Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tis proalles itan sto spiti i aderfi mou me tis kollites tis (4 sto sunolo--------->me ksekoufanan) kai elegan gia agoria! Kathws pernaga akousa to eksis: O kaluteros antras einai autos pou einai men antras alla exei gunaikeio mualo.

Autos pou kserei akrivws ti theloun.

Opoios exei loipon gunaikeio myalo einai tuxeros :):):):):):)

Black black heart why would you offer more

Why would you make it easier on me to satisfy

I'm on fire I'm rotting to the core

I'm eating all your kings and queens

All your sex and your diamonds.

Το γειναικειο μυαλο το έχουνε μόνο οι ομοφιλόφιλοι! Οι οποιοι είναι ''αντρες'' στα γενιτικά όργανα αλλα δεν τα χρισιμοποιούν! Συνεπως ενας αντρας δεν ειναι δυνατόν να ζει μόνο για τις γυναίκες!Έχουμε κι άλλα ενδιαφέροντα... ας χαλαρωσουμε λοιπν και ασ δούμε ποιο σφερικά το θέμα :) Ένας άντρας έχει οπωσδήποτε την γυναικεία παρουσία στην ζωή του αλλά ας μην γίνονται και οι γυναίκες πλεονέκτριες... :mad:

ΠΑΝΤΑ φιλικά προς τον zaza

AplA^ o OneiroS

Nai sumfwnw, alla fantazomai pws tha ennoousan otan elegan "gunaikeio mualo" na tis katalavainoun. Pantws epeidi oi gunaikes einai polu ponires an kapoios eixe ton idio deikti ponirias tha tou itan xrisimo.

Egw ena exw katalavei: Oute oi idies oi gunaikes kseroun ti theloun, giati an kseroun oi antres ti theloun autes????????????????

Black black heart why would you offer more

Why would you make it easier on me to satisfy

I'm on fire I'm rotting to the core

I'm eating all your kings and queens

All your sex and your diamonds.

Ααααααααα ωραίο θέμα μαρέσει. Οπότε σαν γυναίκα και εγώ να βάλω και εδώ το λιθαράκι μου.

1.Διάβασα πριν οτι για να αρέσει ένας άντρας σε μια γυναίκα πρέπει να έχει γυναικείο μυαλό. Σωστό αλλά όχι όλο το μυαλό του. Όσες φίλες μου πληγωμένες και φρεσκοχωρισμένες έχω μιλήσει μου έχουν πει το ίδιο πράγμα....δεν με καταλαβαίνει...συγκεκριμένα μια γνωστή που χώρισε πρόσφατα γιατί ο βλάκας το έπαιζε διπλό ταμπλό, όταν της είπα οτι 'εσύ θέλεις έναν άνθρωπο να μπορείς να συννεοηθείς, να λες άσπρο και να καταλαβαίνει και αυτός άσπρο' μου είπε φωνάζοντας ΑΚΡΙΒΩΣ! Δεν λέμε να έχει ο άντρας γυναικείο μυαλό, οχι φτου φτου. Απλά να μπορεί λίγο να καταλαβαίνει κάποια πράγματα που περνάμε ή που του λέμε.

2.Στις γυναίκες δεν αρέσουν τα αθλήματα!!!!!! Πχ ποδόσφαιρο, μπάσκετ κλπ κλπ! Οπότε μην της αρχίσετε τέτοια συζήτηση γιατί είστε χαμένοι απο χέρι.

3. Να είστε απλοί, να είστε ο εαυτός σας. Οι γυναίκες δεν θέλουν απομιμήσεις κάποιων άλλων αντρών, εσάς θέλουν.

4. Να είστε ειλικρινείς. Πάνω απο όλα η ειλικρίνεια που κερδίζει πάντα και ποτέ το ψέμα που μόνο πληγώνει.

5. Μην πάτε να το παίξετε μάγκας για να την εντυπωσιάσετε. Θα το καταλάβει και θα σας αφήσει στα κρύα του λουτρού. Ούτε να προσπαθείτε να μπλέκετε σε καυγάδες με ξύλο για να την εντυπωσιάσετε..είστε χαμένοι.

6. Και κανα κοπλιμέντο δεν βλάπτει. Αλλά να το εννοείτε, όχι ψέμματα. Οι γυναίκες έχουν το ψέμα στο αίμα τους και θα σας καταλάβουν με την μια.

7. Προσωπικά σιχαίνομαι τα ποιηματάκια και τα αρκουδάκια, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποιο δώρο προτιμήστε λουλούδια ή κάτι σε τσαντούλα που πάντα την έχουμε μαζί μας ή σκουλαρικάκια.

Βασικά δεν είναι και τίποτα. Απλά...να είστε απλοί, ευγενικοί, κοπλιμέντα, να έχετε χιούμορ (όχι ανέκδοτα όμως), να έχετε αυτοπεποίθηση (όχι όμως να λέτε πως είστε και ο Superman) και να είστε ο ευατός σας. Άμα νοιώθετε κάπως για μια κοπέλα να το λέτε και να το δείχνετε με την προυπόθεση όμως οτι η κοπέλα δεν θα είναι βλαμμένη. Γιατί υπάρχουν και τέτοιες που μπορούν να σας κάνουν ρεζίλι απλά για να γελάσουν.

Namaste!

sumfono en merh me thn prograpsanta...diafono sto 2 kai sto 7(prosopika)kati to opoio paodeiknyei pos oles oi gynaikes den einai idies...opos kai oi antres

sthn telikh to kleidi mallon einai na dexese ton ka8e an8ropo sa monadiko..eite antra eite gynaika...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

GreekCharmed κυριολεκτικα ζωγράφησες αλλα τα αγορακια πoυ παρακολουθουνε το thread και περιλαμβανομαι και εγω σε αυτους θέλουμε να ρωτήουμε κι άλλα! :) Εισαι διαθέσιμη??? :)
AplA^ o OneiroS

ON@R σορρυ (ελπίζω να μην μου κάνεις πλάκα 1ον) αλλά δεν είμαι διαθέσιμη. Εδώ και 4 χρόνια ανήκω σε ένα μωρό 1.83 με καστανά γλυκά ματάκια.

Το να δεις τι θέλει μια γυναίκα απο έναν άντρα είναι εύκολο να στα πει, δύσκολο να το καταλάβεις. Πρέπει να έχεις περάσει και απο κακές και απο καλές σχέσεις για να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα στο πως μπορείς να πεις σε κάποιον να προσεγγίσει μια κοπέλα.

Αλλά όμως μην βασίζεστε και σε ΟΤΙ λέμε εδώ πέρα. Κάθε κοπέλα είναι και διαφορετική σε αυτά που ψάχνει. Μπορεί να έχουν έναν κοινό άξονα αλλά έχουν και παραλλαγές.

Namaste!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (20 Απρ. 2004 , 22:57)

ON@R σορρυ (ελπίζω να μην μου κάνεις πλάκα 1ον) αλλά δεν είμαι διαθέσιμη. Εδώ και 4 χρόνια ανήκω σε ένα μωρό 1.83 με καστανά γλυκά ματάκια.

lol... :lol: :lol: Αν είσαι διαθέσιμη να ρωτήσουμε κι άλλα εννοεί! :p

GreekCharmed εγώ είμαι σοβαρός! Πως σου πέρασε κάτι τέτοιο? :mad: Εγώ απλά ρώτησα αν είσαι ιαθέσιμη για να απαντήσεις και σε αλλες ερωτήσεις... πο πο ... πονηριά που υπαρχει στον κόσμο.... Λοιπόν μπορούμε να σε ρωτάμε ελεύθερα? :)
AplA^ o OneiroS

<<ON@R>>:

...αν είσαι διαθέσιμη για να απαντήσεις και σε αλλες ερωτήσεις...

Ώρα για παρεξηγήσεις...! Πράγματι είναι καλό να υπάρχει κάποια να λέει τα πράγματα από την πλευρά των θηλέων. Γι' αυτό GreekCharmed και λοιπές, keep up!

Τώρα στο θέμα μας:

Πως θα προσεγγίσει ένας άνδρας μια γυναίκα αρχικά.

Κατ' αρχάς καλό είναι να γνωρίζουμε πως η απειλή της χυλόπιτας είναι πάντα παρούσα ακόμα κι αν κάποιος είναι μάστερ [όπως εγώ :p :lol: (πλάκα κάνω έτσι; )], από οποιαδήποτε κοπέλα σε βαθμό που το αντίστροφο δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ (η χυλόπιτα γυναίκας από άντρα δηλαδή).

Από κει και πέρα... Η ηλικία του καθένα παίζει σημαντικό ρόλο όπως και είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως ο παράγοντας "ομορφιά" από αμφότερες τις πλευρές παίζει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο:

Η ομορφιά από τη μεριά του αρσενικού, γιατί άλλο αρρενωπός, γυμνασμένος κλπ, και άλλο λαπάς, φλώρος κλπ. Μιλώντας πάντα για την πρώτη εντύπωση, πρώτη προσέγγιση. Κοινώς, κατά (σχεδόν απαράβατο) κανόνα ο πιο όμορφος (ας το πω έτσι) έχει και τις περισσότερες πιθανότητες. Αν είναι και μεγαλύτερος ηλικιακά, τότε...++++!

Από τη μεριά του θηλυκού, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα. Εάν είναι όμορφη η κοπέλα, τότε ο ενδιαφερόμενος αρσενικός έχει λιγότερες πιθανότητες (είτε ως όμορφος είτε ως άσχημος χάνει κατ' αναλογία το ίδιο πλήθος πιθανοτήτων). Γιατί αυτό; Μα το όμορφο θηλυκό έχει σχεδόν σίγουρα προηγούμενες εμπειρίες και σε κάθε καινούργια εμπειρία ψάχνει όλο και για κάτι καλύτερο. Έτσι ο αρσενικός θα πρέπει στην ουσία να είναι ανταγωνιστικός αφενός σε σχέση με τους προηγούμενους, αφετέρου σε σχέση με άλλους επίδοξους «μνηστήρες». Βεβαίως, υπάρχει πάντα η περίπτωση το θηλυκό, από τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις, στο τέλος να ξεμείνει και για πολύ καιρό να μην έχει κάποια καινούργια εμπειρία, οπότε και τα πράγματα για ένα αρσενικό να είναι πιο εύκολα. Αν δεν είναι και τόσο όμορφη (αντικειμενικά πάντα) η κοπέλα, τότε για αυτόν που θέλει να συνάψει ερωτική σχέση μαζί της, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα, σε σημείο που ενδέχεται και η ίδια να ενδιαφέρεται από πριν. Ο ενδιαφερόμενος πλέον, μπορεί κάλλιστα να κάνει την κίνησή του είτε δια της ευθείας οδού είτε δια της τεθλασμένης. Σε κάθε περίπτωση τυχών λάθη του θα συγχωρεθούν και...job well done! Επίσης, ο παράγοντας ηλικία και εδώ παρόν: Αν είναι μικρότερη «πέφτει» πιο εύκολα, σε αντίθεση με το αν είναι συνομήλικη ή και μεγαλύτερη.

HINT: Οι «όμορφες» είναι αυτές για τις οποίες ακούγονται διάφορα (για τον χώρο του σχολείου μιλάμε πάντα και αφορά τον <<ON@R>>), ενώ οι μη όμορφες είναι αυτές για τις οποίες δεν έχεις ακούσει ποτέ τίποτα.

Τύποι θηλυκών (οι προτιμήσεις τους μάλλον)

Από την πολύ μικρή προσωπική εμπειρία μου και από όσα πρόλαβα να παρατηρήσω κατέληξα στο ότι υπάρχουν θηλυκά που:

α) Τους αρέσουν οι μεγαλύτεροι (δήθεν για λόγους ωριμότητας...μπαρούφες θα εξηγήσω στο τέλος)

β) Τους αρέσουν οι μικρότεροι (το άκουσα και αυτό μετά από έρευνα!) & συνομήλικοι

γ) Τους αρέσουν οι εγκεφαλικοί (και ας αυτό σημαίνει αγύμναστοί) άρρενες

δ) Τους αρέσουν οι ναι μεν αθλητικοί αλλά να είναι και ευαίσθητοι και τα γνωστά...

ε) Τους αρέσουν οι σκληροί, να μην μασάνε τίποτα, να τις «φτύνουν» ακόμη και να τις δέρνουν (Ακούγεται απίστευτο ε; Που βρήκα τέτοια κοπέλα ε; Από κει που δεν το περίμενα με τίποτα!). Scientists call it masochism as far as I can remember. Ακόμη και αυτές όμως θέλουν λίγη τρυφεράδα που και που.

στ) Τους αρέσουν οι ομόφυλές τους (πρόκειται για πολύ σπάνιες αλλά προφανείς περιπτώσεις όπου μια κοπέλα κάνει «μπαμ» από το στυλ και τον τρόπο που συναναστρέφεται τις «φίλες» της, σαν άρρεν ένα πράγμα).

Τεχνικές προσέγγισης

Ως γνωστόν υπάρχουν δύο βασικές τεχνικές προσέγγισης:

α) Η κατά μέτωπο επίθεση (δώστα όλα κι' ότι γίνει), η οποία δεν θέλει χρόνο αλλά πονάει!

β) Δια της πλαγίας οδού όπου ο άρρεν θα πρέπει σιγά - σιγά να φέρει στην προσοχή του θηλυκού το ότι ενδιαφέρεται.

Ο α) τρόπος είναι απλός. Σε κάποια φάση όπου η κοπέλα είναι μόνη της, πας, της πιάνεις το χέρι (το οποίο φρόντισε να είναι θερμότερο αυτής) και της λες: <όνομα> (π.χ. Μαρία), θέλω να σου πω κάτι σοβαρό και θέλω να ξέρω αν είσαι έτοιμη να το ακούσεις. Είσαι; [99% μέχρι εδώ θα πει «ναι» σε όποιο τύπο θηλυκού και αν ανήκει, οπότε δεν ασχολούμαστε καν με το όχι]. «Ωραία», συνεχίζεις. «Άκουσέ με λίγο, δεν θα στο κρύψω, μου αρέσεις!». [99% θα μείνει πάγος μετά από αυτό κι ας φαίνεται τόσο απλή η φράση, (εκτός αν είναι τύπου στ. και σου την πει άσχημα), οπότε εσύ συνεχίζεις]. «Πραγματικά, έχεις κάτι πάνω σου που από την πρώτη στιγμή που σε είδα... δεν ξέρω τι να πω... δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου!». Η κοπέλα προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ και εσύ συνεχίζεις: «Συγχώρεσέ με που σου το λέω έτσι, υπό αυτές τις συνθήκες, αλλά ΕΠΡΕΠΕ (τονίζεις το «έπρεπε») να στο πω. Ξέρω ότι σε βρίσκω απροετοίμαστη, όμως... όμως έτσι είμαι εγώ... ένιωσα αυτή την τόσο έντονη επιθυμία να σου το πω και το έκανα δίχως δεύτερη σκέψη». Όσο συνεχίζεις να της λες, τόσο αυτή μένει πάγος. Πρέπει κάποτε να σταματήσεις όμως γιατί κάποια στιγμή θα πεις μ@λκι@ και θα τα γκρεμίσεις όλα. Έτσι σταματάς, και σιγά - σιγά της αφήνεις το χέρι με ερωτικό τρόπο. Η κίνησή σου έγινε, ο ρόλος σου παίχτηκε. Τα υπόλοιπα τα κάνει αυτή ή/και έρχονται μόνα τους, εξαρτώμενα και από τον τύπο στον οποίο ανήκει φυσικά.

Ο α) τρόπος είναι τόσο ντόμπρος όσο και επικίνδυνος. Όσο εύκολα μπορείς να επιτύχεις, άλλο τόσο εύκολα μπορείς να φας την χυλόπιτα της ζωής σου. Τονίζω τον κίνδυνο: Έτσι και φας χυλόπιτα εκτός απ' το ότι θα αισθανθείς μεγάλος Μ%$$%@, η εν λόγο κοπέλα θα το μεταφέρει στις φίλες τις (όπως και θα μετέφερνε την επιτυχία σου) και το κουτσομπολιό δεν θα έχει τελειωμό (άτιμες γυναίκες).

Αυτό είναι προσωπική δυστυχώς εμπειρία (με έφαγε η ευθεία!!!). Δεν το προτείνω καθόλου, εκτός αν είσαι 100% σίγουρος με τι άτομο έχεις να κάνεις..

β) Δια της πλαγίας οδού θα πρέπει αρχικά να προσεγγιστεί το «θύμα» :p στο φιλικό στυλ και σιγά - σιγά εκ του ασφαλούς, κάνοντας έμμεσες αναφορές σε αυτό που θες να κάνεις του τύπου: «<όνομα>, είναι ένα φιλαράκι μου που είναι φίλος εδώ και καιρό με μια κοπέλα και έχει αρχίσει να του αρέσει πάρα πολύ...κλπ. κλπ.». Αν κουβαλάει έστω μια σπιθαμή μυαλό θα καταλάβει πως στην ουσία φωτογραφίζεις αυτήν και εσένα. Μέσα από συζήτηση κλπ. θα βγει κάτι θετικό. Προσοχή εν τω μεταξύ μην συνάψει «σχέση» με άλλον λόγω του μακροπρόθεσμου. Εκεί είναι να τραβάς τα μαλλιά σου!

Μετατροπή φιλίας σε ερωτική σχέση

Κατά την γνώμη μου ΓΙΝΕΤΑΙ. Είναι ευρέως γνωστό ότι μια φιλική σχέση μεταξύ άνδρα - γυναίκας δεν μπορεί να υπάρξει αν έστω ένας από τους 2 δεν «τσιμπηθεί» έστω και λίγο με τον άλλο στην πορεία της φιλίας. Εκεί στηριζόμαστε και λέμε: «Εφόσον έχω «τσιμπηθεί» εγώ με αυτήν, είναι πολύ πιθανό να προκληθεί το ίδιο συναίσθημα και από την άλλη πλευρά». Πως; Εξαρτάται και πάλι τι τύπου είναι. Από κει και πέρα διαλέγουμε τρόπο «αποκάλυψης» των αισθημάτων μας... άμεσο, έμμεσο...

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στην «ωριμότητα» όπως και προείπα ότι θα κάνω

Υπάρχει ο πανταχού αποδεκτός (λανθασμένα φυσικά) μύθος, ότι τα αγόρια ωριμάζουν αργότερα από τα κορίτσια, γι' αυτό και παρατηρείται το φαινόμενο τα θηλυκά να επιλέγουν μεγαλύτερες ηλικίες.

Δεν ξέρω από πού προήλθε αυτός ο μύθος (ίσως από την επιθυμία των γυναικών να γείρουν την πλάστιγγα της ισότητας προς το μέρος τους), αλλά οι κοπέλες το θεωρούν «και καλά» δεδομένο.

Πιστεύω πως η ωριμότητα είναι στον κάθε άνθρωπο. Η συγκροτημένη σκέψη, η χρήση περισσότερης λογικής, η αυστηρότερη τήρηση κανόνων, η αυτοπειθαρχία, το φιλότιμο, η γνώση των ορίων, ο σεβασμός στον συνάνθρωπο, η θέσπιση σταθερών βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων, η γνώση του εαυτού μας και άλλα πολλά, είναι χαρακτηριστικά που συναντούμε σε έναν ώριμο άνθρωπο. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ και όχι το πόσο «μεγαλίστικα» θα ντυθεί και θα βαφεί μια 14-15-16-17-18χρονη, όχι το πόσο μεγαλύτερους «γκόμενους» θα «ψαρέψει»... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ.

Κάποιοι(ες) δηλαδή, κάκιστα νομίζουν πως πονηριά + ωφελιμισμός =ωριμότητα.

Η ωριμότητα είναι χαρακτηριστικό που μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε φύλο και από οποιαδήποτε ηλικία .-

ΤΕΛΟΣ

Wirelessly posted (SAMSUNG-SGH-X600/K3 UP.Browser/6.1.0.6 (GUI) MMP/1.0)

NA ME KAI EGO...SOSTOS TROPOS DEN XERO NA YPARXEI ALLA TO MONO POU EXO KATALAVEI MEXPI TORA EINAI OTI H EPITYXHMENH PROSEGISH EINAI THEMA EPILOGHS THS STIGMHS POU THN EPIDIOKOYME ...

AOYTΣΣΣΣ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος szzs (20 Απρ. 2004 , 23:09)

lol... :lol: :lol: Αν είσαι διαθέσιμη να ρωτήσουμε κι άλλα εννοεί! :p

Πωπω σορρυ κατάλαβα εντελώς λάθος:( σορρυ ρε παιδιά :(

Ναι είμαι διαθέσιμη για ότι ερωτήσεις θέλετε.

(πωπω ρεζίλι έγινα το ζώον φτου μου)

Namaste!

Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα λίγο στην σειρά και να δούμε τον Alexel (σαν καθηγήτρια ακούγομαι μπλιαχ). Είναι μεγάλο το Post οπότε υπομονή.

- Πως θα προσεγγίσει ένας άνδρας μια γυναίκα αρχικά.

Κατ' αρχάς καλό είναι να γνωρίζουμε πως η απειλή της χυλόπιτας είναι πάντα παρούσα ακόμα κι αν κάποιος είναι μάστερ, από οποιαδήποτε κοπέλα σε βαθμό που το αντίστροφο δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ (η χυλόπιτα γυναίκας από άντρα δηλαδή).

* 1ο λάθος...οι χυλόπιτες είναι και στα δύο φύλα στο ίδιο ποσοστό. Όσες τρώμε εμείς, τόσες δίνουμε.

- Από κει και πέρα. Η ηλικία του καθένα παίζει σημαντικό ρόλο όπως και είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως ο παράγοντας "ομορφιά" από αμφότερες τις πλευρές παίζει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο:

Η ομορφιά από τη μεριά του αρσενικού, γιατί άλλο αρρενωπός, γυμνασμένος κλπ, και άλλο λαπάς, φλώρος κλπ. Μιλώντας πάντα για την πρώτη εντύπωση, πρώτη προσέγγιση. Κοινώς, κατά (σχεδόν απαράβατο) κανόνα ο πιο όμορφος (ας το πω έτσι) έχει και τις περισσότερες πιθανότητες.

* Δυστυχώς έχεις δίκιο. Το πρώτο πράγμα που βλέπεις σε έναν άνθρωπο είναι η εξωτερική του εμφάνιση. Δεν έχουμε ταμπέλες στο μέτωπο που να λένε 'είμαι καλός, γλυκός, τρυφερός και μαρέσουν οι ταινίες'. Δεν είναι ο άλλος ανοιχτό βιβλίο με την πρώτη ματιά. Πολλές κοπέλες οι οποίες είναι πολύ όμορφες και έχουν τρελαθεί μερικοί με την πρώτη στιγμή που θα τις δούνε, όταν προσπάθησαν να τις γνωρίσουν πιο καλά και να τις προσεγγίσουν αλλάξανε δρόμο με την μια. Άλλες κοπέλες που δεν είναι θεές και είναι απλές στην ομορφιά, μπορεί απο την πρώτη στιγμή να μην σου κάνουν τπτ στο μάτι αλλά αν τις προσεγγίσεις μπορεί να βρεις και λαβράκι. Οι γυναίκες αναζητάνε πρώτα την ομορφιά σε έναν άντρα (ύψος, μάτια, χαμόγελο, κλπ) και μόνο αν πληρούν αυτά τα χαρακτηριστικά θα σε πλησιάσουν. Κρίμα όμως γιατί δεν είναι όλοι Swartzeneger (το σκότωσα) αλλά όμως είναι καλά παιδιά.

- Από τη μεριά του θηλυκού, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα. Εάν είναι όμορφη η κοπέλα, τότε ο ενδιαφερόμενος αρσενικός έχει λιγότερες πιθανότητες (είτε ως όμορφος είτε ως άσχημος χάνει κατ' αναλογία το ίδιο πλήθος πιθανοτήτων). Γιατί αυτό; Μα το όμορφο θηλυκό έχει σχεδόν σίγουρα προηγούμενες εμπειρίες και σε κάθε καινούργια εμπειρία ψάχνει όλο και για κάτι καλύτερο. Έτσι ο αρσενικός θα πρέπει στην ουσία να είναι ανταγωνιστικός αφενός σε σχέση με τους προηγούμενους, αφετέρου σε σχέση με άλλους επίδοξους «μνηστήρες». Βεβαίως, υπάρχει πάντα η περίπτωση το θηλυκό, από τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις, στο τέλος να ξεμείνει και για πολύ καιρό να μην έχει κάποια καινούργια εμπειρία, οπότε και τα πράγματα για ένα αρσενικό να είναι πιο εύκολα.

* Θα συμφωνήσω εν μέρει. Όσες κοπέλες είναι πολύ όμορφες, το ξέρουν πολύ καλά. Το βλέπουν κάθε φορά που γυρνάνε άντρες να τις κοιτάζουν στο δρόμο, κάθε φορά που πάνε για ποτό και φεύγουν με 4-5 τηλέφωνα στην τσάντα τους κλπ κλπ. Αυτό και μόνο τις κάνει (όχι όλες όμως να είμαστε δίκαιοι) να καβαλάνε κάπως το καλάμι και να σκέφτονται 'Πςςς μια ποιά είμαι, μπορώ να έχω όποιον θέλω με γουστάρουν' κλπ τέτοια. Είναι γνωστό οτι οι γυναίκες ακόμα και αν δεν το ομολογούν κάνουν μικρές συγκρίσεις μεταξύ των διάφορων 'μηνστήρων' όπως είπε. Αυτό το πράγμα το σιχαίνομαι. Άλλο τότε άλλο τώρα. Αλλά δεν νομίζω πως ο άντρας πρέπει να είναι ανταγωνιστικός. Πρέπει να είναι αληθινός. Αν δε σαρέσω κυρία μου ποτέ μη σώσεις. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

- Αν δεν είναι και τόσο όμορφη (αντικειμενικά πάντα) η κοπέλα, τότε για αυτόν που θέλει να συνάψει ερωτική σχέση μαζί της, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα, σε σημείο που ενδέχεται και η ίδια να ενδιαφέρεται από πριν. Ο ενδιαφερόμενος πλέον, μπορεί κάλλιστα να κάνει την κίνησή του είτε δια της ευθείας οδού είτε δια της τεθλασμένης. Σε κάθε περίπτωση τυχών λάθη του θα συγχωρεθούν και...job well done!

* Δεν θα συμφωνήσω και τόσο πολύ. Πρέπει να έχετε μερικά πράγματα στο μυαλό σας.

1ον. Πόσοι απο εσάς έχετε προσπαθήσει να προσεγγίσετε κοπέλα που δεν είναι όμορφη, μοντέλο, κούκλα...τελοςπάντων όμορφη? Που είναι νορμάλ μέχρι και αδιάφορη? Παχουλή? Κοντή? Τι? Δεν σας άκουσα? ....Κανένας? Σωστά. Σχεδόν κανένας άντρας δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με έναν τέτοιο τύπο γυναίκας για να συνάψει σχέση μαζί της. Εσείς οι άντρες έχετε θέσει υψηλά κριτήρια για εμάς τις γυναίκες και εμείς προσπαθούμε να τα επιτύχουμε για να μπορέσουμε να έχουμε εσάς. Όποιος θέλει να προσεγγίσει κοπέλα που δεν είναι όμορφη, θα πρέπει να προσέξει. Πρέπει να ενδιαφέρεται πραγματικά γιαυτήν, γιατί η κοπέλα ξέρει οτι δεν είναι Naomi Campbell και θα καταλάβει αμέσως αν πάτε να παίξετε μαζί της. Μην τις κοροιδεύετε γιατί πληγώνονται και ας το θεωρείτε μερικοί αστείο. Ακριβώς επειδή κοπέλες αυτής της κατηγορίας δεν έχουν εμπειρίες, θα σας δούνε σαν τον ήρωά τους που επιτέλους τις πρόσεξε. Μην παίζετε όμως μαζί τους, είναι κρίμα. Καλύτερα να είστε ειλικρινείς παρά να τις φουσκώνετε ψέμματα. Θα το εκτιμήσουν.

- Τύποι θηλυκών (οι προτιμήσεις τους μάλλον)

Από την πολύ μικρή προσωπική εμπειρία μου και από όσα πρόλαβα να παρατηρήσω κατέληξα στο ότι υπάρχουν θηλυκά που:

α) Τους αρέσουν οι μεγαλύτεροι (δήθεν για λόγους ωριμότητας...μπαρούφες θα εξηγήσω στο τέλος)

β) Τους αρέσουν οι μικρότεροι (το άκουσα και αυτό μετά από έρευνα!) & συνομήλικοι

* Σε αυτό είμαι 50-50. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε μερικές αρέσουν μεγαλύτεροι και σε μερικές μικρότεροι. Εγώ πάω πάσο.

- γ) Τους αρέσουν οι εγκεφαλικοί (και ας αυτό σημαίνει αγύμναστοί) άρρενες

* Μπιιιιιιιιιιιιιιιιιπ. Λάθος. Εγκεφαλικός δεν σημαίνει αγύμναστος. Σημαίνει έξυπνος, συζητήσιμος, με χιούμορ και άποψη. Με κατανόηση και ειλικρίνεια.

- δ) Τους αρέσουν οι ναι μεν αθλητικοί αλλά να είναι και ευαίσθητοι και τα γνωστά...

* Σωστά. Αλλά σαν ευαίσθητο εννοούμε έναν άντρα που θα καταλαβαίνει κάπως τι περνάνε οι γυναίκες...κάπως...άντε έστω λίγο

- ε) Τους αρέσουν οι σκληροί, να μην μασάνε τίποτα, να τις «φτύνουν» ακόμη και να τις δέρνουν (Ακούγεται απίστευτο ε; Που βρήκα τέτοια κοπέλα ε; Από κει που δεν το περίμενα με τίποτα!). Scientists call it masochism as far as I can remember. Ακόμη και αυτές όμως θέλουν λίγη τρυφεράδα που και που.

* Περικαλώ?!?!? Επειδή εσύ έπεσες σε τέτοια κοπέλα δεν πάει να πει ότι είμαστε όλες έτσι!! Έλεος!! Όταν λέμε σκληρό εννοούμε να μπορεί να αναλάβει ευθύνες, να πατάει γερά στα πόδια του, να ξέρει ποιος είναι, να την προστατεύει και να έχει αυτοπεποίθηση. Άκου να τις δέρνουν!!!!

- Τους αρέσουν οι ομόφυλές τους (πρόκειται για πολύ σπάνιες αλλά προφανείς περιπτώσεις όπου μια κοπέλα κάνει «μπαμ» από το στυλ και τον τρόπο που συναναστρέφεται τις «φίλες» της, σαν άρρεν ένα πράγμα).

* Ανάθεμα αν κατάλαβα τι εννοούσες εδώ.

Τεχνικές προσέγγισης

Ως γνωστόν υπάρχουν δύο βασικές τεχνικές προσέγγισης:

α) Η κατά μέτωπο επίθεση (δώστα όλα κι' ότι γίνει), η οποία δεν θέλει χρόνο αλλά πονάει!

Ο τρόπος είναι απλός. Σε κάποια φάση όπου η κοπέλα είναι μόνη της, πας, της πιάνεις το χέρι (το οποίο φρόντισε να είναι θερμότερο αυτής) και της λες: <όνομα> (π.χ. Μαρία), θέλω να σου πω κάτι σοβαρό και θέλω να ξέρω αν είσαι έτοιμη να το ακούσεις. Είσαι; [99% μέχρι εδώ θα πει «ναι» σε όποιο τύπο θηλυκού και αν ανήκει, οπότε δεν ασχολούμαστε καν με το όχι]. «Ωραία», συνεχίζεις. «Άκουσέ με λίγο, δεν θα στο κρύψω, μου αρέσεις!». [99% θα μείνει πάγος μετά από αυτό κι ας φαίνεται τόσο απλή η φράση, (εκτός αν είναι τύπου στ. και σου την πει άσχημα), οπότε εσύ συνεχίζεις]. «Πραγματικά, έχεις κάτι πάνω σου που από την πρώτη στιγμή που σε είδα... δεν ξέρω τι να πω... δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου!». Η κοπέλα προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ και εσύ συνεχίζεις: «Συγχώρεσέ με που σου το λέω έτσι, υπό αυτές τις συνθήκες, αλλά ΕΠΡΕΠΕ (τονίζεις το «έπρεπε») να στο πω. Ξέρω ότι σε βρίσκω απροετοίμαστη, όμως... όμως έτσι είμαι εγώ... ένιωσα αυτή την τόσο έντονη επιθυμία να σου το πω και το έκανα δίχως δεύτερη σκέψη». Όσο συνεχίζεις να της λες, τόσο αυτή μένει πάγος. Πρέπει κάποτε να σταματήσεις όμως γιατί κάποια στιγμή θα πεις μ@λκι@ και θα τα γκρεμίσεις όλα. Έτσι σταματάς, και σιγά - σιγά της αφήνεις το χέρι με ερωτικό τρόπο. Η κίνησή σου έγινε, ο ρόλος σου παίχτηκε. Τα υπόλοιπα τα κάνει αυτή ή/και έρχονται μόνα τους, εξαρτώμενα και από τον τύπο στον οποίο ανήκει φυσικά. Ο τρόπος είναι τόσο ντόμπρος όσο και επικίνδυνος. Όσο εύκολα μπορείς να επιτύχεις, άλλο τόσο εύκολα μπορείς να φας την χυλόπιτα της ζωής σου. Τονίζω τον κίνδυνο: Έτσι και φας χυλόπιτα εκτός απ' το ότι θα αισθανθείς μεγάλος Μ%$$%@, η εν λόγο κοπέλα θα το μεταφέρει στις φίλες τις (όπως και θα μετέφερνε την επιτυχία σου) και το κουτσομπολιό δεν θα έχει τελειωμό (άτιμες γυναίκες). Αυτό είναι προσωπική δυστυχώς εμπειρία (με έφαγε η ευθεία!!!). Δεν το προτείνω καθόλου, εκτός αν είσαι 100% σίγουρος με τι άτομο έχεις να κάνεις..

β) Δια της πλαγίας οδού όπου ο άρρεν θα πρέπει σιγά - σιγά να φέρει στην προσοχή του θηλυκού το ότι ενδιαφέρεται. Θα πρέπει αρχικά να προσεγγιστεί το «θύμα» :p στο φιλικό στυλ και σιγά - σιγά εκ του ασφαλούς, κάνοντας έμμεσες αναφορές σε αυτό που θες να κάνεις του τύπου: «<όνομα>, είναι ένα φιλαράκι μου που είναι φίλος εδώ και καιρό με μια κοπέλα και έχει αρχίσει να του αρέσει πάρα πολύ...κλπ. κλπ.». Αν κουβαλάει έστω μια σπιθαμή μυαλό θα καταλάβει πως στην ουσία φωτογραφίζεις αυτήν και εσένα. Μέσα από συζήτηση κλπ. θα βγει κάτι θετικό. Προσοχή εν τω μεταξύ μην συνάψει «σχέση» με άλλον λόγω του μακροπρόθεσμου. Εκεί είναι να τραβάς τα μαλλιά σου!

* Αααααααααααααααααααχχχχ...δύσκολο το φλερτ ρε γμτ. Όλα εξαρτώνται απο τον χαρακτήρα και των 2. Δεν μπορεί σε μια τέτοια κατάσταση να μπουν καλούπια και κανόνες. Είναι όπως κάτσει εκείνη την στιγμή. Το μόνο που πρέπει να υπάρχει είναι ειλικρίνεια σε τέτοιες καταστάσεις. Να μην φοβάστε να δείξετε οτι γουστάρετε την κοπέλα. Τώρα άμα η κοπέλα είναι μα....σμένη (γιατί υπάρχουν και τέτοιες) και γελάσει με όλα αυτά που της λέτε, ε τότε αυτή χάνει. Μην πάτε όμως να κάνετε γρήγορες και απότομες κινήσεις. Σιγουρευτείτε οτι το συγκεκριμένο άτομο σας αρέσει και μετά κάντε την κίνησή σας.

Το οτι μετά η κοπέλα θα πάει να το πει στις κολλητές της, ε λογικό δεν είναι?? Έχει μερικές κολλητές που την αγαπάνε και τα λένε όλα μεταξύ τους. Πιστέψτε με δεν είναι απόλυτα κουτσομπολιό. Είναι γυναικεία συμπεριφορά αυτή. Όταν πέσει στα δύχτια σας όλο για εσάς θα λέει στις κολλητές της, μέχρι που αυτές θα τις πούνε μας έπρηξες με τον τάδε!!!

- Μετατροπή φιλίας σε ερωτική σχέση

Κατά την γνώμη μου ΓΙΝΕΤΑΙ. Είναι ευρέως γνωστό ότι μια φιλική σχέση μεταξύ άνδρα - γυναίκας δεν μπορεί να υπάρξει αν έστω ένας από τους 2 δεν «τσιμπηθεί» έστω και λίγο με τον άλλο στην πορεία της φιλίας. Εκεί στηριζόμαστε και λέμε: «Εφόσον έχω «τσιμπηθεί» εγώ με αυτήν, είναι πολύ πιθανό να προκληθεί το ίδιο συναίσθημα και από την άλλη πλευρά». Πως; Εξαρτάται και πάλι τι τύπου είναι. Από κει και πέρα διαλέγουμε τρόπο «αποκάλυψης» των αισθημάτων μας... άμεσο, έμμεσο...

* Προσωπικά, επειδή έχω τέτοια εμπειρία, δεν μου έτυχε μια φιλία να γίνει σχέση. Περιτρυγιριζόμουν απο αγόρια απο μικρή (τα είχα πλακώσει όλα στο ξύλο:P), στο γυμνάσιο και λύκειο είχα 2 αγόρια κολλητούς και μόνο μια κοπέλα και ακόμα και τώρα έχω πιο πολλούς φίλους απο φίλες. Εξαρτάται απο το άτομο, απο την συγκυρία, απο τις καταστάσεις...όλα γίνονται όμως.

- Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στην «ωριμότητα» όπως και προείπα ότι θα κάνω. Υπάρχει ο πανταχού αποδεκτός (λανθασμένα φυσικά) μύθος, ότι τα αγόρια ωριμάζουν αργότερα από τα κορίτσια, γι' αυτό και παρατηρείται το φαινόμενο τα θηλυκά να επιλέγουν μεγαλύτερες ηλικίες.

Δεν ξέρω από πού προήλθε αυτός ο μύθος (ίσως από την επιθυμία των γυναικών να γείρουν την πλάστιγγα της ισότητας προς το μέρος τους), αλλά οι κοπέλες το θεωρούν «και καλά» δεδομένο. Πιστεύω πως η ωριμότητα είναι στον κάθε άνθρωπο. Η συγκροτημένη σκέψη, η χρήση περισσότερης λογικής, η αυστηρότερη τήρηση κανόνων, η αυτοπειθαρχία, το φιλότιμο, η γνώση των ορίων, ο σεβασμός στον συνάνθρωπο, η θέσπιση σταθερών βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων, η γνώση του εαυτού μας και άλλα πολλά, είναι χαρακτηριστικά που συναντούμε σε έναν ώριμο άνθρωπο. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ και όχι το πόσο «μεγαλίστικα» θα ντυθεί και θα βαφεί μια 14-15-16-17-18χρονη, όχι το πόσο μεγαλύτερους «γκόμενους» θα «ψαρέψει»... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ. Κάποιοι(ες) δηλαδή, κάκιστα νομίζουν πως πονηριά + ωφελιμισμός =ωριμότητα.

Η ωριμότητα είναι χαρακτηριστικό που μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε φύλο και από οποιαδήποτε ηλικία .-

* Μεγάλε έγραψες. Σε αυτό συμφωνούμε 1000%

Σορρυ για το μεγάλο post αλλά δεν είναι και εύκολο θέμα αυτό. Ούτε Έκθεση να έγραφα στο σχολείο....πφφφφφφφφ

Namaste!

Για μενα,περα την εμφανισεως και των υπολοιπων βασικων στοιχειων για μια προσεγγιση μιας κοπελας παιζει τεραστιο ρολο ο πνευματικος της κοσμος που δυστυχως,λυπαμαι που το λεω,ειναι απειροελαχιστες αυτες που εχουν διαθεσιμη πνευματικη ισχυ για μια συζητηση επιπεδου,σε οποιοδηποτε θεμα και αν ειναι αυτο και γιαυτο πολλοι αντρες αναγκαζονται να συζητησουν ,στην παρθενικη συζητηση τους, για τα κοινοτυπα και να πανε με την κλασικη οδο..

Χαιρομαι που υπαρχουν τετοιες γυναικες οι οποιες απο μονες τους εκτιμουν τον εξυπνο και δημιουργικο αντρα και δεν αναλωνονται στις συζητησεις τους με τις κολλητες τους αν εχει καλες επιδοσεις στο κρεβατι η αν δεν μου αρεσε το χρωμα των παπουτσιων που φοραει ενας αντρας..

Δυστυχως ομως ολες παραμενουν γυναικες και πολλες φορες αυτα τα bugs μας αναγκαζουν να χρησιμοποιησουμε τα ελλατωματα του γυναικειου χαρακτηρα εναντιων των γυναικων για να μπορεσουμε να τις κανουμε να ενδιαφερθουν στην περιπτωση που τα φαινομενικα προσοντα (εμφανιση,στυλ κτλ) δεν καταφεραν πολλα απο την αρχη.

Δεν χρειαζεται να εμβαθυνω περισσοτερο το ολο θεμα γιατι πολυ απλα οσοι με καταλαβαν,με καταλαβαν για τα καλα.

Απλα προσπαθειστε ολες σας να ειστε θυληκες οπως η φυση σας οριζει να ειστε και οχι προσποιητα και εικονικα ;)

Να περνατε καλα ολοι σας και ολες σας

The Future Belongs To The Brave

....δεν νομίζω πως υπάρχουν "οδηγίες" ή οτιδήποτε άλλο που μπορείς με αυτό να πορευτείς για να προσεγγήσεις κάποιον/α...

Μπορεί να κάνεις όλες τις 'σωστές" κινήσεις και παρά όλα αυτά να μην οδηγήσει πουθενά...

Όλα του γάμου δύσκολα , όπως λένε και είναι έτσι!!

Απλά πρέπει λιγάκι να συνηδητοποιήσουμε και εμείς τι πραγματικά θέλουμε από τους άλλους , αλλά και "η άλλη πλευρά" να ξέρει τι θέλει ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (21 Απρ. 2004 , 16:30)

....δεν νομίζω πως υπάρχουν "οδηγίες" ή οτιδήποτε άλλο που μπορείς με αυτό να πορευτείς για να προσεγγήσεις κάποιον/α...

Μπορεί να κάνεις όλες τις 'σωστές" κινήσεις και παρά όλα αυτά να μην οδηγήσει πουθενά...

Όλα του γάμου δύσκολα , όπως λένε και είναι έτσι!!

Απλά πρέπει λιγάκι να συνηδητοποιήσουμε και εμείς τι πραγματικά θέλουμε από τους άλλους , αλλά και "η άλλη πλευρά" να ξέρει τι θέλει ;)

sumfono..allotse an uphrxe syntagh pos na 'riksoume' ton allo tote kati de 8a phgaine kala...einai ola 8ema xhmeias
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

* 1ο λάθος...οι χυλόπιτες είναι και στα δύο φύλα στο ίδιο ποσοστό. Όσες τρώμε εμείς, τόσες δίνουμε.

Κι όμως ΔΕΝ πάει έτσι. Αν εσύ πας σε έναν και του πεις: "Σε θέλω ΕΔΩ και ΤΩΡΑ" νομίζεις ότι θα φας χυλόπιτα; Άν πάω να το πω εγώ όμως αυτό σε μία, 99,999% θα πέσει χυλόπιτα, δεν πα να είμαι ο πιο όμορφος του κόσμου. Δεν είναι και στα δύο φύλα το ίδιο ποσοστό. Οι άντρες είμαστε παραδοσιακοί κυνηγοί, αν μας έρθει και στο πιάτο το θύραμα, άλλο που δεν θέλουμε! Με τις γυναίκες δεν συμβαίνει το ίδιο...

*Μπιιιιιιιιιιιιιιιιιπ. Λάθος. Εγκεφαλικός δεν σημαίνει αγύμναστος. Σημαίνει έξυπνος, συζητήσιμος, με χιούμορ και άποψη. Με κατανόηση και ειλικρίνεια.

Πρόσεξε καλύτερα: "και ας αυτό σημαίνει αγύμναστοί". Μπορεί να είναι, μπορεί να μην είναι. Εδώ απλά θέλω να δείξω την προτεραιότητα που δίνει ο συγκεκριμένος τύπος γυναικών...

*Προσωπικά, επειδή έχω τέτοια εμπειρία, δεν μου έτυχε μια φιλία να γίνει σχέση. Περιτρυγιριζόμουν απο αγόρια απο μικρή (τα είχα πλακώσει όλα στο ξύλο:P), στο γυμνάσιο και λύκειο είχα 2 αγόρια κολλητούς και μόνο μια κοπέλα και ακόμα και τώρα έχω πιο πολλούς φίλους απο φίλες. Εξαρτάται απο το άτομο, απο την συγκυρία, απο τις καταστάσεις...όλα γίνονται όμως.

Φυσικά και όλα γίνονται. Και δεν είπα ότι κάθε φιλία θα γίνει σχέση! Αλίμονο! Απλά λέω πως ένας εκ των δύο εμπλεκομένων θα "τσιμπίσει" κάποια στιγμή, άσχετα αν το άλλο εμπλεκόμενο μέλος δεν το πάρει καν χαμπάρι. Στο δικό σου παράδειγμα να είσαι σίγουρη πως ένας εκ των δύο κολλητών τουλάχιστον θα το έχει σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο...αν όχι εσύ η ίδια και μας το κρύβεις ;p

* Αααααααααααααααααααχχχχ...δύσκολο το φλερτ ρε γμτ. Όλα εξαρτώνται απο τον χαρακτήρα και των 2. Δεν μπορεί σε μια τέτοια κατάσταση να μπουν καλούπια και κανόνες. Είναι όπως κάτσει εκείνη την στιγμή. Το μόνο που πρέπει να υπάρχει είναι ειλικρίνεια σε τέτοιες καταστάσεις. Να μην φοβάστε να δείξετε οτι γουστάρετε την κοπέλα. Τώρα άμα η κοπέλα είναι μα....σμένη (γιατί υπάρχουν και τέτοιες) και γελάσει με όλα αυτά που της λέτε, ε τότε αυτή χάνει. Μην πάτε όμως να κάνετε γρήγορες και απότομες κινήσεις. Σιγουρευτείτε οτι το συγκεκριμένο άτομο σας αρέσει και μετά κάντε την κίνησή σας.

Το οτι μετά η κοπέλα θα πάει να το πει στις κολλητές της, ε λογικό δεν είναι?? Έχει μερικές κολλητές που την αγαπάνε και τα λένε όλα μεταξύ τους. Πιστέψτε με δεν είναι απόλυτα κουτσομπολιό. Είναι γυναικεία συμπεριφορά αυτή. Όταν πέσει στα δύχτια σας όλο για εσάς θα λέει στις κολλητές της, μέχρι που αυτές θα τις πούνε μας έπρηξες με τον τάδε!!!

Πραγματικά δεν υπάρχουν κανόνες. Στην ουσία μπούρδες έλεγα πιο πάνω. Τα είπα ως ένα παράδειγμα για το πως θα μπορούσε κάποιος να κάνει μια κίνηση. Εννοείται ότι δεν θα πρέπει να τολμήσει να κάνει κάποιος αυτά που είπα!

Varx:

...αυτα τα bugs...

[joke]Κοίτα φίλε μου, αν ψάξεις στο forum όλο και κάποια λύση θα βρεις. Κανένα firmware upgrade ίσως!!! :lol:[/joke]

Καλά τα λες...

omikrone3:

Ektos topou kai xronou tha elega

Ευχαριστώ! :p

Wirelessly posted (SAMSUNG SGH-X600: SAMSUNG-SGH-X600/K3 UP.Browser/6.1.0.6 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό Μήνυμα από <<ON@R>>

Παιδιά βλέπω πείρε φωτιά το thread και με χαροποιει ιδιετέρως αυτο! :)

TI NA TO KANEIS;KANA PROTOTUPO TROPO DEN AKOUSAME ..EGO MOIRAZA LACTES TO XEIMONA ME TO THL MOU PANO KAI EIXA SOUXE..PROTOTUPO KAI ROMANTIKO LOGO DIAFHMISHS..TORA D LEEI NA TO RIXO STA ICE CREAM ...EINAI PANAKPIBA KAI PAXAINOUN IDIAITERA ...ASE POU DEN XEREIS TI ARESEI ...THA DIALEXO SFHNAKI TEKILA ICE G FETOS.TA APOTELESMATA TON XEIMONA ...KALO KALOKAIPI!!

AOYTΣΣΣΣ...