PCMan Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Παιδια καλημερα. Φωτιστε με γρηγορα Ειμασταν μια παρεα 5 ατομων πριν 5 μηνες ακριβως, που αποτελουνται απο εμενα, δυο φιλους μου και δυο φίλες. Οι δυο φιλοι εχουν απομακρυθει (οχι εντελως) απο την παρεα οποτε μειναμε εγω και τα κοριτσια. Να πω οτι με τα κοριτσια ειμαστε πολυ καλοι φιλοι και πολυ δεμενοι ο ενας με τον αλλο. Την μια την λενε μαρια και την αλλη ελπιδα Λοιπον αυτους τους 5 μηνες, γουσταρω την ελπιδα αλλα δεν ηξερε τιποτα και επειδη κομπλαρω με τις γυναικες ειπα στην μαρια (που την βλεπω και ποιο συχνα και ειμαι ποιο ανετος μ'αυτην και παμε και στο ιδιο σχολειο) να της πει οτι την γουσταρω και οτι εμαι ερωτευμενος μαζι της και τετοια. Την αληθεια δηλαδη Ετσι κι εγινε. Προχτες, την τεταρτη το βραδυ της το ειπε και την επομενη μερα μου λεει η μαρια οτι οταν πήγαινε να της πει κατι γι'αυτο, αλλαζε θεμα. Την παιρνω τηλεφωνο σημερα και της λεω οτι θελω να τις πω κατι. Τελος παντων βγηκαμε για καφε (εγω και τα δυο κοριτσια) και ενω ειχα πολλες ευκαιριες να της το πω κομπλαρα και εχασα τα λογια μου διστυχως. Με ρωταει πιο μετα "τι ηθελες να μου πεις?" και εγω της λεω "αφου ξερεις σου ειπε η μαρια" Μετα μου λεει "σε βλεπω σαν φιλο" και κατι τετοια. Εκεινη την στιγμη κολλησα το βλεμμα μου πανω της και δεν ειπα τιποτα. Δηλαδη κομπλαρα παλι. Φευγουμε απο κει και μετα απο κανα δυορο μου στελνει μυνημα και μου λεει οτι δεν ηθελε να ερθουν ετσι τα πραγματα οτι νιωθει πολυ ασχημα και οτι αν θελω μπορουμε να σταματησουμε να κανουμε παρεα. Της λεω οτι το πηρε πολυ στραβα οτι πρεπει να μιλησουμε και κατι τετοια. Και μετα μου λεει οτι δεν θελει να μιλησει γι'αυτο και οτι με νομιζε φιλο αλλα εγω ειχα αλλα σχεδια , απο αυτην να μην περιμενω τιποτα παραπανω απο φιλία, δεν μπορει να με δει αλλιως και οτι θα ξεχασει ολο αυτο που εγινε αν θελω να συνεχιστει η "φιλια" μας. (την φιλια την εβαλε σε εισαγωγικα) Τι να κανω ρε παιδια? Την εχω ερωτευτει τρελα την κοπελα την τελευταια βδομαδα και δεν ξερω τι να κανω. Σκευτομαι μονο αυτην, δεν τρωω τιποτα ολη την ημερα και δεν εχω ορεξη για τιποτα. Ειναι πολυ δυσκολο να την ξεχασω Της ειπα να βγουμε για να τα πουμε και μαλλον αυριο το πρωι θα βγουμε, ειπα και την φιλη της να την ψησει. Εχει και την γιορτη της αυριο. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Τι να κανω ρε παιδια? Την εχω ερωτευτει τρελα την κοπελα την τελευταια βδομαδα και δεν ξερω τι να κανω. Σκευτομαι μονο αυτην, δεν τρωω τιποτα ολη την ημερα και δεν εχω ορεξη για τιποτα. Ειναι πολυ δυσκολο να την ξεχασω Απομονωσα αυτο απ'ολο το ποστ σου επειδη το θεωρω το πιο σημαντικο.Φροντισε τον εαυτο σου & ξεπερασε την,αφου σε βλεπει σαν φιλο.Απ'ο,τι ξερω ,οταν καποια το λεει αυτο,σημαινει πως θελει καποιον αλλον ή κανεναν-παντως σιγουρα οχι εσενα.Αστην & μη βγαινεις μαζι της για καμποσο καιρο,γιατι να εισαι σιγουρος,πως θα μιλατε τυπικα & θα υποφερεις πολυ περισσοτερο οταν υποκρινεσαι οτι εισαι "φιλος" της. Σ'αυτες τις περιπτωσεις,ισχυει το ρητο "υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες".Παντως μη της δειξεις πως...υποφερεις για χαρη της,γιατι ειναι ικανη να σε πατησει.Σορυ που το λεω ετσι ωμα,αλλα δεν πρεπει να δειχνεις σε καποια ποτε ποσο ευαλωτος εισαι,ειδικα οταν το αν θα προχωρησει ή οχι η σχεση εξαρταται μονο απ'αυτην.Ξεχνα την & θα νιωσεις καλυτερα... :!: ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 entaksei h kopelitsa de se blepei erotika .. de mporeis na kaneis kati gia ayto.. apla frontise na to ksepraseis.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Δεν ειναι και ευκολο να το ξεπερασω. 5 μηνες την γουσταρω ρε γμτ. Παντως θα προσπαθησω να διορθωσω αυτο που καταλαβε λαθος αν δεν κολλησω παλι. Φευγουμε απο κει και μετα απο κανα δυορο μου στελνει μυνημα και μου λεει οτι δεν ηθελε να ερθουν ετσι τα πραγματα οτι νιωθει πολυ ασχημα και οτι αν θελω μπορουμε να σταματησουμε να κανουμε παρεα. Της λεω οτι το πηρε πολυ στραβα οτι πρεπει να μιλησουμε και κατι τετοια. Και μετα μου λεει οτι δεν θελει να μιλησει γι'αυτο και οτι με νομιζε φιλο αλλα εγω ειχα αλλα σχεδια , απο αυτην να μην περιμενω τιποτα παραπανω απο φιλία, δεν μπορει να με δει αλλιως και οτι θα ξεχασει ολο αυτο που εγινε αν θελω να συνεχιστει η "φιλια" μας. (την φιλια την εβαλε σε εισαγωγικα) Για τυχων εξελιξεις θα σας ενημερωσω. Κανενα κολπο για να μην κομπλαρω? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Δεν ειναι και ευκολο να το ξεπερασω. 5 μηνες την γουσταρω ρε γμτ. Παντως θα προσπαθησω να διορθωσω αυτο που καταλαβε λαθος αν δεν κολλησω παλι. Για τυχων εξελιξεις θα σας ενημερωσω. Κανενα κολπο για να μην κομπλαρω? 5 Μήνες;; ΜΟΝΟ;;! Υπάρχουν πολύυυυυυ χειρότερα φίλε μου! ;) Απλά και σύντομα get over her. Σίγουρα η κοπέλα δεν σε γουστάρει και πιθανότατα δεν σε γουστάρει ούτε ως φιλο. Η λυση σε αυτες τις περιπτώσεις είναι η εικονική αδιαφορία μέχρι που σιγα σιγά θα γίνει πραγματική... Και μια συμβουλη: αν ποτε στο μέλλον (και μετα απο 2 χρόνια σου λέω εγω) σε πλησιάσει σαν να σου φαίνεται πως έχει αλλάξει και σε βλέπει αλλιώς μην ενδώσεις στον πειρασμό ακόμα και αν σου φαίνεται αλλαγμένη. Τελικά κατα 99% εσυ θα πληγωθείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 papajohn diafono..ti 8a pei "Σίγουρα η κοπέλα δεν σε γουστάρει και πιθανότατα δεν σε γουστάρει ούτε ως φιλο" to ena den exei kamia sxesh me to allo...dld an de blepo kapoion erotika de mporo na ton do oute filika? pcman kolpo gia na mhn komplareis den uparxei...me ton xrono 8a sou fygoun kai oi ntropes kai ola..alloste ti fobasai?sthn amanta apo to highlander 8a milhseis kai fobasai mh bgalei th xatzara kai sou parei to kefali? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 5 Μήνες;; ΜΟΝΟ;;! Υπάρχουν πολύυυυυυ χειρότερα φίλε μου! ;) Απλά και σύντομα get over her. Σίγουρα η κοπέλα δεν σε γουστάρει και πιθανότατα δεν σε γουστάρει ούτε ως φιλο. Η λυση σε αυτες τις περιπτώσεις είναι η εικονική αδιαφορία μέχρι που σιγα σιγά θα γίνει πραγματική... Και μια συμβουλη: αν ποτε στο μέλλον (και μετα απο 2 χρόνια σου λέω εγω) σε πλησιάσει σαν να σου φαίνεται πως έχει αλλάξει και σε βλέπει αλλιώς μην ενδώσεις στον πειρασμό ακόμα και αν σου φαίνεται αλλαγμένη. Τελικά κατα 99% εσυ θα πληγωθείς... Οχι, ως φιλος ξερω οτι με "γουσταρει". μου το εχει πει πολλες φορες και με εμπιστευεται. Απλα με βλεπει σαν φιλο λεει και δεν μπορει να με δει σαν κατι αλλο. Ακου τι καταλαβα: Αυτη μολις βλεπει καποιον λεει "α αυτος μου αρεσει" τα φτιαχνει μαζι του και υστερα απο λιγο καιρο καταλαβαινει πως δεν ταιριαζουν και τα χαλανε. Εχει γινει πολλες φορες. Αυτο το πραγμα το θεωρω παραλογο. Γιατι να μην τα φτιαξεις με εναν που ξερεις καλα τοσο καιρο, και ξερεις οτι ταιριαζεις μαζι του, και να τα φτιαξεις με εναν αγνωστο που ουτε καν ξερεις τι καπνο φουμαρει? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 basika de se noiazei ti kaneis...dikaioma ths...dikia th einai h zoh oti 8elei kanei ;) mhn mpaineis sth diadikasia na skeftesai "ma giati to kanei ayto,ti skeftetai,giati to ena giati to allo" einai psuxof8ora kai de bgazei pou8ena.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Ακου τι καταλαβα: Αυτη μολις βλεπει καποιον λεει "α αυτος μου αρεσει" τα φτιαχνει μαζι του και υστερα απο λιγο καιρο καταλαβαινει πως δεν ταιριαζουν και τα χαλανε. Εχει γινει πολλες φορες. Αυτο το πραγμα το θεωρω παραλογο. Γιατι να μην τα φτιαξεις με εναν που ξερεις καλα τοσο καιρο, και ξερεις οτι ταιριαζεις μαζι του, και να τα φτιαξεις με εναν αγνωστο που ουτε καν ξερεις τι καπνο φουμαρει?Να σου πω κατι τελευταιο?Το κοριτσακι δεν ξερει τι θελει,αστην να τα φτιαχνει με τον ενα & με τον αλλο & βρες μια αλλη το ιδιο ομορφη,αλλα πιο καλη & σοβαρη για να ταιριαζετε.Υπαρχουν αρκετες τετοιες εκει εξω,πιστεψε με... ;) Και θα πω & κατι αλλο,που σιγουρα θα ξεσηκωσει πολλες γυναικειες φωνες στο φορουμ...οσες φορες εχω ακουσει κοπελες να μιλανε μεταξυ τους για αντρες φιλους τους,τους αντιμετωπιζουν περιπου σαν...μ@λ@κες,αφου δεν κανουν την παραμικρη κινηση για να τις φλερταρουν.Οταν ομως το κανουν,λενε οτι "σε νομιζα για φιλο" κλπ :lol: :rolleyes: :mad: τι να πω...αβυσσος η ψυχη τους... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 pc man...grapsthn kaνονικα δεν χρειαζετε τιποτα αλλο..απλα εχει παρει αλλον αερα αυτην την περιοδο μιας κ 16χρονη κ ειναι στην αρχη των εμπειριων της.. οταν μεγαλωσει μπορει να σου την πεσει κιολας μιας κ ξερει οτι σε εχει σιγουρο. κ καπου διαβασα οτι λες να βρεθειτε να της πεις οτι καταλαβε λαθος? οχι βεβαια μια χαρα τα πες κ το καταλαβε, παιξτο υπερανω δεν χρειαζετε να τρεχεις απο πισω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 pcman kolpo gia na mhn komplareis den uparxei...me ton xrono 8a sou fygoun kai oi ntropes kai ola..alloste ti fobasai?sthn amanta apo to highlander 8a milhseis kai fobasai mh bgalei th xatzara kai sou parei to kefali? Απλα δεν εχω εμπειριες μ'αυτα τα πραγματα. Στα 16 χρονια που ζω τα εχω φτιαξει μονο με 2 κοριτσια. Δεν ασχολουμε και πολυ ισως γι'αυτο να κομπλαρω ή ισως δεν θελω να ασχοληθω γιατι καποιος αλλος μπορει να μπει στην μεση ή να γινει κατι που θα μου χαλασει την διαθεση την ζωη κτλ. Γενικα προμελεταω καποια πραγματα και καταλαβαινω ακριβως ποια θα ειναι η καταληξη. Ισως γιαυτο Να σου δοσω ενα παραδειγμα: Πριν μαθει η ελπιδα οτι την γουσταρω κτλ. ολα μα ολα ηταν μελι γαλα. Εγω ηξερα απο την αρχη τι θα γινει αν αποκαλυψω αυτο το μυστικο(που δεν το 'ξερε κανενας παρα μονο ο εαυτος μου), ηξερα οτι μπορει να διαλυθει η παρεα μ'αυτο, αλλα δεν αντεξα αλλα και το ειπα. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 basika de se noiazei ti kaneis...dikaioma ths...dikia th einai h zoh oti 8elei kanei ;) mhn mpaineis sth diadikasia na skeftesai "ma giati to kanei ayto,ti skeftetai,giati to ena giati to allo" einai psuxof8ora kai de bgazei pou8ena.. Το κανω αυτο, και οχι μονο σ'αυτην το κανω με οσους ανθρωπους συναναστρεφομαι. Δεν ξερω τι γινεται αλλα μπορω να καταλαβω πως σκεφτεται ο καθενας δηλαδη δεν χρειαζεται να ρωτησω κατι, γιατι ξερω ηδη την απαντηση που θα μου δωσει. Καπως ετσι Αισθανομαι οτι πρεπει να κανω κατι γιατι νοιαζομαι γι'αυτην Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Να σου πω κατι τελευταιο?Το κοριτσακι δεν ξερει τι θελει,αστην να τα φτιαχνει με τον ενα & με τον αλλο & βρες μια αλλη το ιδιο ομορφη,αλλα πιο καλη & σοβαρη για να ταιριαζετε.Υπαρχουν αρκετες τετοιες εκει εξω,πιστεψε με... ;) Ξερεις ομως ποιο ειναι το προβλημα? Δεν μπορω να τα φτιαξω με μια που δεν γνωριζω καλα (οσο την ελπιδα δηλαδη). Αν την γνωρισω καλα θα μου πει το γνωστο "σε βλεπω σαν φιλο" οποτε αδικος κοπος. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 κ καπου διαβασα οτι λες να βρεθειτε να της πεις οτι καταλαβε λαθος? Οντως καταλαβε λαθος. Εγω της ειπα (η φιλη της μαλλον) οτι την θελω και αυτη μαλλον καταλαβε οτι ολο αυτο ηταν σχεδιο :confused: και οτι αν θελω να μην κανω παρεα μαζι της... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 εμενα αλλιως μου ακουγετε..οτι δεν θελει να χετε μαζι ερωτικη σχεση αλλα μονο φιλικη...κ αν δεν μπορεις να το δεκτεις μπορει να ξεκοψει απο την παρεα σας για να μην εχεις προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 φτυστην για λιγο καιρο να δεις τι θα κανει...... κλασσικο κολπο ειναι σαν μαχαιρι στον λαιμο σε ολους μας στις περισσοτερες φορες αν δεις οτι κανει κινησεις για να σου μιλησει η κατι παρομοιο τοτε μαλλον μπορει και να σε θελει αν οχι αντε γεια που παει να πει οτι μαλλον ουτε και για φιλο της δεν σε ηθελε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Εγώ πάντως χθες τσακώθηκα και με τον άλλο κολλητό μου, με τον ένα είχα τσακωθεί από πριν επειδή τα έφτιαξε με την κοπέλα που μου άρεσε και αφού εμείς τσακωθήκαμε έπεισε και τον άλλο να μην μου μιλάει! Οπότε, no κολλητοί στο σχολείο no party! Ευτυχώς, τα πάω καλά στο σχολείο με πολλά παιδιά! Σήμερα Σαββατόβραδο θα το κάψουμε με τα παιδιάαααα. Καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα γιατί από την αρχή ήταν φιλία των οπισθίων. Παιδιά ΜΟΝΟ οι παιδικοί φίλοι αξίζουν!!! Μην το ξεχάσετε ΠΟΤΕ! Εγώ είμαι φίλος με ένα παιδί 16 χρόνια (οι γιαγιάδες μας μας πήγαιναν μαζί βόλτες με τα καροτσάκια) και είναι ό,τι καλύτερο! Don't Worry! Be Happy! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Εγώ πάντως χθες τσακώθηκα και με τον άλλο κολλητό μου, με τον ένα είχα τσακωθεί από πριν επειδή τα έφτιαξε με την κοπέλα που μου άρεσε και αφού εμείς τσακωθήκαμε έπεισε και τον άλλο να μην μου μιλάει! Οπότε, no κολλητοί στο σχολείο no party! Ευτυχώς, τα πάω καλά στο σχολείο με πολλά παιδιά! Σήμερα Σαββατόβραδο θα το κάψουμε με τα παιδιάαααα. Καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα γιατί από την αρχή ήταν φιλία των οπισθίων. Παιδιά ΜΟΝΟ οι παιδικοί φίλοι αξίζουν!!! Μην το ξεχάσετε ΠΟΤΕ! Εγώ είμαι φίλος με ένα παιδί 16 χρόνια (οι γιαγιάδες μας μας πήγαιναν μαζί βόλτες με τα καροτσάκια) και είναι ό,τι καλύτερο! Don't Worry! Be Happy! :) εγω πιστευω οτι η φιλοι απο την προσκοπικη ζωη πιστευω οτι ειναι οι μοναδικοι φιλια που αντεχει απο τα 7 μου μεχρι τωρα ακομη και στην δυκ εχω ενα φιλαρακι που πραγματικα ειμαστε για σεμιναριο φιλιας :D παντα διπλα στον αλλον οτι και να εχει γινει αυτο ειχαμε πει απο μικροι αυτο κανουμε μεχρι τωρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Εγώ πάντως χθες τσακώθηκα και με τον άλλο κολλητό μου, με τον ένα είχα τσακωθεί από πριν επειδή τα έφτιαξε με την κοπέλα που μου άρεσε και αφού εμείς τσακωθήκαμε έπεισε και τον άλλο να μην μου μιλάει! Οπότε, no κολλητοί στο σχολείο no party! Ευτυχώς, τα πάω καλά στο σχολείο με πολλά παιδιά! Σήμερα Σαββατόβραδο θα το κάψουμε με τα παιδιάαααα. Καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα γιατί από την αρχή ήταν φιλία των οπισθίων. Παιδιά ΜΟΝΟ οι παιδικοί φίλοι αξίζουν!!! Μην το ξεχάσετε ΠΟΤΕ! Εγώ είμαι φίλος με ένα παιδί 16 χρόνια (οι γιαγιάδες μας μας πήγαιναν μαζί βόλτες με τα καροτσάκια) και είναι ό,τι καλύτερο! Don't Worry! Be Happy! :) :confused: :blink: :wacko: και είσαι μόνο 15 έ?