ONR Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Φίλε RYTHMOS εμένα απο την αρχή της δημιουργίας με ενδιέφεραι να υπάρει συμετοχή... τα υπόλοιπα βρίσκονται...το μόνο που χρειάζεται είναι καλη θέληση και συμετιχή όπως προείπα :) Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RYTHMOS Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Wirelessly posted (SAMSUNG SGH-X600: SAMSUNG-SGH-X600/K3 UP.Browser/6.1.0.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από <<ON@R>> Φίλε RYTHMOS εμένα απο την αρχή της δημιουργίας με ενδιέφεραι να υπάρει συμετοχή... τα υπόλοιπα βρίσκονται...το μόνο που χρειάζεται είναι καλη θέληση και συμετιχή όπως προείπα :) SIGOURA EINAI ORAIO NA VLEPEIS OTI UPARXEI ENDIAFERON GIA KATI POU DHMIOURGEIS MESA AP TIS SKEPSEIS SOU,ALLA KAI H OUSIASTIKH TOPOTHETISH KANEI TIS (GLOSES) NA LUNONTE PIO EUKOLA PISTEUO .. Παράθεση AOYTΣΣΣΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Φίλε RYTHMOS θες να αναδιθείς μέσα στις σκεψεις σου??? Αν, ναι παρακαλώ αν θες και σου αρέσει να διαβάζεις κοιτά αυτό:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=26171 , http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=26171&perpage=20&pagenumber=2 , http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=26171&perpage=20&pagenumber=3 .... αν δεν σου αρέσει κάτι παρακαλώ πες μου :) Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (20 Απρ. 2004 , 22:57) ON@R σορρυ (ελπίζω να μην μου κάνεις πλάκα 1ον) αλλά δεν είμαι διαθέσιμη. Εδώ και 4 χρόνια ανήκω σε ένα μωρό 1.83 με καστανά γλυκά ματάκια. Χωρίς σχόλια... :wacko: Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 VarX φίλε μου είδες πως μπορείς να παρεξηγηθείς και να σε βρίσουνε και απο πάνω.... ? έχε χάρη που ήτανε απο internet αλλιώς θα τα άκουγα και άδικα...αλλά ας μην [off-topicάρουμε] άλλο :) έτσι κι αλλίως η κοπέλα ζήτησε συγνώμη για την παραξήγηση.... και είμαστε οκ :) Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Απλα κατι ελεγα στο παραπανω για πνευματικη ισχυ.. Ειναι στην φυση της γυναικας να καταλαβαινει καποια πραγματα μονο οπως αυτη θελει,για να ικανοποιησουν τον προσωπικο κτητικο εγωισμο τους,να αισθανουν διαφορετικα. Δεν κατηγορω καμια για αυτο που πιστευω οτι εντελως ασυνειδητα συνεβει απο την συγκεκριμενη δεσποινιδα,απλα πηγαινω εκει που βλεπω οτι καθε μου λεξη θα κατανοηθει ακριβως ετσι οπως την εξεφρασα Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 VarX νομίζω στον τομέα της κτιτικής ικανοποίησης δεν είναι τόσο φισιολογικό όσο κόμπλεξ θα έλεγα... ξέρεις πόσα κορίτσια ξέρω που άμα τους μιλάς σε κάποια φάση σου λένε... ''το ξέρω οτι με γουστάρεις αλλά είμαι με άλλον...'' και σιγά την σκυλόφατσα φίλε μου... βλαμένες κοπέλες που και μόνο με την συμπεριφορά τους σε αποθούν... :( νομίζω λοιπόν πως είναι η κοινωνία διαμορφωμένη με διάφορους δυχαστικους για την προσωπικότητα συνδιασμους... τοσους έτσι όστε όλοι να έχουμε παρόμοια προβλήματα αλλά κυρίως τα κορίτσια... Γι'αυτόν λοιπόν τον λόγο Πάω στο Απειροπλαίσιο να πορευτώ και την ζωή μου να χαρώ... χωρίς κόμπλεξ βρόμες κινητά και λεφτά έχοντας για στέγη τον καθαρό ουρανό... Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Ειναι η γυναικεια φυση αυτη,ψαχνω τον καταλληλο και θελω να εχω πολλες επιλογες... Το κομπλεξ δημιουργειται μετα στην καθε μια διαφορετικα και γιαυτο υπαρχουν διαφορετικα ειδη γυναικων,καποιες ουτε να τις ξερασεις δεν θελεις και καποιες απλα που αναρωτιεσαι ποσο τυχερος εισαι που βρηκες ενα διαμαντι μεσα στην ζωη σου. Η φυση προσφερει την καλυτερη ποιοτητα για να τα βρεις με τον ευατο σου και να σου αποβαλλει ολη την αηδια του κοσμου που μας περιβαλλει Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VarX (24 Απρ. 2004 , 00:55) Απλα κατι ελεγα στο παραπανω για πνευματικη ισχυ.. Ειναι στην φυση της γυναικας να καταλαβαινει καποια πραγματα μονο οπως αυτη θελει,για να ικανοποιησουν τον προσωπικο κτητικο εγωισμο τους,να αισθανουν διαφορετικα. Δεν κατηγορω καμια για αυτο που πιστευω οτι εντελως ασυνειδητα συνεβει απο την συγκεκριμενη δεσποινιδα,απλα πηγαινω εκει που βλεπω οτι καθε μου λεξη θα κατανοηθει ακριβως ετσι οπως την εξεφρασα Off topic..το συγκεκριμένο μου Post έγινε λόγω σύγχησης και παρεξήγησης απο την φράση που διάβασα. Δεν πιστεύω αυτό το σχόλιό μου να έχει καμία σχέση με την πνευματική μου ισχύ και με το οτι εγώ διάβασα ότι ήθελα να διαβάσω. Απλά κατάλαβα λάθος την πρόταση. Οπότε ξανά σορρυ για την απάντησή μου αυτή αλλά άνθρωπος είμαι λάθη κάνω. Back on topic. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 VarX φίλε μου σε βρίσκω πολύ τοποθετιμένο και χέρομαι ιδιετέρος αλλά.. εμείς τα λέμε κανένα κορίτσι καλητετευει? :( Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RYTHMOS (23 Απρ. 2004 , 20:07) Wirelessly posted (SAMSUNG SGH-X600: SAMSUNG-SGH-X600/K3 UP.Browser/6.1.0.6 (GUI) MMP/1.0) TI NA TO KANEIS;KANA PROTOTUPO TROPO DEN AKOUSAME ..EGO MOIRAZA LACTES TO XEIMONA ME TO THL MOU PANO KAI EIXA SOUXE..PROTOTUPO KAI ROMANTIKO LOGO DIAFHMISHS..TORA D LEEI NA TO RIXO STA ICE CREAM ...EINAI PANAKPIBA KAI PAXAINOUN IDIAITERA ...ASE POU DEN XEREIS TI ARESEI ...THA DIALEXO SFHNAKI TEKILA ICE G FETOS.TA APOTELESMATA TON XEIMONA ...KALO KALOKAIPI!! πρωτότυπο????? για δες αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=14227 myφουνάδες εν δράσει..... Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 auto to threat giati pswfise den exete alles idees??? eee?? ANTE KALOKAIRI ENOPSH!!!!! EEE EEE EEE EEE EEE ERXETEE!!!! Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 kati exete pathei ta agoria teleftea k fovaste na plisiasete d ksero giati.. ti tin koitas tin kopela an sou aresei orma tis min menete mono sto mati giati kseneronoume apistefta..ante opos leei k o apo pano erxete kalokairi parte ligo tharos to xreiazete i zoi mas !! d simfoneite ?? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 8es na ma8oune ti exoune pa8ei ta agorakia?? Pisteuw oti oi perissoteroi fovountai tin aporipsi (koinos xilopita) auto einai olo kai polu aplos...Kai otan oles oi kopeles einai kapws me toupe pws 8a pas na milisis prepei prwta na tis spashs ton tsampouka :D ..... AXXXXX kalokairakiiii Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 paidia h gnwmh mou einai oti den uparxh kapoios sikekrimenos tropos gia na riksi mia gomena........ Einai aprosarmostes tin mia skeftwntai auto tin allh auto...Sigoura kai einai kanona prepei na tin metrhshs na deis an einai h kopela tou One Night Stand Or sxesh (den nomizw oti yparxoune alla protipa) kai pleon stin epoxh mas oles exoune ginei One Night Stand (alla pou vriskentai den kserw :P) apeleu8ero8ikane kai enoune pari ta myaloudakia tous aera.... PAntos kanonas einai na min milas me mia kopela gia Texnologia (ektws an einai enimeromenh alla kai pali nomizw einai lathos). filoures Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imela Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος exmanos (14 Απρ. 2004 , 09:09) Εγω μια συμβουλη εχω να δωσω:ναι οι γυναικες γουσταρουν τους ντροπαλους αλλα γουσταρουν ακομα περισσοτερο αυτους που ξερουν τι θελουν και το παιρνουν..... Σαν γυναίκα δε θα μπορουσα να συμφωνήσω περισσότερο... *Imela* ;) Παράθεση http://img299.imageshack.us/img299/9159/dsc004803bs.jpg God is a DJ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 polles fores pefteis poli ekso apo tin pragmatikotita ! d eimaste oles snomp k karapsonares asxeta an sto diko sou mati fenomaste etsi k oloi oi omorfoi k oxi mono einai efprosdektoi.. sosti ? :D :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Xmmmmmm an me na to skeftw ligo :D exeis dikio se auto. Einai perierges oi sxeseis stin ellada pisteuw oti akoma einai se polu arxiko stadio, P.X agglia sou aresh, tis areshs vourrrrrrrrrrrrrrrrr ;) kai meta apo moni tis h kopela den se kserei :D (ase pou mporei na exei fugh kai esu na koimwsouna ) Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 em em EM EEMM !!!!!!!!!! valte mialo valte mialo !! ante min thimoso ! :D :lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Nai to 8ema einai na valoume myalo emeis alla giati na min valete kai eseis?? EIMASTE STO 21 aiwna ta exoume katastrepsh ola romantismo, triferotita ktl giati na min katastrepsoue kai kati allo......??? Gia ksekiniste kai eseis na tin peftetai kai na poliorkitai (kinigiste ) ligo tous antres gia na deite :) kai na doume :D H poio 8aralees se auto to 8ema einai les h 30+ poses megales plwon exoune arxisi kai tin peftoune (emena mou aresh na mou tin peftoune kai meta na tin peftw) Den eipame na ta kanei ola h ginaika (oxi na parei kai ton rolo tou antra) aplos mexri na spash o pagws (kai min mou peite twra sto piato to 8es giati mexri twra to eixa sto piato oi ginaikes gia na min to exoume kai emeis ) Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (24 Απρ. 2004 , 10:25) Off topic..το συγκεκριμένο μου Post έγινε λόγω σύγχησης και παρεξήγησης απο την φράση που διάβασα Η συγχυση σου στο ολο θεμα προερχεται απο τα γονιδια στο DNA ειναι κατι φυσιολογικο και γιαυτο δεν σε κατηγορω αγαπητη μου για το ολο θεμα. Δεν παρεξηγω το λαθος σου σε καμια περιπτωση,ολοι μας κανουμε λαθη και πολυ χειροτερα μαλιστα απλα επιβεβαιωνονται τα bugs της γυναικειας φυσεως τα οποια ειτε τα στρεφουμε εναντιον μας (υπερβολικα ρομαντικοι,σας αντιμετωπιζουμε χωρις λογικη παρα μονο με συναισθημα) ,ειτε τα χρησιμοποιουμε εναντιον σας για να μπορεσουμε να σας κανουμε να ενδιαφερθειτε με τον εναν η με τον αλλον τροπο (ειναι ενας πολεμος χωρις κανονες και νομους) Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 ego exo mathei na me plisiazoun ego eimai ligo dropali na kano proti vima an ginete k oi antres dropaloi olos o planitis tha mpakouriasei!! pao gia kafe koita mexri na exo girisei na exeis allaksei miala !! ANTE ! :whistle: :rolleyes: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος <<ON@R>> (24 Απρ. 2004 , 13:26) VarX φίλε μου σε βρίσκω πολύ τοποθετιμένο και χέρομαι ιδιετέρος αλλά.. εμείς τα λέμε κανένα κορίτσι καλητετευει? :( Χαιρομαι για το σχολια σου γιατι δυστυχως εκφραζουν το παραπονο των ανδρων για ελλειψη επικοινωνιας με το αλλο φυλο. Το αν μια κοπελα ειναι καλη,το πλαθει σε μικρη ηλικια που συνειδητοποιει τι παιζει με τον κοσμο των ανδρων. Αν εξαρχης διαμορφωθηκε μια διαστρεβλομενη αποψη και σταση της καθεμιας,δυσκολα εως ανεφικτο να καθησει καποια και να αλλαξει την νοοτροπια της στο ολο θεμα. Εμεις ψαχνουμε τις ηδη "ψαγμενες" και οχι καποιες που μας αντιμετωπιζουν σαν εχθρους :mad: Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 ante vre kalo Cafe kai.... ((kales epitixies 8elw kai gw na paw gia cafe))....... :'( Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 δεν ξερω τι κανετε για να ριξτε μια "αγνωστη" οπως ηθελε ο φιλος μας αλλα θα σας πω εγω πως εκανα "δουλεια" πριν λιγους μηνες: απλα εριξα το ποτο μου "καταλαθος" πανω τις. απο εκει και περα ολα γινονται με φυσικη ροη ;) EDIT: πολυ πετυχημενο η αλλαγη του τιτλου θεματος :D Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts