφάνταστα! Ειδικά όταν η άλλη έχει σκάσει από μέσα της γιατί ο άλλος θα πάει για ποδόσφαιρο κ δεν λέει τίποτα, ενώ ο τύπος που καταλαβαίνει πως η άλλη εκνευρίστηκε το πάιζει άνετος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Τέτοιες μονολεκτικές συζητήσεις με εκνευρίζουν αφάνταστα! Ειδικά όταν η άλλη έχει σκάσει από μέσα της γιατί ο άλλος θα πάει για ποδόσφαιρο κ δεν λέει τίποτα, ενώ ο τύπος που καταλαβαίνει πως η άλλη εκνευρίστηκε το πάιζει άνετος!!! Ε καλά βρε διαβολίνι τι να πει;"Θες να έρθεις να παίξουμε μαζί;"Και γιατί η άλλη να σκάσει;Επειδή ο φίλος της θα πάει για μπάλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Ε καλά βρε διαβολίνι τι να πει;"Θες να έρθεις να παίξουμε μαζί;"Και γιατί η άλλη να σκάσει;Επειδή ο φίλος της θα πάει για μπάλα; Υποθέτω τα εξής: α)σκάει γιατί ο άλλος πάει για μπάλα χωρίς να την ρωτήσει β)σκάει γιατί ο άλλος κανόνισε για μπάλα χωρίς να την ρωτήσει αν θέλει να κάνουν κάτι μαζί γ)σκάει γιατί ο άλλος θα βγει ενώ αυτή ξέμεινε στο σπίτι δ)σκάει γιατι ο άλλος δεν της είπε κάτι γλυκό στο τηλέφωνο ε)σκάει γιατί ο άλλος δεν προτείνει να παρατήσει τους φίλους του για αυτήν στ)σκάει γιατί ο άλλος ....δεν ξέρω στέρεψα από ιδέες.. Οσο για το "θες να έρθεις να παίξουμε μαζί?" σηκώνει πολλές απαντήσεις και η σωστή είναι "ναι αλλά όχι ποδόσφαιρο" Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Υποθέτω τα εξής: α)σκάει γιατί ο άλλος πάει για μπάλα χωρίς να την ρωτήσει β)σκάει γιατί ο άλλος κανόνισε για μπάλα χωρίς να την ρωτήσει αν θέλει να κάνουν κάτι μαζί γ)σκάει γιατί ο άλλος θα βγει ενώ αυτή ξέμεινε στο σπίτι δ)σκάει γιατι ο άλλος δεν της είπε κάτι γλυκό στο τηλέφωνο ε)σκάει γιατί ο άλλος δεν προτείνει να παρατήσει τους φίλους του για αυτήν στ)σκάει γιατί ο άλλος ....δεν ξέρω στέρεψα από ιδέες.. Οσο για το "θες να έρθεις να παίξουμε μαζί?" σηκώνει πολλές απαντήσεις και η σωστή είναι "ναι αλλά όχι ποδόσφαιρο" Παιδιά κοπέλα του είναι όχι η μάνα του.Τι πάει να πει δεν την ρώτησε;Επίσης εσείς φίλες να βγείτε δεν έχετε;Ένα βράδυ βγείτε μαζί τους:p.Άσε που είναι και δύσκολο να ξεκανονίσει διότι μετά είναι δύσκολο να βρεθεί άλλη μέρα όταν εμπλέκονται 7-8 η και παραπάνω άτομα.Πως θα βρει μέρα που να μπορούν όλοι;(αυτό πάει μόνο για το παράδειγμα με την μπάλα)Και στην τελική μια μέρα ας μην βγείτε με το μωρό σας αφού έχει κανονίσει ήδη.Δεν γίνεται να παρατήσουμε τις παρέες μας!Όσο για τα γλυκόλογα, ε δεν έχουμε πάντα όρεξη.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σας αγαπάμε,σας απατάμε κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Πρεπει να παραδεχτω οτι σωστα τα λεει ο λουλουκος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Παιδιά κοπέλα του είναι όχι η μάνα του.Τι πάει να πει δεν την ρώτησε;Επίσης εσείς φίλες να βγείτε δεν έχετε;Ένα βράδυ βγείτε μαζί τους:p.Άσε που είναι και δύσκολο να ξεκανονίσει διότι μετά είναι δύσκολο να βρεθεί άλλη μέρα όταν εμπλέκονται 7-8 η και παραπάνω άτομα.Πως θα βρει μέρα που να μπορούν όλοι;(αυτό πάει μόνο για το παράδειγμα με την μπάλα)Και στην τελική μια μέρα ας μην βγείτε με το μωρό σας αφού έχει κανονίσει ήδη.Δεν γίνεται να παρατήσουμε τις παρέες μας!Όσο για τα γλυκόλογα, ε δεν έχουμε πάντα όρεξη.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σας αγαπάμε,σας απατάμε κτλ. Σίγα βρε που δεν έχετε και όρεξη! Τι ψυχή έχει ένα γλυκόλογο?! Παρόλα αυτά εγώ δεν θα έσκαγα, το συγκεκριμένο κείμενο σχολίασα! Απεναντίας επειδή είμαι φανατική οπαδός της ομάδας μου δεν θα το έχανα για κανέναν λόγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Είναι καθαρά η ουσία,χωρίς σάλτσες και άχρηστες πληροφορίες..όλα τα περιττά είναι κατανοητά στους άνδρες και den χρειάζονται σάλτσες ενώ αντίθετα στις γυναίκες πρέπει να αναλύεις και το πιο απλό (αυτονόητο για το αντρικό μυαλό/τρόπο σκέψης) Τωρα τι μας λες κι εσυ; Οτι ετσι πρεπει να ειναι ο διαλογος ενος ζευγαριου; Ετσι μιλας στους συναδελφους σου(ουτε καν). Αυτα δεν ειναι καθαρα η ουσια, ειναι βαριεστημαρα.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Είναι καθαρά η ουσία,χωρίς σάλτσες και άχρηστες πληροφορίες..όλα τα περιττά είναι κατανοητά στους άνδρες και den χρειάζονται σάλτσες ενώ αντίθετα στις γυναίκες πρέπει να αναλύεις και το πιο απλό (αυτονόητο για το αντρικό μυαλό/τρόπο σκέψης) Σε πληροφορώ πως εσείς οι άντρες πολλές φορές θέλετε πολύ πιο λεπτομερής απάντηση για να καταλάβετε τι αισθάνεται μια γυναίκα.. Εάν σας ενδιαφέρει βέβαια η συγκεκριμένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Τωρα τι μας λες κι εσυ; Οτι ετσι πρεπει να ειναι ο διαλογος ενος ζευγαριου; Ετσι μιλας στους συναδελφους σου(ουτε καν). Αυτα δεν ειναι καθαρα η ουσια, ειναι βαριεστημαρα.:rolleyes: Συμφωνώ μαζί σου.Ο συγκεκριμένος διάλογος δεν πρέπει να είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση. @Διαβολίνι:Απίθανο σου φαίνεται να μην έχει κάποιος όρεξη;Και ξαναλέω αυτό είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Συμφωνώ μαζί σου.Ο συγκεκριμένος διάλογος δεν πρέπει να είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση. @Διαβολίνι:Απίθανο σου φαίνεται να μην έχει κάποιος όρεξη;Και ξαναλέω αυτό είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Απίθανο δεν μου φαίνεται κ είναι απόλυτα κατανοητό αλλά και για εσας πολλές φορές δεν είναι καθόλου κατανοητό να μην είμαστε συνέχεια στην γλύκα! Κ δεν καταλαβαίνω γιατί νευριάζετε αν σας μιλήσουμε απότομα όταν δεν έχουμε όρεξη..?!! Έχω δει άντρες να παθαίνουν χειρότερη υστερία απο τις γυναικες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Απίθανο δεν μου φαίνεται κ είναι απόλυτα κατανοητό αλλά και για εσας πολλές φορές δεν είναι καθόλου κατανοητό να μην είμαστε συνέχεια στην γλύκα! Κ δεν καταλαβαίνω γιατί νευριάζετε αν σας μιλήσουμε απότομα όταν δεν έχουμε όρεξη..?!! Έχω δει άντρες να παθαίνουν χειρότερη υστερία απο τις γυναικες! Μια χαρά κατανοητό είναι(από την πλειοψηφεία θέλω να πιστεύω).Επίσης αν δω οτι η εκάστοτε κοπέλα δεν είναι στις καλές της και μου μιλήσει απότομα θα καταλάβω ότι δεν το εννοεί και το θέμα θα λήξει εκεί.Φυσικά θα πληγωθώ αν πει κάτι βαρύ αλλά δεν πρόκειται να νευριάσω και να της απαντήσω εκείνη τη στιγμή διότι έτσι θα της δώσω την ευκαιρία να το ξανακάνει, κάτι το οποίο δεν θα μας οδηγήσει πουθενά.Αλλά αν υποκρίνεστε ότι είστε καλά ενώ είστε χάλια(ναι το κάνετε και αρκετές φορές μάλιστα) και στα καλά του καθουμένου πετάξετε καμια βλακειούλα τότε ναι εγώ καταλαβαίνω μερικούς που νευριάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Μια χαρά κατανοητό είναι(από την πλειοψηφεία θέλω να πιστεύω).Επίσης αν δω οτι η εκάστοτε κοπέλα δεν είναι στις καλές της και μου μιλήσει απότομα θα καταλάβω ότι δεν το εννοεί και το θέμα θα λήξει εκεί.Φυσικά θα πληγωθώ αν πει κάτι βαρύ αλλά δεν πρόκειται να νευριάσω και να της απαντήσω εκείνη τη στιγμή διότι έτσι θα της δώσω την ευκαιρία να το ξανακάνει, κάτι το οποίο δεν θα μας οδηγήσει πουθενά.Αλλά αν υποκρίνεστε ότι είστε καλά ενώ είστε χάλια(ναι το κάνετε και αρκετές φορές μάλιστα) και στα καλά του καθουμένου πετάξετε καμια βλακειούλα τότε ναι εγώ καταλαβαίνω μερικούς που νευριάζουν. Δεν με κατάλαβες.. Το θέμα μαζί σας είναι όταν βρίσκετε μια γυναίκα που σας τα λέει χύμα κ όταν δεν είναι καλά ή τελοσπάντων όταν δεν έχει όρεξη για ναζάκια! Τότε σας πιάνει μια δόση ανασφάλειας.. Πχ γιατί δεν μου μίλησε γλυκά, πως μου μίλησε έτσι κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Δεν με κατάλαβες.. Το θέμα μαζί σας είναι όταν βρίσκετε μια γυναίκα που σας τα λέει χύμα κ όταν δεν είναι καλά ή τελοσπάντων όταν δεν έχει όρεξη για ναζάκια! Τότε σας πιάνει μια δόση ανασφάλειας.. Πχ γιατί δεν μου μίλησε γλυκά, πως μου μίλησε έτσι κτλπ Τι να σου πω.Εμένα δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα.Άσε που μου φαίνεται και λίγο χαζό να με πιάσει κρίση ανασφάλειας για τέτοιο λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Υποθέτω τα εξής: α)σκάει γιατί ο άλλος πάει για μπάλα χωρίς να την ρωτήσει β)σκάει γιατί ο άλλος κανόνισε για μπάλα χωρίς να την ρωτήσει αν θέλει να κάνουν κάτι μαζί γ)σκάει γιατί ο άλλος θα βγει ενώ αυτή ξέμεινε στο σπίτι δ)σκάει γιατι ο άλλος δεν της είπε κάτι γλυκό στο τηλέφωνο ε)σκάει γιατί ο άλλος δεν προτείνει να παρατήσει τους φίλους του για αυτήν " το πιο λογικο για να "σκαει" ειναι που ο αλλος ειναι τοσο μονολεκτικος κ δεν την ρωταει κ αυτη τι θα κανει.γενικα αυτος ο διαλογος ειναι απαραδεκτος. :p παντως συμφωνω με το luluko: Παιδιά κοπέλα του είναι όχι η μάνα του.Τι πάει να πει δεν την ρώτησε;Επίσης εσείς φίλες να βγείτε δεν έχετε;Ένα βράδυ βγείτε μαζί τους:p.Άσε που είναι και δύσκολο να ξεκανονίσει διότι μετά είναι δύσκολο να βρεθεί άλλη μέρα όταν εμπλέκονται 7-8 η και παραπάνω άτομα.Πως θα βρει μέρα που να μπορούν όλοι;(αυτό πάει μόνο για το παράδειγμα με την μπάλα)Και στην τελική μια μέρα ας μην βγείτε με το μωρό σας αφού έχει κανονίσει ήδη.Δεν γίνεται να παρατήσουμε τις παρέες μας!Όσο για τα γλυκόλογα, ε δεν έχουμε πάντα όρεξη.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σας αγαπάμε,σας απατάμε κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Το κακο ειναι οτι τα υπεραναλυουμε, τι ειπε και πως το ειπε και γιατι το ειπε. Οφου αδερφε. Τζαμπα ημικρανιες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Το κακο ειναι οτι τα υπεραναλυουμε, τι ειπε και πως το ειπε και γιατι το ειπε. Οφου αδερφε. Τζαμπα ημικρανιες. Όμως αυτό που εσύ και εγώ και ίσως και άλλες κοπέλες από δω μέσα το βλέπουμε ως υπερανάλυση και το θεωρούμε χαμένος κόπος και "ημικρανία" κάποιες άλλες κοπέλες υπερ-υπερ-υπερ αναλύουν ακόμα και την τελεία που μπορεί να βάλει ο άλλος στο sms..Έχω τύχει σε διπλανό τραπεζάκι καφετέριας γυναικεία παρέα (4 κοπέλες κάπου στα 25 με 30) όπου το θέμα της ημέρας είναι το χτεσινό ραντεβού της μιάς με έναν και η μετέπειτα επικοινωνία...Δίπλα μου καθόταν ο φίλος μου..Πραγματικά ακόμα και εγώ δεν πίστευα στα αυτιά μου με όσα άκουσα..Ο φίλος μου σε μια φάση ήθελε να γελάσει και κρατιόταν με το ζόρι..Άρα η παραπάνω συνομιλία που έγραψε η Treloparea θα είχε μέσο όρο ανάλυσης τις 3 ώρες..Ειδικά το κομμάτι "θα πάω για ποδόσφαιρο"... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Όμως αυτό που εσύ και εγώ και ίσως και άλλες κοπέλες από δω μέσα το βλέπουμε ως υπερανάλυση και το θεωρούμε χαμένος κόπος και "ημικρανία" κάποιες άλλες κοπέλες υπερ-υπερ-υπερ αναλύουν ακόμα και την τελεία που μπορεί να βάλει ο άλλος στο sms..Έχω τύχει σε διπλανό τραπεζάκι καφετέριας γυναικεία παρέα (4 κοπέλες κάπου στα 25 με 30) όπου το θέμα της ημέρας είναι το χτεσινό ραντεβού της μιάς με έναν και η μετέπειτα επικοινωνία...Δίπλα μου καθόταν ο φίλος μου..Πραγματικά ακόμα και εγώ δεν πίστευα στα αυτιά μου με όσα άκουσα..Ο φίλος μου σε μια φάση ήθελε να γελάσει και κρατιόταν με το ζόρι..Άρα η παραπάνω συνομιλία που έγραψε η Treloparea θα είχε μέσο όρο ανάλυσης τις 3 ώρες..Ειδικά το κομμάτι "θα πάω για ποδόσφαιρο"... Ε νταξει, κι εμεις τα καναμε αυτα αλλα στα 15 μας ξερω γω.:p Στην τελικη ειναι γελοιο να αναλωνεσαι με την υπεραναλυση γιατι: α)χανεις την ουσια και τον χρονο σου και β)συνηθως τελικα οι αντρες απλα ΔΕΝ εννοουν κατι βαθυτερο, αρα δεν υπαρχει κανας κρυμμενος κωδικας που θα αποκαλυψει ξερω γω τα συναισθηματα του για σενα ή κατι τετοιο αρα τσαμπα κοπος.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 β)συνηθως τελικα οι αντρες απλα ΔΕΝ εννοουν κατι βαθυτερο, αρα δεν υπαρχει κανας κρυμμενος κωδικας που θα αποκαλυψει ξερω γω τα συναισθηματα του για σενα ή κατι τετοιο αρα τσαμπα κοπος.:p οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε τοσο καλυτερα :p Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε τοσο καλυτερα :p Με όλη αυτήν την ανάλυση περί του τι σκέφτονται οι άντρες θυμήθηκα ένα επεισόδιο του Sex and the City οπου η Μιράντα (την κοκκινομάλα δικηγόρο έτσι δεν την λένε?) απορεί γιατί δεν την πήρε τηλέφωνο ένας τύπος με τον οποίο είχαν βγει ραντεβού και είχε ξεκινήσει να αναλύει το όλο θέμα και τότε ένας γκομενος της Καρι (νομίζω ονόματι Μπέργκερ..κάθε φορά που το άκουγα το όνομα σκεφτόμουν τσιζ-μπέργκερ) λέει την εξής φράση " he is not so into you"...δλδ δεν είναι και τόσο τρελός μαζί σου και ότι ο άντρας ότι ειναι να στο δείξει θα στο δείξει άσχετα από ότιδήποτε... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Τέτοιες μονολεκτικές συζητήσεις με εκνευρίζουν αφάνταστα! Ειδικά όταν η άλλη έχει σκάσει από μέσα της γιατί ο άλλος θα πάει για ποδόσφαιρο κ δεν λέει τίποτα, ενώ ο τύπος που καταλαβαίνει πως η άλλη εκνευρίστηκε το πάιζει άνετος!!! Στη δική μου φανταστική συζήτηση, η κοπέλα δεν είχε πρόβλημα που θα πήγαινε ο φίλος της για μπάλα. Απλά ήθελα να δείξω ότι το αγόρι δεν της έδωσε "τροφή" για συζήτηση. Να πει ξέρω γω : "Θα είναι και ο Μάκης και ο Σάκης. Θυμάσαι τον Μάκη που την έπεσε στη φίλη σου ε;" Παράδειγμα φέρνω :p Υποθέτω τα εξής: α)σκάει γιατί ο άλλος πάει για μπάλα χωρίς να την ρωτήσει β)σκάει γιατί ο άλλος κανόνισε για μπάλα χωρίς να την ρωτήσει αν θέλει να κάνουν κάτι μαζί γ)σκάει γιατί ο άλλος θα βγει ενώ αυτή ξέμεινε στο σπίτι δ)σκάει γιατι ο άλλος δεν της είπε κάτι γλυκό στο τηλέφωνο ε)σκάει γιατί ο άλλος δεν προτείνει να παρατήσει τους φίλους του για αυτήν στ)σκάει γιατί ο άλλος ....δεν ξέρω στέρεψα από ιδέες.. α)Μα φυσικά όχι! Δεν σημαίνει ότι τα ζευγάρια πρέπει να τα κάνουν όλα μαζί! Και εννοείται πως δεν είναι υποχρεωμένος να τη ρωτήσει πότε θα πάει για μπάλα, πότε θα πάει για τσίσα κλπ :p β)Αυτό ίσως να παίζει αν κι εκείνη δεν είχε σχεδιάσει να κάνει κάτι. γ)Ίσως. δ)Ούτε εκείνη του είπε όμως. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. ε)Αν το πρότεινε αυτό, τότε το αγόρι της ιστορίας μας θα τσαντιζόταν και θα είχε όλο το δίκιο με το μέρος του. Δεν παρατάμε ποτέ την παρέα μας για τη σχέση μας. Οι σχέσεις πάνε κι έρχονται, οι φίλοι μένουν :rolleyes: Παιδιά κοπέλα του είναι όχι η μάνα του.Τι πάει να πει δεν την ρώτησε;Επίσης εσείς φίλες να βγείτε δεν έχετε;Ένα βράδυ βγείτε μαζί τους:p.Άσε που είναι και δύσκολο να ξεκανονίσει διότι μετά είναι δύσκολο να βρεθεί άλλη μέρα όταν εμπλέκονται 7-8 η και παραπάνω άτομα.Πως θα βρει μέρα που να μπορούν όλοι;(αυτό πάει μόνο για το παράδειγμα με την μπάλα)Και στην τελική μια μέρα ας μην βγείτε με το μωρό σας αφού έχει κανονίσει ήδη.Δεν γίνεται να παρατήσουμε τις παρέες μας!Όσο για τα γλυκόλογα, ε δεν έχουμε πάντα όρεξη.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σας αγαπάμε,σας απατάμε κτλ. Λουλούκο είσαι μόνος αυτή την περίοδο; :p Υ.Γ. Δεν το περίμενα ότι η μίνι συζήτηση που έφτιαξα θα είχε τόσες αντιδράσεις :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 α)Μα φυσικά όχι! Δεν σημαίνει ότι τα ζευγάρια πρέπει να τα κάνουν όλα μαζί! Και εννοείται πως δεν είναι υποχρεωμένος να τη ρωτήσει πότε θα πάει για μπάλα, πότε θα πάει για τσίσα κλπ :p β)Αυτό ίσως να παίζει αν κι εκείνη δεν είχε σχεδιάσει να κάνει κάτι. γ)Ίσως. δ)Ούτε εκείνη του είπε όμως. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. ε)Αν το πρότεινε αυτό, τότε το αγόρι της ιστορίας μας θα τσαντιζόταν και θα είχε όλο το δίκιο με το μέρος του. Δεν παρατάμε ποτέ την παρέα μας για τη σχέση μας. Οι σχέσεις πάνε κι έρχονται, οι φίλοι μένουν :rolleyes: Υ.Γ. Δεν το περίμενα ότι η μίνι συζήτηση που έφτιαξα θα είχε τόσες αντιδράσεις :p Δεν νομίζω να είπα ότι ο άλλος είναι υποχρεωμένος να δίνει αναφορά ούτε όλα οσα είπες..Εγώ απλά έδωσα ιδέες για ποιο λόγο μπορεί να τσαντιστεί μια κοπέλα βάση αυτού του διαλόγου... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Λουλούκο είσαι μόνος αυτή την περίοδο; :p Ναι είμαι ελεύθερος και (πολύ:p) ωραίος.Ενδιαφέρεσαι;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Είναι καθαρά η ουσία,χωρίς σάλτσες και άχρηστες πληροφορίες..όλα τα περιττά είναι κατανοητά στους άνδρες και den χρειάζονται σάλτσες ενώ αντίθετα στις γυναίκες πρέπει να αναλύεις και το πιο απλό (αυτονόητο για το αντρικό μυαλό/τρόπο σκέψης) Οι συζητήσεις στις 2 τελευταίες σελίδες επιβεβαιώνουν την παραπάνω πρόταση :grin: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Οι συζητήσεις στις 2 τελευταίες σελίδες επιβεβαιώνουν την παραπάνω πρόταση :grin: Τα μηνύματα στις 2 τελευταίες σελίδες δεν επιβεβαιώνουν αυτό που έγραψες εσύ αλλά το πόσο διαφορετικά σκέφτονται μια μερίδα γυναικών από μια μερίδα αντρών..Κάποιες φορές τα περιτά και οι σάλτσες πρέπει να υπάρχουν και δεν νομίζω να ειπώθηκε πουθενά ότι στις γυναίκες πρέπεις να αναλύεις και το πιο απλό..Δεν είμαστε ηλίθιες επειδή σκεφτόμαστε διαφορετικά...Και μην μας συμπεριφέρεστε έτσι (δεν αναφέρομαι σε σένα συγκεκριμένα αλλά γενικά) Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Τα μηνύματα στις 2 τελευταίες σελίδες δεν επιβεβαιώνουν αυτό που έγραψες εσύ αλλά το πόσο διαφορετικά σκέφτονται μια μερίδα γυναικών από μια μερίδα αντρών..Κάποιες φορές τα περιτά και οι σάλτσες πρέπει να υπάρχουν και δεν νομίζω να ειπώθηκε πουθενά ότι στις γυναίκες πρέπεις να αναλύεις και το πιο απλό..Δεν είμαστε ηλίθιες επειδή σκεφτόμαστε διαφορετικά...Και μην μας συμπεριφέρεστε έτσι (δεν αναφέρομαι σε σένα συγκεκριμένα αλλά γενικά) Όχι..στην παραπάνω μου φράση επιβεβαιώνεται αυτό που λέω.. φυσικά den είναι ηλίθιες οι γυναίκες επειδή πρέπει να αναλύεις συνεχώς τα πάντα κάτι που για τους άντρες είναι αυτονόητα.. Είναι η διαφορετική αντίληψη και τρόπου σκέψης στα 2 φύλα όπως έγραψες και συ.(άλλωστε το ίδιο λέω και στη φράση που επιβεβαιώθηκε πιο πάνω ;) ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts