Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Paidia kai ta 2 fula theloun oi alloi na tous prosexoun! Oson afora tin xulopita pou rixnoun oi gunaikes einai nomizw gia epivevaiwsi kai pws theloun emesa na tonisoun pws EGW se aporriptw! SE EMENA den areseis. POIOS nomizeis pws EISAI pou erxesai na mou miliseis EMENA (asxeta an 2 wres prin epaize me ta matia).

Black black heart why would you offer more

Why would you make it easier on me to satisfy

I'm on fire I'm rotting to the core

I'm eating all your kings and queens

All your sex and your diamonds.

• 11 months later...
  • Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Paidia kai ta 2 fula theloun oi alloi na tous prosexoun! Oson afora tin xulopita pou rixnoun oi gunaikes einai nomizw gia epivevaiwsi kai pws theloun emesa na tonisoun pws EGW se aporriptw! SE EMENA den areseis. POIOS nomizeis pws EISAI pou erxesai na mou miliseis EMENA (asxeta an 2 wres prin epaize me ta matia).

το ΕΓΩ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ οσες μου το χουν πει στο παρελθον μετα απο λιγο βρισκοντε μαζι μου και μετα τις ΑΠΕΡΡΙΠΤΑ ΕΓΩ οταν φυσικα πρωτα ειχα παρει αυτο που ηθελα ;) τωρα φυσικα μιλαω για παλιοτερα γιτι τωρα πλεον τα σκεφτομαι και ντρεπομαι για μενα που καθομουν κι εμπαινα σε ολη αυτη τη διαδικασια γιατι πλεον δεν μπαινω καν στον κοπο να κατσω και να κυνηγησω την καθε σεξυ τσουπρα,εκτος φυσικα κι αν αξιζει και δεν εννοω στην εμφανιση αλλα στη καρδια,ολες πλεον στην εμφανιση ειναι ομορφες με τοσες μπογιες που βαζουν :D

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ολες πλεον στην εμφανιση ειναι ομορφες με τοσες μπογιες που βαζουν

Οσο πιο πολυ βαμενη ειναι,τοσα ελλατωματα θελει να κρυψει..εγω προσωπικα ανεκαθεν λατρευα τις γυναικες που ειναι θεες και χωρις ιχνος μακιγιαζ,ειτε ειναι στην σχολη ειτε στον απογευματινο καφε.Το οτι θα βαφτουν το βραδι στην εξοδο τους επιβαλλεται για να μην σχολιαστουν απο τις αλλες δεσποινιδες/κυριες αρνητικα.

Σαν την φυσικη ομορφια δεν υπαρχει,ολες οι αλλες προσπαθουν απλα να προσεγγισουν αυτην την ομορφια με τεχνητα μεσα...η αληθεια φαινεται γυμνη ;)

The Future Belongs To The Brave

Εμένα πάλι οι βαφές και τα μακιγιάζ δε μου αρέσουν ιδιαίτερα. Προτιμώ οι γκόμενες να μην έχουν καθόλου make-up. Είναι κάποιες που μου αρέσουν περισσότερο χωρίς καμία βαφή παρά άμα έχουνε βάλει ένα σωρό μακιγιάζ...

Ακούστε τώρα και κάτι άλλο. 1μιση χρόνο γούσταρα κάποια και της το έδειχνα και αυτή με απέρριπτε είτε μου έλεγε διάφορες ******** ότι ίσως γίνει κάτι αν αλλάξω την εμφάνιση μου, δηλαδή αν κάνω καρφάκια τα μαλλιά μου και βάλω τζην παντελόνι... :blink: Κάποια στιγμή φέτος σε μια εκδρομή σταμάτησα να την κηνυγάω και της μίλησα κάπως σαν να την υποτιμάω... Από τότε έχει αρχίσει να με "κηνυγάει" αυτή, μου λέει γεια και γενικά μου μιλάει ενώ πριν δε μου έδινε σημασία. ΜΑΚΡΙΑ! Φυσικά δε δίνω σημασία... :p Είναι και ηλίθια στον χαρακτήρα, μόνο σε εμφάνιση λέει...

Πάντως κατά καιρούς γουστάρω διάφορες... Όμως φοβάμαι να τις πλησιάσω γιατί ίσως με απορρίψουν και δε μπορώ την απόρριψη, είμαι και πολύ ευαίσθητος... Αλλά ακόμα και να μη με απορρίψουν, φοβάμαι να κάνω κάποια σχέση... Είναι μπελάς πιστεύω... Και πρέπει να τη βγάζεις και βόλτες και εγώ είμαι σπιτόγατος...

ΥΓ: Πριν περίπου 2 βδομάδες, κάποια μου είπε πως άμα κόψω το μαλλί μου θα είμαι κούκλος :) (έχω πολύ ωραία μάτια, χείλια και φρύδια και τρομερό βλέμμα αλλά όλα αυτά κρύβονται από τη μαλλούρα που αφήνω)... Όμως φυσικά ΔΕΝ πρόκειται να κόψω το μαλλί επειδή το ζητάει μια γκόμενα... Δε σου αρέσω με μαλλούρα; Ε δεν την κόβω για να σ'αρέσω! Take me as I am που λένε και οι Dream Theater \m/

ΥΓ2: Είναι κάπως abnormal που θα κλείσω τα 14 σε 2 μήνες και δεν έχω φιλήσει ΠΟΤΕ κάποια; :lol:

john_vla

Stay metal first of all my friend and dont worry about anything :)

Συμφωνω απολυτα μαζι σου να παραμεινεις ο ευατος σου καθως εχουμε κ μια προσωπικη εκτιμηση πανω απο ολα,δεν σημαινει οτι μια επειδη σου ειπε ετσι πρεπει να το κανεις..προς Θεου!

Τιποτα δεν ειναι αφυσικο,ακομα εισαι πολυ μικρος κ εφοσον εχεις επιτυχιες απο τωρα δεν πρεπει να πτοεισαι σε καμια περιπτωση,η ηλικια ειναι απλα ενα νουμερο,ολα τα αλλα εχουν σημασια,πιστεψε με ;)

Απο κει που δεν το περιμενεις σου ερχεται το καλυτερο κ το πιο ανελπιστο,χωρις να κουραστεις για τιποτα..απλα να εισαι ο ευατος σου κ οποια το εκτιμησει αυτο τοτε θα ειναι το καλυτερο...και κατι ακομα..κ εγω ειχα μακρι μαλλι στην ηλικια σου κ το ειχα φτασει μεχρι κ την θηλη στο στηθος καποια στιγμη αλλα μετα το εκοψα για προληπτικους λογους (τριχοπτωση)...το ολο περιεργο ειναι οτι τις μεγαλυτερες επιτυχιες και τις καλυτερες (ειχα σχεσεις με κοπελες αρκετα μεγαλυτερες μου) την περιοδο που ειχα μακρι μαλλι!

Γιαυτο φιλε,be yourself and remember something that another greek group said...

The future belongs to the brave \m/

The Future Belongs To The Brave

koita tin wra sto roloi sou kai an afth kanei to idio shmainei se parakolouthouse ;)

genika psuxologise to tropo pou ferete otan ti koitas h otan eisai konta tis..

kai an de katsei de variesai uparxoun k alles :)

I don't live in Greece, Greece lives in me...

Το οτι θα βαφτουν το βραδι στην εξοδο τους επιβαλλεται για να μην σχολιαστουν απο τις αλλες δεσποινιδες/κυριες αρνητικα.

E οχι! Σιγα μην βαλω εγώ όλα αυτα πάνω μου για να μην με σχολιάσουν αρνητικα! Βρε ουυυυστ! Προσωπικά και όταν βγαίνω πολυυυ σπανια βάφομαι κι ας τολμησουν να με σχολιασουν! Χα! Αλλωστε δεν θεωερω οτι το βάψιμο θα με κανει πιο ομορφη, οπότε δεν βρισκω το λόγο να βαφτώ...

@john_vla: Μην το κοψεις το μαλλι για καμια! Αρκει που θα στο κοψει ο στρατος σε μερικα χρόνια :cry: Μακρυμάλληδες rulez! :up:

@john_vla: Μην το κοψεις το μαλλι για καμια! Αρκει που θα στο κοψει ο στρατος σε μερικα χρόνια :cry:

:lol: Άστο το παιδί να χαρεί τη μαλλούρα του και μην τον τρομάζεις με τέτοια! Η ώρα του στρατού αργεί πολύ ακόμα για τον john_vla. Κι όταν έρθει δηλαδή, ε μετά ξαναφήνει μαλλί. Αλλά ίσως τότε να μην τον αφήνει η γυναίκα του... :( :p

@john_vla: Stay heavy man! :cool:

Κοπέλες (και κοπέλια) του φορουμ, θέλω τα φώτα σας... Πρίν μερικά χρόνια, όταν ήμουν ακόμα φοιτητής, γνωρίζω σε μια διήμερη εκδρομή (στην επιστροφή) μια κοπέλα. Εγώ ήμουν γύρω στα 22-23, η κοπέλα γύρω στα 18. Κατα τη διάρκεια της διαδρομής συζητήσαμε περί ανέμων και υδάτων και διαφάνηκε μια εκατέρωθεν συμπάθεια. Με το πέρας της εκδρομής, αποφασίζω να τη συνοδέψω μέχρι το σπίτι της, και αυτή μου ζητάει να μπώ μέσα. Ξεκινάει λοιπόν η συζήτηση, μου δείχνει κάποιες φωτογραφίες, συζητάμε περί ανέμων και υδάτων, και μετά αρχίζει να παίζει φιδάκι στο κινητό.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό και ποίες ήταν οι πιθανές επιλογές μου εκείνη τη στιγμη?

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Για να παίζει φιδάκι στο κινητό της τη στιγμή που ήσουν εκεί πρέπει να ήταν ή πολύ αδιάφορη-που δε το νομίζω γιατί σου είπε να πας σπίτι της και γενικά από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι ενδιαφερόταν-ή να ήταν τρομερά αμήχανη.

Εσύ δεν είχες και πολλές επιλογές γιατί δε την ήξερες καλά την κοπέλα,οπότε ή θα συνεχίζατε να συζητάτε ή θα έκανες κάποιο βήμα.

Δε μας είπες όμως τι έγινε..δε την ρώτησες μα καλά τι κάνεις?Παίζεις φιδάκι?!

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Μπλόκαρα εκείνη την ώρα και μάλλον έκανα το χειρότερο που θα μπορούσα να κάνω... Ακούμπησα το κεφάλι μου στον ώμο της, αντέδρασε αμέσως, σηκώθηκε και φόρεσε το μπουφάν της (ήταν με ραντάκι) γιατί δήθεν κρύωνε...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

δεν έκανες τίποτα κακό ίσα ίσα ήταν πολύ γλυκό.απλά η κοπέλα πρέπει να ήταν τρομερά αμήχανη και ντροπαλή.

μετά τι έγινε ξαναβρεθήκατε?

Μετά άστο... λάθη επί λαθών. Βρεθήκαμε στο λεωφωρείο της επιστροφής από το πενεπιστήμιο, αλλά αν και με παρέα έδειχνε ότι της άρεσα (συνεχή χαμόγελα, συνεχής αναφορά στο όνομά μου, αλλά χωρίς να καταλάβουν κάτι οι υπόλοιποι που ήταν μαζί μας), ΑΛΛΑ, κατέβηκα στη στάση μου, η οποία ήταν πρίν τη δική της.

Μετά είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία αλλά όχι πολύ συχνά, κυρίως εκ μέρους της. Το τέλος γράφτηκε όταν της ζήτησα να βγούμε έξω, αλλά επειδή πίστευα ότι ίσως να ένιωθε άβολα στο τετ-α-τετ, τηε πρότεινα να βγούμε με παρέα για bowling, αλλά αρνήθηκε. Κάπου εκεί τα παράτησα....

Μη τα ρίχνεις συνέχεια στον εαυτό σου!Δε βλέπω να έκανες κάποιο λάθος.

Μη ξέχνάς ότι εμείς οι γυναίκες ώρες ώρες δε ξέρουμε τι θέλουμε(υποστηρίζω το φύλο μου πάντα,αλλά η αλήθεια να λέγεται :p).

Μπορεί να τα είχε με άλλον,μπορεί απλά να έπαιζε μαζί σου,μπορεί να ξενέρωσε που της είπες να βγείτε με παρέα,μπορεί και το άγχος της,η αμηχανία και το ότι ίσως δεν είχε πολύ εμπειρία να μη την άφηναν να είναι ελεύθερη και να σου δείξει ότι σε θέλει.Ξέρεις πόσοι έχουν τεράστιο πρόβλημα με αμηχανία και δε μπορούν να πλησιάσουν γυναίκα/άντρα?

Εγώ να δεις πόσο αμήχανος ένιωθα.... Και τώρα δηλαδή που έχω σοβερή σχέση και δεν ψάχνομαι, εάν μου μπεί στο μυαλό οτι αρέσω σε γυναίκα κομπλάρω αμέσως και νιώθω σα μαθητούδι και δεν μπορώ να λειτουργήσω φυσιολογικά μπροστά της.

Ένα τελευταίο στοιχείο που εγώ το θεώρησα σημαντικό, είναι ότι στην πρώτη συνάντηση, όταν θα έφευγα επειχήρηση να τη φιλήσω στο μάγουλο. Δεν αντέδρασε, αλλά το έστριψε αρκετά και το φιλί ήταν πολύ ψηλά, περίπου στα ζυγωματικα. Το θεώρησα αρνητικό και ήμουν τρομερά πολύ επιφυλακτικός γιατί είχα φάει πολλές χυλόπιττες στο παρελθον και δεν ήθελα να συμβεί και σε αυτή την περίπτωση...

one word...........

Γυναικες..............

i rest my case...............

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Να μου παίξει τη δύσκολη γιατι; Δεν σκόπευα να κάνω κάτι εκείνο το βράδυ εκτός εαν μου έδειχνε ξεκάθαρα οτι και η ίδια το ήθελε.

Παντως απο προσωπικη εμπειρια ξερω πως οταν η γυναικα παιζει με το κινητο της ειναι ενας τροπος να σου πει ''προχωρα'' ή να σου δηλωσει πως περιμενει απο εσενα να κανεις κατι... :)

Εγω παλι οταν παιζω με το κινητο μου θελω να πω ''σκασε'' ή να δειξω πως δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο παρα απο αυτο που κοιταζω στο κινητο μου εκεινη την στιγμη! :D :lol: :p

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

egw pisteuw se goustarei apla einai ntropalh h den einai etoimh na proxwrhsei mazi sou...me auta pou kanei deixnei oti niwthei avola(ntrepete) mazi sou h se psilodouleuei..an einai to prwto sunexise ti prospathia an einai to deutero ksereis poses gunaikes uparxoun? alla sunexise mexri na sigoureuteis ti trexei

ps. kalo tha einai na tis steileis ena minima na tis peis na vgeite monoi sas yiati kai kala tin sumpatheis san atomo, egw etsi kanw arketes fores kai vlepw poia me goustarei mono san filo kai poia yia kati parapanw

an ksereis kamia filh tis kai tis exeis empistosunh rwta an tis exei pei tipota yia sena kai me poion einai auto to kairo ktl

I don't live in Greece, Greece lives in me...

Εννοούσα γενικά να στο παίζει δύσκολη γιατί σου είπε και όχι για να βγείτε ενώ κατά τ'άλλα έδειχνε ενδιαφέρον.

Όσο για το κινητό σίγουρα ένιωθε αμήχανη γι'αυτό άρχισε να παίζει φιδάκι..

Να πω και κατι ασχετο για να σπασει ο παγος;

Ποιος ειναι ο Dr. Ruth;;; :X

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Να πω και κατι ασχετο για να σπασει ο παγος;

Ποιος ειναι ο Dr. Ruth;;; :X

μαλλον ΠΟΙΑ ειναι Η Dr. Ruth......

http://www-2.cs.cmu.edu/~chuck/ruthpg/

http://www-2.cs.cmu.edu/~chuck/ruthpg/frame1.jpg

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.