μπράβο φιλία πές μας το μυστικό και εμάς :lol: (πλάκα κάνω μην παρεξηγηθούμε) πάντως θα διαφωνήσω ούτε καν οι παιδικές φιλίες είναι σίγουρες,γιατί όπως και να το κάνουμε οι άνθρωποι αλλάζουν όπως και τα ενδιαφέροντά τους και με ένα παιδικό φίλο που πρίν κάνατε και χαβαλέ και ένιωθες λες και είναι μέσα στο μυαλό σου μπορεί μετά να βγαίνεις και να νιώθεις οτι είστε ξένοι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Βασικά 15.5 είμαι τον Φεβρουάριο γίνομαι 16 αλλά μην το κάνουμε θέμα 5 μήνες μένουν σιγά! Δεν νομίζω να υπάρχει μυστικό σε μια φιλία απλά πρέπει να βρεις το κατάλληλο άτομο και να ταιριάζουν οι χαρακτήρες σας και να υπάρχει αναμεσά σας μία χημεία. Ακόμα πρέπει να τον δέχεσαι με τα ελλατώματά του όπως και αυτός με τα δικά σου. Η προηγούμενη ''φιλία'' που είχα χάλασε επειδή τσακωθήκαμε του ζήτησα συγνώμη από την μεριά μου και αυτός ήταν τόσο εγωιστής και τόσο πεισματάρης που δεν μου μιλούσε καθόλου. Τι να πεις, μερικές φορές σκέφτομαι αν αυτή η φιλία ήταν καταδικασμένη από την αρχή και πάλι εγώ φταίω που ανοίχτηκα πολύ... :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Τελικα δεν θα βγει σημερα και δεν ξερω αν θα βγει και αυριο. Ελεγα να της κανω ενα δωρο για την γιορτη της. τι λετε? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 leme oxiiiii!!!!! an apofasisei olh h parea na ths parete kati oloi mazi tote alla ,diaforetika tsoukou..mporei na to parei strava Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Μην κανεις τετοια κινηση ! δεν ειναι οτι καλυτερο !!! φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Φίλε pcman ξεχασέ την όσο είναι καιρός γιατί θα βασανίζεσαι άδικα, Σάββατο σήμερα, βγές έξω με τους φίλους σου να διασκεδάσετε, γνώρισε καμία αλλη κοπέλα. Και από εδώ και στο εξής μην τα παίρνεις τόσο στα σοβαρά κατι τέτοια, όπως προαναφέρθηκε υπάρχουν και άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, αλλά δυστυχώς πρέπει να πάθεις για να μάθεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Είσαι και αγαπησιάρης ρε γμτ... :p :lol: ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ να κάνεις μια τέτοια κίνηση! Αφού στο ξεκαθάρισε στη κουβέντα που κάνατε... Χώρια που βλέπεις ότι τα φτιάχνει με τον έναν και τον άλλο. Τι άλλο πρέπει να δεις δηλαδή για να καταλάβεις ότι είναι ασταθής χαρακτήρας και δεν ξέρει τι ζητάει; Αμ το άλλο... Θες να τη βοηθήσεις γιατί νοιάζεσαι... Αν δεν δει η ίδια το λάθος της τότε τζάμπα ο κόπος φίλε μου. Απομακρύνσου λίγο όπως σου λένε όλοι και παίξε το ιστορία και τρέλα. Μη μασάς... ;) :D Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts