Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Μόνο αν σταματήσεις να ενδιαφέρεσαι, μπορεί να δείξει κάτι (εγώ προσωπικά συνεχίζω να την γράφω την κοπέλα και παρ'όλα αυτά μου στέλνει που και που να δει τι κάνω). :)

Δηλαδή για να καταλάβω, απ τη μια λέει διάφορα για σένα στους φίλους και απ την άλλη σου στέλνει μηνύματα;;;

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδή για να καταλάβω, απ τη μια λέει διάφορα για σένα στους φίλους και απ την άλλη σου στέλνει μηνύματα;;;

Κοίτα, σε άλλους δεν λέει τίποτα, αντιθέτως χθες έμαθα ότι κάποια κοπέλα είπε κάτι αρνητικό για μένα (λογικά κάποια απ'αυτές που κάνει παρέα) και ήτανε κάπως, δηλαδή τα έλεγε στον κολλητό μου και ήταν ψιλοσπασμένη με την κοπέλα ή κάτι τέτοιο, αλλά όταν λέει για μένα στον κολλητό μου, λέει διάφορα αρνητικά και οι σπόντες είναι πολλές, αλλά επειδή ο κολλητός με ξέρει καλύτερα, απλά τις προσπερνάει.

Εμένα μου έστελνε τις προάλλες αλλά μόνο για να μάθει πως τα πήγα στα μαθήματα που γράφαμε καθώς δεν βγαίναμε για καφέ για να μάθει και προχθές μου έστειλε μήνυμα για να με ρωτήσει αν θα πάω σε ένα event που έχουν κανονίσει κάποιοι και μόνο αυτό. Βέβαια, και εκεί έριξε τη σπόντα της, αλλά χαλαρά την έβαλα στη θέση της.

Εμένα μου έστελνε τις προάλλες αλλά μόνο για να μάθει πως τα πήγα στα μαθήματα που γράφαμε καθώς δεν βγαίναμε για καφέ για να μάθει και προχθές μου έστειλε μήνυμα για να με ρωτήσει αν θα πάω σε ένα event που έχουν κανονίσει κάποιοι και μόνο αυτό. Βέβαια, και εκεί έριξε τη σπόντα της, αλλά χαλαρά την έβαλα στη θέση της.

Εε λίγο για τα μαθήματα, λίγο για το event όλο και σου μιλάει. Εγώ γιατί πιστεύω ότι ακόμα δε ξέρει τι θέλει;;:confused:

Εε λίγο για τα μαθήματα, λίγο για το event όλο και σου μιλάει. Εγώ γιατί πιστεύω ότι ακόμα δε ξέρει τι θέλει;;:confused:

Όχι, φίλε μου, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να είμαστε μαζί και το λέει πολλές φορές και στον κολλητό μου μέσα από σπόντες. Από την πλευρά μου όμως κι εγώ έχω ξενερώσει απίστευτα και τα βάζω με τον εαυτό μου γιατί αυτή δεν μας κάνει την τιμή ούτε να μας κοιτάξει και από την άλλη, μόλις μπω στο facebook, μου μιλάνε διάφορα κορίτσια με τα οποία έχω κανονίσει για καφέ, αλλά τελείως στο φιλικό. Βλακεία μου αυτή (σύμφωνα με τον κολλητό), να το παίζω φιλικά, αλλά όταν η άλλη σου δεν κάνει κάτι αλλά περνάτε πολύ ωραία σα φίλοι, τι άλλο να δείξεις;

Όχι, φίλε μου, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να είμαστε μαζί και το λέει πολλές φορές και στον κολλητό μου μέσα από σπόντες. Από την πλευρά μου όμως κι εγώ έχω ξενερώσει απίστευτα και τα βάζω με τον εαυτό μου γιατί αυτή δεν μας κάνει την τιμή ούτε να μας κοιτάξει και από την άλλη, μόλις μπω στο facebook, μου μιλάνε διάφορα κορίτσια με τα οποία έχω κανονίσει για καφέ, αλλά τελείως στο φιλικό. Βλακεία μου αυτή (σύμφωνα με τον κολλητό), να το παίζω φιλικά, αλλά όταν η άλλη σου δεν κάνει κάτι αλλά περνάτε πολύ ωραία σα φίλοι, τι άλλο να δείξεις;

Εσύ ξέρεις καλύτερα αλλά μου πολύ περίεργη συμπεριφορά είναι αυτή. Σα να σε τεστάρει..

Εσύ ξέρεις καλύτερα αλλά μου πολύ περίεργη συμπεριφορά είναι αυτή. Σα να σε τεστάρει..

Τι εννοείς; Αυτή πιστεύει ότι ακόμα τη γουστάρω, αλλά σιγά σιγά της το χαλάω. Ακόμη και μέσα από τις σπόντες της σε μένα φαίνεται ότι το πιστεύει αυτό.

Τι εννοείς; Αυτή πιστεύει ότι ακόμα τη γουστάρω, αλλά σιγά σιγά της το χαλάω. Ακόμη και μέσα από τις σπόντες της σε μένα φαίνεται ότι το πιστεύει αυτό.

Αυτό ακριβώς εννοώ. Ξέρει ότι τη γουστάρεις και σε τεστάρει για να δει πως αντιδράς. Βέβαια σκέψου πως μπορεί να αντιδράσει αν καταλάβει κάποια στιγμή ότι δε τη γουστάρεις. Ίσως και να είναι για καλό σου αυτό!;)

ειναι απο τις κοπελες που η η τη πιανεις απο τα μαλλια και την αρχιζεις στα γλωσσοφιλα η τη πιανεις με το αριστερο χερι απο το λαιμο, της λες να βγαλει τη γλωσσα εξω περνας το δεξι σου χερι απο τη γλωσσα της κ ετσι οπως ειναι σαλιωμενο της χωνεις μια σφαλιαρα να σε θυμαται....οτι και να κανεις κερδισμενος θα βγεις....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ειναι απο τις κοπελες που η η τη πιανεις απο τα μαλλια και την αρχιζεις στα γλωσσοφιλα η τη πιανεις με το αριστερο χερι απο το λαιμο, της λες να βγαλει τη γλωσσα εξω περνας το δεξι σου χερι απο τη γλωσσα της κ ετσι οπως ειναι σαλιωμενο της χωνεις μια σφαλιαρα να σε θυμαται....οτι και να κανεις κερδισμενος θα βγεις....

Το πως θα έβγαινα κερδισμένος από κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το καταλάβω, αλλά δεν πειράζει, δεν χτυπάω γυναίκες ούτε με τριαντάφυλλο. Απλά η συγκεκριμένη δεν άξιζε τίποτα. Δεν πειράζει, πάμε παρακάτω. Το μόνο ίσως θετικό που κάνει τώρα είναι ότι σιγά σιγά έχει ξεκόψει από την παρέα μαζί μας και κάνει παρέα με κάτι άλλα κορίτσια. :happy:

Edited by DonJuan

ότι θα καθόντουσαν άντρες να αναλύουν τόσο δεν το περίμενα πάντως..:D

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

ότι θα καθόντουσαν άντρες να αναλύουν τόσο δεν το περίμενα πάντως..:D

Και; Καλό είναι αυτό; Με το αναλύουμε περισσότερο την κατάσταση το μόνο που καταφέρνουμε είναι να της δίνουμε μεγαλύτερη αξία τελικά.

Τέλος πάντων, παιδιά, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Θα δούμε πως θα τα πάμε από'δω και πέρα κι αν γίνει κάτι, εδώ είμαστε (μέχρι να πάρουμε ban). :p

Και; Καλό είναι αυτό; Με το αναλύουμε περισσότερο την κατάσταση το μόνο που καταφέρνουμε είναι να της δίνουμε μεγαλύτερη αξία τελικά.

ακούς και μια άλλη οπτική γωνία. δεν είν' κακό.;)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Τέλος πάντων, παιδιά, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Θα δούμε πως θα τα πάμε από'δω και πέρα κι αν γίνει κάτι, εδώ είμαστε (μέχρι να πάρουμε ban). :p

Καλά θα τα πάς!

Πρεπει να υποστηρίξεις και το nick σου! Τι donjuan λέγεσαι...; :p

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

ακούς και μια άλλη οπτική γωνία. δεν είν' κακό.;)

Τουλάχιστον ξέρετε ότι δεν είναι όλοι οι άνδρες ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε. ;)

Καλά θα τα πάς!

Πρεπει να υποστηρίξεις και το nick σου! Τι donjuan λέγεσαι...; :p

Αν ήμουν πραγματικός Don Juan, θα έπρεπε να είχα πολλές φιλενάδες και να τους "τρώω" τα χρήματα. :p

Το πως θα έβγαινα κερδισμένος από κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το καταλάβω, αλλά δεν πειράζει, δεν χτυπάω γυναίκες ούτε με τριαντάφυλλο. Απλά η συγκεκριμένη δεν άξιζε τίποτα. Δεν πειράζει, πάμε παρακάτω. Το μόνο ίσως θετικό που κάνει τώρα είναι ότι σιγά σιγά έχει ξεκόψει από την παρέα μαζί μας και κάνει παρέα με κάτι άλλα κορίτσια. :happy:

κακως....αρκετες το αξιζουν....αλλες παλι τους αρεσει κιολας.....;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

κακως....αρκετες το αξιζουν....αλλες παλι τους αρεσει κιολας.....;)

Όχι χειροδικία στα ζώα...γιατί κάποιες και κάποιοι είναι.,μακριά από μας πολύ απλά.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν πειράζει, πάμε παρακάτω. Το μόνο ίσως θετικό που κάνει τώρα είναι ότι σιγά σιγά έχει ξεκόψει από την παρέα μαζί μας και κάνει παρέα με κάτι άλλα κορίτσια. :happy:

Αυτή πιστεύει ότι ακόμα τη γουστάρω, αλλά σιγά σιγά της το χαλάω. Ακόμη και μέσα από τις σπόντες της σε μένα φαίνεται ότι το πιστεύει αυτό.

Το παρακολουθω τις τελευταιες μερες το θεμα σου.. σημερα προσεξα το ονομα σου..

Με τετοιο ψευδονυμο φιλε την εχεις ψωνισει λιγακι.. και το.. "παμε παρακάτω".. μαλλον το αντιθετο συμβαινει!..

Την εχεις δαγκωσει την λαμαρινα που λενε,, θα σου μεινει αξεχαστη λεω εγω.. :wink:

Το παρακολουθω τις τελευταιες μερες το θεμα σου.. σημερα προσεξα το ονομα σου..

Με τετοιο ψευδονυμο φιλε την εχεις ψωνισει λιγακι.. και το.. "παμε παρακάτω".. μαλλον το αντιθετο συμβαινει!..

Την εχεις δαγκωσει την λαμαρινα που λενε,, θα σου μεινει αξεχαστη λεω εγω.. :wink:

Αξέχαστη φίλε μου θα μου μείνει μόνο για το υφάκι της και το "δήθεν" της, με άλλα λόγια, θα μου μείνει η συμπεριφορά μιας ντίβας. Όσο για το αν έχω δαγκώσει τη λαμαρίνα, μπορεί και να ίσχυε, πλέον όμως δεν με νοιάζει τίποτα για εκείνη και σιγά σιγά αρχίζει να πληρώνει το υφάκι της που οι άλλοι δεν το είχαν καταλάβει. Όταν μείνει μόνη της, τότε ίσως καταλάβει το γιατί.. ;)

ΥΓ: Όσον αφορά το ψευδώνυμό μου, ήταν ιδέα ενός φίλος μου μιας και είμαι αναποφάσιστος σε κάτι τέτοια. :p

Edited by DonJuan

ΥΓ: Όσον αφορά το ψευδώνυμό μου, ήταν ιδέα ενός φίλος μου μιας και είμαι αναποφάσιστος σε κάτι τέτοια. :p

Φαντάσου να σου είχε βάλει σαν όνομα το "kapsouris", κι από κάτω εσύ να μας έλεγες "την έχω ξεπεράσει μωρέ!".

Τι θα πιστεύαμε?!!!! LoL

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Φαντάσου να σου είχε βάλει σαν όνομα το "kapsouris", κι από κάτω εσύ να μας έλεγες "την έχω ξεπεράσει μωρέ!".

Τι θα πιστεύαμε?!!!! LoL

Δεν μπορείς να συνδέεις καταστάσεις με ένα ψευδώνυμο. Ακόμη και το "kapsouris" να είχα ως ψευδώνυμο τι θα σήμαινε, ότι αυτή ήταν η μία και μοναδική και τώρα δεν θα ξαναβρώ άλλη; :p

Το καλό είναι ότι πλέον τσακωνόμαστε που και που με το παραμικρό και όσο γίνεται αυτό, τόσο βλέπω περισσότερο τον πραγματικό της χαρακτήρα, όλα αυτά που μου έλεγαν οι άλλοι κι εγώ για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να τα δω. Βασικά, όποτε μιλάμε είμαστε και οι δύο έτοιμη να τσακωθούμε με το παραμικρό.

Σήμερα, για παράδειγμα, κανονίζαμε στο facebook όλοι μαζί να βγούμε έξω τις επόμενες ημέρες να διασκεδάσουμε και επειδή αυτοί θα έφερνε τις φίλες της από τη σχολή, ήθελα κι εγώ να φέρω μία κοπέλα που ξέρω που είναι Αθήνα και η οποία μου είχε πει να κανονίσουμε οπωσδήποτε να πάμε για καφέ μετά την εξεταστική. Έτσι κι εγώ της τηλεφώνησα και της είπα αν θέλει να έρθει μαζί μας και να φέρει και την παρέα της. Αφού ενθουσιάστηκε για το μέρος και κανόνισε με την παρέα της, ενημέρωσα κι εγώ τα παιδιά στο facebook και από'κεινη τη στιγμή άρχισε η ατμόσφαιρα να "μυρίζει" μπαρούτι. Το "μπαμ" ήρθε από ένα περίεργο μήνυμα που έστειλε η κοπέλα και αφορούσε τόσο εμένα όσο και τον κολλητό μου. Επειδή όμως εγώ δεν υπολογίζω αυτά που λέει, αδιαφόρησα, αλλά ο κολλητός θύμωσε πάρα πολύ, άρχισε να της στέλνει διάφορα (με λίγα λόγια έλεγε πράγματα για εμάς που θα μπορούσαμε να κάνουμε χωρίς να της έχουμε δώσει το δικαίωμα να τα λέει) και όταν κατάλαβα τι είχε γίνει, της έγραψα κι εγώ κάποια πραγματάκια και το θέμα τελείωσε εκεί.

Η κατάσταση είναι πολύ περίεργη και - δυστυχώς ή ευτυχώς - πάει από το κακό στο χειρότερο μέρα παρά μέρα.

• 3 weeks later...

Το θέμα το έχω πάρει μονότερμα γι'αυτό διαγράψτε όσο είναι καιρός. :p

Πριν γράψω το λόγο για τον οποίο σας ξαναενοχλώ (για να το πω κομψά), θα σας διηγηθώ το κατά κάποιο τρόπο τέλος της προηγούμενης ιστορίας. Λοιπόν, τη κοπελιά για κάποιο λόγο μετά την παρεξηγήση δε θέλω ούτε να την ξέρω. Δεν είναι ότι με πείραξε αυτό που είπε, βασικά έδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι εγωίστρια στο έπακρον και μόνο που δε με πλήγωσε, απλώς, δε θέλω ούτε να της μιλάω και πλέον δε με νοιάζει ούτε αν θα τα φτιάξει με κάποιον, αν θα φύγει από την παρέα ή όχι, ούτε τίποτα και πραγματικά καιρό είχα να νιώσω τόσο χαρούμενος και χαλαρός. Οπότε, όλα καλά. :happy:

Στο θέμα μας τώρα, πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων είχα γνωρίσει μια κοπέλα την οποία την ήξερα μόνο μέσω facebook καθώς για κάποιο λόγο (τον οποίο δεν θέλω να αναφέρω) ξεκίνησε αργότερα τη σχολή σε σχέση με μας και όπως ήταν λογικό, ένιωθε "σα τη μύγα μες το γάλα" καθώς τέλη Οκτώβρη όλοι είχαν βρει τις παρέες τους και δεν είχε τύχει να μιλήσουμε παρά μόνο μέσω υπολογιστή και σε αυτή την περίπτωση όχι μόνοι μας, αλλά σχολιάζαμε μια ανακοίνωση του τμήματος μας. Τέλος πάντων. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η συγκεκριμένη κοπέλα (ας την πούμε Μ) κάνει συνέχεια παρέα μαζί μας καθώς είναι πλέον κολλητή μιας κοπέλας που την ξέρω από την πρώτη μέρα και κάνουμε παρέα από τότε. Έτσι, η Μ, μπήκε στην παρέα μας και αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων και βασικά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μαζί ξεκινήσαμε να μιλάμε μετά από πείραγμα που της έκανα μια μέρα που ήμασταν για καφέ (είμαι πειραχτήρι, τι να κάνω; :O). Τη Μ την έβλεπα και τη βλέπω μόνο φιλικά καθώς λόγω και της προηγούμενης ιστορίας, η σκέψη και μόνο να είμαι σε σχέση και να γίνει πάλι το ίδιο, με έκανε να βλέπω πλέον όλες τις κοπέλες με "φιλικό" μάτι εκτός και αν γινόταν κάτι από μέρους της κοπελιάς οπότε και θα έδειχνα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ωστόσο, δεν είμαι "ψυχρός", το αντίθετο, έστω και φιλικά, είμαι πολύ "θερμός" και εύκολα κάποιος μπορεί να πει ότι είμαι έτσι επειδή ενδιαφέρομαι.

Σήμερα, περάσαμε πολύ ωραία και η Μ ήταν όσο το δυνατόν περισσότερο διαχυτική μαζί μου αλλά και με τα άλλα αγόρια αλλά σε μικρότερο βαθμό. Μου έκανε εντύπωση στην αρχή, αλλά μετά μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση το εξής: Πήγαμε στα βραχάκια στο Θησείο και όπως την κρατούσα για να κατέβει και να πάμε προς τα σκαλάκια, εκείνη συνέχιζε να μου κρατάει το χέρι ακόμα και όταν "πατήσαμε Ελλάδα" και δεν το άφηνε αν δεν το άφηνα εγώ και γενικά μετά μιλούσαμε συνέχεια και ήταν πολύ διαφορετική, αλλά πάντα φιλική και μόνο. Λεπτομέρειες, αλλά εμένα με έκαναν να αισθανθώ λίγο "κάπως". Αυτό όμως που με έκανε περισσότερο "κάπως" και μου χάλασε το υπόλοιπο απόγευμα ήταν το εξής: Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, άκουσα τη Μ μαζί με την κολλητή της να λένε πως κάποιος την κοιτούσε επίμονα και μάλιστα η φίλη της την προέτρεπε να κάνει κάτι ή έστω να το σκεφτεί κτλ (κρίμα και σε συμπαθούσα, Α :p). Από τότε λοιπόν, για κάποιο ανεξήγητο και πάλι λόγο (όλα τα ανεξήγητα σ'εμένα συμβαίνουν), ένιωσα περίεργα συναισθήματα και από'κει που μου ήμουνα πολύ χαρούμενος λόγω του ότι πέρασα μια τέλεια μέρα, έγινα κακόκεφος, δεν είχα όρεξη και το παρατήρησαν όλοι, αλλά τι να τους πεις;

Το θέμα είναι ότι όσο σκέφτομαι αν θα μπορούσε να γίνει κάτι, δεν καταλήγω κάπου καθώς ούτε τη θεωρώ από τις κοπέλες που δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι, αλλά και ούτε σκέφτομαι να είμαι μαζί της (ποιος ξέρει, μπορεί λόγω των όσων έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό), αλλά όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να ενδιαφέρεται για άλλον..... :@

Ναι, η ιστορία μου θυμίζει σαπουνόπερα και δεν θα έπρεπε να ασχολούμαι, αλλά όταν κάτι μου χαλάει τη διάθεση και με επηρεάζει, δεν μπορώ να το "προσπερνάω", θέλω να βλέπω τι είναι και να βρίσκω λύση/εις.

Κάποια γνώμη; :)

Edited by DonJuan

Κάποια γνώμη; :)

Μην μετανιώσεις για πράγματα που δεν έχεις κάνει!

PS: είμαι συνομήλικος σου (22 χρ). Δεν λέμε να γίνεις πέφτουλας παντού, αλλά μια κοπέλα την κερδίζεις με πολλά πράγματα. Που θα μάθεις μόνο αν φας και τα μούτρα σου!

Μην μετανιώσεις για πράγματα που δεν έχεις κάνει!

PS: είμαι συνομήλικος σου (22 χρ). Δεν λέμε να γίνεις πέφτουλας παντού, αλλά μια κοπέλα την κερδίζεις με πολλά πράγματα. Που θα μάθεις μόνο αν φας και τα μούτρα σου!

Πέφτουλας δεν είμαι, μιλάω με όλες τις κοπέλες και με όλες είμαι το ίδιο αλλά δεν δίνω την εντύπωση ούτε ότι τους την πέφτω, ούτε ότι είμαι αδιάφορος και ότι κάνω παρέα μαζί τους λόγω της σχολής ή ακόμα χειρότερα, επειδή έχουμε κοινούς φίλους. Αντιθέτως, έχω προτείνει σε αρκετές να βγαίνουμε όλοι μαζί και εκτός σχολής για καφέ, ποτό κτλ.

Δε μπορώ φίλε μου να κάνω κάτι. Γενικά δεν μου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό και δεν μπορώ έτσι ξαφνικά να πάω και να της πω κάτι. Και αυτό που με νευριάζει ακόμη περισσότερο είναι το γεγονός ότι αν δεν της πω κάτι ή της πω και μου πει "σε βλέπω σα φίλο" (αυτή η καραμέλα δε λιώνει ποτέ! - βρείτε άλλες ατάκες) θα ξενερώσω φιλικά και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι δεν της λέω τίποτα, σήμερα κανονίσαμε να κάνουμε διάφορα πράγματα όλοι μαζί αυτό το Σ/Κ και γενικότερα όλη τη βδομάδα, αλλά για κάποιο λόγο πλέον δε θέλω να κάνω τίποτα και ειδικά μαζί της. Γιατί έτσι; Τι άλλαξε; Ειλικρινά, δε μπορώ να με καταλάβω. :X

Πέφτουλας δεν είμαι, μιλάω με όλες τις κοπέλες και με όλες είμαι το ίδιο αλλά δεν δίνω την εντύπωση ούτε ότι τους την πέφτω, ούτε ότι είμαι αδιάφορος και ότι κάνω παρέα μαζί τους λόγω της σχολής ή ακόμα χειρότερα, επειδή έχουμε κοινούς φίλους. Αντιθέτως, έχω προτείνει σε αρκετές να βγαίνουμε όλοι μαζί και εκτός σχολής για καφέ, ποτό κτλ.

Δε μπορώ φίλε μου να κάνω κάτι. Γενικά δεν μου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό και δεν μπορώ έτσι ξαφνικά να πάω και να της πω κάτι. Και αυτό που με νευριάζει ακόμη περισσότερο είναι το γεγονός ότι αν δεν της πω κάτι ή της πω και μου πει "σε βλέπω σα φίλο" (αυτή η καραμέλα δε λιώνει ποτέ! - βρείτε άλλες ατάκες) θα ξενερώσω φιλικά και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι δεν της λέω τίποτα, σήμερα κανονίσαμε να κάνουμε διάφορα πράγματα όλοι μαζί αυτό το Σ/Κ και γενικότερα όλη τη βδομάδα, αλλά για κάποιο λόγο πλέον δε θέλω να κάνω τίποτα και ειδικά μαζί της. Γιατί έτσι; Τι άλλαξε; Ειλικρινά, δε μπορώ να με καταλάβω. :X

ξενερωσες αδερφε! thats simple!

οσο υπαρχει η καραμελα της ηλικιαε σε βλεπω σαν φιλο, αλλο τοσο υπαρχει και η καραμελα , παμε γι αλλα!!

συμβουλη μου, μη χανεις χρονο σε κατι που σε κραταει πισω. ακομα κ καψουρης να σαι!

Never Give Up:!:

Join friend!

ξενερωσες αδερφε! thats simple!

οσο υπαρχει η καραμελα της ηλικιαε σε βλεπω σαν φιλο, αλλο τοσο υπαρχει και η καραμελα , παμε γι αλλα!!

συμβουλη μου, μη χανεις χρονο σε κατι που σε κραταει πισω. ακομα κ καψουρης να σαι!

Ξενέρωσα, ναι, αλλά σαν φίλος, όχι σαν κάτι άλλο. Το θέμα όμως γιατί ξενέρωσα έτσι ξαφνικά, τι άλλαξε; :worry: