Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Δυστυχώς για να γίνει μια σχέση πρέπει να θέλουν και οι δύο, και αυτή ξέρω ότι δεν με βλέπει ερωτικά.;)

Έτσι όπως το γραφεις είναι σαν να μην την βλέπεις τελικά και τόσο φιλικά... Αυτό που λέγανε αρχικώς.

Τεσπα, το να σε δει φιλικά σε αυτές ιδίως τις ηλικίες δεν είναι εισητήριο για να προχωρήσει το πράγμα αλλά ίσα ίσα να είσαι αυτός που θα λέει την αντρική γνώμη...

Όσο για το παλιά βριζομασταν, δεν έχει να λέει κάτι....άλλοι τα έχουν φτιαξει μετα απο τέτοια σκηνικά άλλοι το λιγότερο έχουν φασωσει....

Επειδή τα λες με το τσιγγέλι παιζει η πρωτη να σε γουσταρει και η δεύτερη και να θέλει δεν κάνει κάτι μιας και έχει "προλάβει" η πρώτη. Αν ισχυει στι χερι σου είναι να δείξεις οτι ίσως πρεπει κάποια στιγμη να αποφάσισεις/δειξεις και εσυ τελικά τι θες και απο ποια....

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για πες πόσο είσαι.. :p

Και δυστυχώς το κάνουμε περισσότερο από εσάς...

Μπορεί επιφανειακά να είμαστε βαρβατοι άντρες και εγώ θέλω να την πάρω να την κάνω να την ρανω, κατά βάθος είμαστε ψυχουλες και ρομαντικοί :p

Μαλλον ειναι μεγαλο αυτο το βαθος...:Ρ

Εγω; 20φευγα..

Έτσι όπως το γραφεις είναι σαν να μην την βλέπεις τελικά και τόσο φιλικά... Αυτό που λέγανε αρχικώς.

Τεσπα, το να σε δει φιλικά σε αυτές ιδίως τις ηλικίες δεν είναι εισητήριο για να προχωρήσει το πράγμα αλλά ίσα ίσα να είσαι αυτός που θα λέει την αντρική γνώμη...

Όσο για το παλιά βριζομασταν, δεν έχει να λέει κάτι....άλλοι τα έχουν φτιαξει μετα απο τέτοια σκηνικά άλλοι το λιγότερο έχουν φασωσει....

Επειδή τα λες με το τσιγγέλι παιζει η πρωτη να σε γουσταρει και η δεύτερη και να θέλει δεν κάνει κάτι μιας και έχει "προλάβει" η πρώτη. Αν ισχυει στι χερι σου είναι να δείξεις οτι ίσως πρεπει κάποια στιγμη να αποφάσισεις/δειξεις και εσυ τελικά τι θες και απο ποια....

Φιλικά την βλέπω, γενικά μιλούσα.

Δε νομίζω να με γουστάρει η πρώτη αλλά ούτε και η δεύτερη, γιατί και οι δύο μου μίλαγαν και η δεύτερη μου μιλάει ακόμα για τα αγόρια που τους αρέσουν και ποτέ δεν έχει δείξει κανείς ότι τους αρέσω.

Η Πιτσικουλινα οταν λεει 20 φευγα εννοει 20 χρονων και κατι μηνων ?

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Άρα δεν σε βλέπω να τρως γλυκό ψωμί, αφού σε βλέπουν σαν φίλο

Δε με ενοχλεί γιατί και εγώ σαν φίλη τη βλέπω ;)

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η Πιτσικουλινα οταν λεει 20 φευγα εννοει 20 χρονων και κατι μηνων ?

Μήπως εννοεί 20 ετών και κάτι ετών;

Τσου, μηνών...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

^ Για να το τελειώνουμε, μηνων

Αλεξη πες μας για το προβλημα σου........ πως πηγε σημερα;

Σήμερα δεν τη είδα, θα τη δω αύριο και θα σας ενημερώσω:)

Edited by Alex_tz
Λάθος βιασύνης του Belle

Πες όταν την δεις ;)

^ Για να το τελειώνουμε, ημερών

Καλά, δε θυμάμαι και καλά οπότε θα περιμένω να μας πει η ίδια ;)

Η ιδια το λεει...!

What sorcery is this?!?! :p

Alex καλα ολα αυτα με το θεμα 1ης και 2ης αλλά μηπως υπαρχει ενα αλλο θεμα? Μηπως θα πρεπει να πηγαινεις σε κανα παρτακι κτλ αντι να διαβαζεις για την οικογενεια των σλαβικων γλωσσων? 14 εισαι αλλωστε. Ας μην μπερδευουμε την ωριμοτητα με την ελλειψη διασκεδασης, ειδικα οταν μιλαμε για ενα παιδι 14χρονων. Γινε λιγο πιο κοινωνικος και θα δεις οτι θα σε βοηθησει στο μελλον να φας το γλυκο ψωμι που λεει και ο συνφορουμιτης :cool:

What sorcery is this?!?! :p

Alex καλα ολα αυτα με το θεμα 1ης και 2ης αλλά μηπως υπαρχει ενα αλλο θεμα? Μηπως θα πρεπει να πηγαινεις σε κανα παρτακι κτλ αντι να διαβαζεις για την οικογενεια των σλαβικων γλωσσων? 14 εισαι αλλωστε. Ας μην μπερδευουμε την ωριμοτητα με την ελλειψη διασκεδασης, ειδικα οταν μιλαμε για ενα παιδι 14χρονων. Γινε λιγο πιο κοινωνικος και θα δεις οτι θα σε βοηθησει στο μελλον να φας το γλυκο ψωμι που λεει και ο συνφορουμιτης :cool:

Το θέμα είναι ότι δεν νιώθω καλά όταν πηγαίνω σε πάρτι, δεν ξέρω γιατί. Κι όσο για την κοινωνικότητα πράγματι δεν είμαι και πολύ κοινωνικός, για να φανταστείς στο κινητό μου έχω 10 επαφές:ninja::X

Αλεξ ουτε εγω πεθαινω για παρτι γενικοτερα, αλλα εστω για κανα καφε κτλ να βγαινετε ;)

Η ιδια το λεει...!

Η ιδια λεει οτι ειναι 20φευγα ;) Τωρα το πως εβγαλες εσυ το συμπερασμα οτι ισουται με 20 και κατι ημερων.. :p

Αλεξ ουτε εγω πεθαινω για παρτι γενικοτερα, αλλα εστω για κανα καφε κτλ να βγαινετε ;)

Η ιδια λεει οτι ειναι 20φευγα ;) Τωρα το πως εβγαλες εσυ το συμπερασμα οτι ισουται με 20 και κατι ημερων.. :p

ΌΧΙ Αλεξ. ΠΟΤΕ:p. Αλέξανδρο λέγε με

Μωρέ ναι, δίκιο έχεις, αλλά ενώ θέλω να βγω έξω, κανείς δε θέλει (μαζί μου) και δεν ξέρω γιατί :wacko:

Ουτε αυτη η κοπελα;

Η 2η δε θελει να βγαινετε;

Ρωτα την "Κυριακη απογευμα τι κανεις;" πχ..

Ρωτα την "Κυριακη απογευμα τι κανεις;" πχ..

Βέβαια θυμήθηκα τώρα ότι με ρώτησε ένα παιδί μαζί με τη δεύτερη αν θέλω να πάμε να δούμε κάτι αλαξιπτωτιστές που θα κάνουν μπάτζι τζαμπινγκ στο ναυάγια αλλά δεν ξέρω αν θα πάω γιατί έχω διάβασμα...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να, τώρα με πήρε το παιδί αλλά μάλλον δε θα πάω.

Edited by Alex_tz

Αλέξανδρε, άμα έχεις τα χρονικά περιθώρια, γιατί δεν αλλάζεις το πρόγραμμα του διαβάσματος, ώστε να προλάβεις να πας εκεί με τον φίλο σου; Και ίσως να προσκαλούσες και τη φίλη σου;

Σε 3 χρόνια θα διαβάζεις πολύ (ΠΟΛΎ)... Αν διαβάζεις τόσο από τώρα, να είσαι σίγουρος ότι τρίτη Λυκείου θα κλαταρεις εντελώς...

Απόλαυσε το τώρα που μπορείς... Αν όλο λες όχι, μην περιμένεις να σε παίρνουν οι άλλοι τηλέφωνο..

Αλέξανδρε, άμα έχεις τα χρονικά περιθώρια, γιατί δεν αλλάζεις το πρόγραμμα του διαβάσματος, ώστε να προλάβεις να πας εκεί με τον φίλο σου; Και ίσως να προσκαλούσες και τη φίλη σου;

Δεν γίνεται γιατί το πρόγραμμα είναι φορτωμένο και έχω όλη την ύλη της Ιλιάδα και των Κειμένων σε 3 μέρες. Αλλά θα της πω να πάμε για καφέ μετά τις εξετάσεις, να τη δω και να μιλήσουμε

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε 3 χρόνια θα διαβάζεις πολύ (ΠΟΛΎ)... Αν διαβάζεις τόσο από τώρα, να είσαι σίγουρος ότι τρίτη Λυκείου θα κλαταρεις εντελώς...

Απόλαυσε το τώρα που μπορείς... Αν όλο λες όχι, μην περιμένεις να σε παίρνουν οι άλλοι τηλέφωνο..

Μα δεν διαβάζω πολύ. Απλά τώρα είναι οι εξετάσεις και πιέζομαι λίγο.

Το θέμα δεν είναι ότι εγώ λέω όλο όχι, αλλά ότι οι άλλοι δεν με προσκαλούν πουθενά. Μην κοιτάς τώρα που μου είπαν να βγούμε, είναι η πρώτη φορά της χρονιάς.

Edited by Alex_tz

Εσύ τους λες; Η απλά διαβάζεις; παρέες στο σχολείο έχεις;