Alex_tz Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Εσύ τους λες; Η απλά διαβάζεις; παρέες στο σχολείο έχεις; Καμιά φορά τους λέω, αλλά όχι και σημείο να τους πρήζω. Αυτές είναι στο σχολείο μου, αλλά από τότε που αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, διέκοψα με τους άλλους φίλους μου σιγά σιγά, απομακρυνθήκαμε. Γενικά όμως δεν έχω πολλούς φίλους γιατί οι συμμαθητές μου παλιά με κοροϊδεύανε και δεν ήθελαν να κάνουν παρέα μαζί μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Καμιά φορά τους λέω, αλλά όχι και σημείο να τους πρήζω. Αυτές είναι στο σχολείο μου, αλλά από τότε που αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, διέκοψα με τους άλλους φίλους μου σιγά σιγά, απομακρυνθήκαμε. Γενικά όμως δεν έχω πολλούς φίλους γιατί οι συμμαθητές μου παλιά με κοροϊδεύανε και δεν ήθελαν να κάνουν παρέα μαζί μου. Για ποιο λογο σε κοροιδευαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) Για ποιο λογο σε κοροιδευαν; Για τα πάντα. Μιλούσα λίγο (ελάχιστα) με το θ, με κοροϊδεύανε γιατί ήμουν καινούριος (από την Αθήνα) και δεν ξέρω γιατί άλλο, πάντως ήταν αισθητή η διαφορά μεταξύ της Αθήνας και της Ζακύνθου γιατί στην Αθήνα κανείς δεν κοροιδευε κανέναν. Edited June 12, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Για τα πάντα. Μιλούσα λίγο (ελάχιστα) με το θέμα, με κοροϊδεύανε γιατί ήμουν καινούριος (από την Αθήνα) και δεν ξέρω γιατί άλλο, πάντως ήταν αισθητή η διαφορά μεταξύ της Αθήνας και της Ζακύνθου γιατί στην Αθήνα κανείς δεν κοροιδευε κανέναν. Κι εμενα παλια καποιοι με φωναζαν χοντρη αλλα τωρα κοιτανε σαν γατακια Ετσι ειναι, στις μικροτερες κοινωνιες οι ανθρωποι ειναι πιο περιεργοι και κομπλεξικοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Τελικά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να κάνω παρέα με τη πρώτη, ούτε να τη βλέπω δεν θέλω. Καμιά φορά της την έλεγα και μου απαντούσε και ανέβαιναν οι τόνοι αλλά η δεύτερη μας έλεγε να ηρεμήσουμε διακριτικά γιατί ήταν άλλα 5 άτομα εκεί. Δεν αντέχω να ακούω τις ****** της πια. Φτάνει. Αν μου ξαναπεί όμως το οτιδήποτε θα τη σκυλοβρίσω και δεν θα ξέρει από που να φυγει:mad: Edited June 13, 2014 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Τελικά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να κάνω παρέα με τη πρώτη, ούτε να τη βλέπω δεν θέλω. Καμιά φορά της την έλεγα και μου απαντούσε και ανέβαιναν οι τόνοι αλλά η δεύτερη μας έλεγε να ηρεμήσουμε διακριτικά γιατί ήταν άλλα 5 άτομα εκεί. Δεν αντέχω να ακούω τις ****** της πια. Φτάνει. Αν μου ξαναπεί όμως το οτιδήποτε θα τη σκυλοβρίσω και δεν θα ξέρει από που να φυγει:mad: Μηπως και εσυ πρεπει να βάλεις λιγο νερο στο κρασί σου;Στο τέλος βρες αλλη παρεα,καλοκαίρι είναι , ολα πιο ανάλαφρα. Edited June 13, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μηπως και εσυ πρεπει να βάλεις λιγο νερο στο κρασί σου;Στο τέλος βρες αλλη παρεα,καλοκαίρι είναι , ολα πιο ανάλαφρα. Τί εννοείς να βάλω νερό στο κρασί μου; Παρέα έχω και άλλη, αλλά το καλοκαίρι θα χαθούμε και θα απομονωθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Τί εννοείς να βάλω νερό στο κρασί μου; Παρέα έχω και άλλη, αλλά το καλοκαίρι θα χαθούμε και θα απομονωθώ. βρες νεα παρεα αντι να μιζεριαζεις φιλε μου.Θα σου φύγει το καλοκαιρι και εσυ θα νευριάζεις για την πρώτη και την δευτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Τελικά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να κάνω παρέα με τη πρώτη, ούτε να τη βλέπω δεν θέλω. Καμιά φορά της την έλεγα και μου απαντούσε και ανέβαιναν οι τόνοι αλλά η δεύτερη μας έλεγε να ηρεμήσουμε διακριτικά γιατί ήταν άλλα 5 άτομα εκεί. Δεν αντέχω να ακούω τις ****** της πια. Φτάνει. Αν μου ξαναπεί όμως το οτιδήποτε θα τη σκυλοβρίσω και δεν θα ξέρει από που να φυγει:mad: Νόμος ν1, ποτέ δεν κλείνουμε πόρτες σε γυναίκα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Νόμος ν1, ποτέ δεν κλείνουμε πόρτες σε γυναίκα Γιατί το λες αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Γιατί το λες αυτό; Στη ζωη σου να κλεινεις την πορτα σε οποιον σε προσβαλει και σε μειωνει, ειτε ειναι γυναικα ειτε αντρας Τι θα πει δεν κλεινεις ποτε πορτα σε γυναικα; Καταρχας δεν μιλαμε καν για γυναικα αλλα για μωρο. Το παιδι ειναι 14 χρονων και θα ζησει πολλα πραγματα στο μελλον για να κατσει να ασχολειται με την καθε βλαμμενη. Αν ηταν σε μεγαλυτερη ηλικια ισως του ελεγα να την ανεχτει, αλλα τωρα ποιος ο λογος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Νόμος ν1, ποτέ δεν κλείνουμε πόρτες σε γυναίκα πόρτα σε γυναίκα ή σε άντρα αντίστοιχα δεν κλείνεις αν δεν έχεις αξιοπρέπεια.Αν έχεις, οχι απλά την κλέίνεις,αλλά την κλείνεις στα μούτρα του/της. Στη ζωη σου να κλεινεις την πορτα σε οποιον σε προσβαλει και σε μειωνει, ειτε ειναι γυναικα ειτε αντρας Τι θα πει δεν κλεινεις ποτε πορτα σε γυναικα; Καταρχας δεν μιλαμε καν για γυναικα αλλα για μωρο. Το παιδι ειναι 14 χρονων και θα ζησει πολλα πραγματα στο μελλον για να κατσει να ασχολειται με την καθε βλαμμενη. Αν ηταν σε μεγαλυτερη ηλικια ισως του ελεγα να την ανεχτει, αλλα τωρα ποιος ο λογος; +1 Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Και γιατί να την ανεχτεί σε μεγαλύτερη ηλικία; Μη δε βρει άλλη κοπέλα να κάνει κάτι; δόξα τω Θεό είστε αρκετές :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Και γιατί να την ανεχτεί σε μεγαλύτερη ηλικία; Μη δε βρει άλλη κοπέλα να κάνει κάτι; δόξα τω Θεό είστε αρκετές :p Ξερω γω; Γιατι με αυτα που λεει (εχει λιγους φιλους, δεν εχει παρεες) μπορει να ερχοταν σε απελπισια και να χρειαζοταν μια φιλη εστω στα ψεμματα, κι ας ηταν οπως ειναι *δεν του αρεσει, τη μισει λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Στα ψέματα δεν έχει νόημα... Δε θα σε βοηθήσει τέτοιος φίλος αν χρειαστεί κάτι.. Καλύτερα με ένα παιδί που μόλις γνώρισε Βέβαια δε ξέρω και πόσο εύκολο είναι να κάνεις παρέες σε μικρότερες κοινωνίες, ξέρεις καλύτερα, αλλά ειδικά τώρα καλοκαίρι.. Τι στο καλό! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Στα ψέματα δεν έχει νόημα... Δε θα σε βοηθήσει τέτοιος φίλος αν χρειαστεί κάτι.. Καλύτερα με ένα παιδί που μόλις γνώρισε Βέβαια δε ξέρω και πόσο εύκολο είναι να κάνεις παρέες σε μικρότερες κοινωνίες, ξέρεις καλύτερα, αλλά ειδικά τώρα καλοκαίρι.. Τι στο καλό! Πράγματι, στα ψέματα είναι ανούσιο και έτσι κοροϊδεύεις τον άλλον. Εκεί που είμαι εγώ, λίγο δύσκολο αλλά θα προσπαθήσω. Τώρα ειδικά θα βοηθάω τον πατέρα μου στη δουλειά του σ'ενα ξενοδοχείο, οπότε δε μπορεί, όλο και κάνα παιιδί θα βρεθεί να κάνουμε παρέα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Με βαση τη δικη μου εμπειρια, φιλια υπαρχει οσο καλοπιανεις/εξυψωνεις/γραφεις-στον-τοιχο (fb) του αλλου. Υπαρχει μονο η παρεα, και αυτη κραταει οσο εχεις κοινα με τον αλλο. Η γνησιοτητα και η αληθεια δεν φοριεται φετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Με βαση τη δικη μου εμπειρια, φιλια υπαρχει οσο καλοπιανεις/εξυψωνεις/γραφεις-στον-τοιχο (fb) του αλλου. Υπαρχει μονο η παρεα, και αυτη κραταει οσο εχεις κοινα με τον αλλο. Η γνησιοτητα και η αληθεια δεν φοριεται φετος Μερικές φορές γίνεται, αλλά είναι ανάλογα με τον άνθρωπο;) Edited June 13, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Θα επρεπε να εχει το emoticon που τρωει popcorn :p Δηλαδη κι εσυ μολις αρχισες να κανεις παρεα με κοπελιτσες τους εκανες περα τους αλλους φιλους σου. Γουσταρες κιολας τη 1η αλλά ξαφνικα σε ξενερωσε και τη μισεις (μπορει να ειναι και το αποτελεσμα χυλοπιτας αυτο?). Τωρα γουσταρεις τη 2η αλλά δεν το παραδεχεσαι επειδη μετα θα πρεπει να κανεις κινηση και φοβασαι οτι θα φας κι αλλο χυλο. Τα προβληματα σου ισως εχουν να κανουν με τον χαρακτηρα σου και τον τροπο που αντιμετωπιζεις τις καταστασεις. Νομιζω οτι υπερβαλλεις κιολας αρκετα στα λεγομενα σου, τα παρουσιαζεις ισως χειροτερα απ'οτι ειναι. Δεν σχολιαζω το οτι τη 14χρονη τη βγαλαμε χαζο τσουλακι εδω μεσα λες και μιλαμε για μεγαλο ανθρωπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Με βαση τη δικη μου εμπειρια, φιλια υπαρχει οσο καλοπιανεις/εξυψωνεις/γραφεις-στον-τοιχο (fb) του αλλου. Υπαρχει μονο η παρεα, και αυτη κραταει οσο εχεις κοινα με τον αλλο. Η γνησιοτητα και η αληθεια δεν φοριεται φετος Θα διαφωνήσω μαζί σου στο πρώτο σκέλος, αυτό της φιλίας. Εννοείται πως δεν υπάρχει μόνο σ αυτές τις περιπτώσεις φιλία στις μέρες μας. Αν κάποιοι δε γνωρίζουν τι σημαίνει φιλία και θεωρούν ότι το fb, ο τοίχος, το γλύψιμο κλπ κλπ είναι φιλία τότε θα ναι μια ζωή με το laptop αγκαλιά και θα γλύφουν κόσμο. Αυτοί δεν είναι και πολλοί θέλω να πιστεύω.. Και όντως, εδώ θα συμφωνήσω, η γνησιότητα και η αλήθεια είναι ντεμοντέ αυτές τις εποχές δυστυχώς. Οπότε αν θες να ονομάζεις κάποιον φίλο σου (και όταν λέω φίλο εννοώ πραγματικό) πρέπει να βγεις εκτός μόδας. Προσωπικά ποτέ δε πήγαινα με τις μόδες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Χαχαχαχαχαχαχα Ε μα με το τατιανακι :p Κοίτα να περάσεις καλά το καλοκαίρι Πιτσι διαφωνώ με αυτά που λες, δε ξέρω τι εμπειρίες είχες αλλά το βλέπουμε εντελώς αντίθετα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Θα επρεπε να εχει το emoticon που τρωει popcorn :p Δηλαδη κι εσυ μολις αρχισες να κανεις παρεα με κοπελιτσες τους εκανες περα τους αλλους φιλους σου. Γουσταρες κιολας τη 1η αλλά ξαφνικα σε ξενερωσε και τη μισεις (μπορει να ειναι και το αποτελεσμα χυλοπιτας αυτο?). Τωρα γουσταρεις τη 2η αλλά δεν το παραδεχεσαι επειδη μετα θα πρεπει να κανεις κινηση και φοβασαι οτι θα φας κι αλλο χυλο. Τα προβληματα σου ισως εχουν να κανουν με τον χαρακτηρα σου και τον τροπο που αντιμετωπιζεις τις καταστασεις. Νομιζω οτι υπερβαλλεις κιολας αρκετα στα λεγομενα σου, τα παρουσιαζεις ισως χειροτερα απ'οτι ειναι. Δεν σχολιαζω το οτι τη 14χρονη τη βγαλαμε χαζο τσουλακι εδω μεσα λες και μιλαμε για μεγαλο ανθρωπο. Δεν έκανα πέρα τους άλλους, απλά απομακρυνθήκαμε. Πάντως δεν είναι ότι δεν μιλάμε, απλά απομακρυνθήκαμε. Δεν είναι αποτέλεσμα χυλόπιτας γιατί δεν το έμαθε ποτέ. ΔΕΝ γουστάρω τη δεύτερη. Γιατί το λες αυτό; που υπερβάλλω; Πες μου. Εγώ την έβγαλα τσουλάκι; :confused: Δεν σε ειρωνεύομαι, απλά ρωτάω Χαχαχαχαχαχαχα Ε μα με το τατιανακι :p Κοίτα να περάσεις καλά το καλοκαίρι Πιτσι διαφωνώ με αυτά που λες, δε ξέρω τι εμπειρίες είχες αλλά το βλέπουμε εντελώς αντίθετα... Τατιανάκι;:confused: Το έχω βάλει στόχο, αυτό το καλοκαίρι θα περάσω καλά. Το Σεπτέμβρη θα σας πω πως πέρασα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Δεν έκανα πέρα τους άλλους, απλά απομακρυνθήκαμε. Πάντως δεν είναι ότι δεν μιλάμε, απλά απομακρυνθήκαμε. Δεν είναι αποτέλεσμα χυλόπιτας γιατί δεν το έμαθε ποτέ. ΔΕΝ γουστάρω τη δεύτερη. Γιατί το λες αυτό; που υπερβάλλω; Πες μου. Εγώ την έβγαλα τσουλάκι; :confused: Δεν σε ειρωνεύομαι, απλά ρωτάω Iσως πρεπει να ξαναερθεις κοντα με αυτους τους φιλους σου, θα απομακρυνθεις κιολας απο την αλλη κατασταση και θα δεις τα πραγματα πιο καθαρα. Οκ, δεν ειναι αποτελεσμα χυλοπιτας. Αν και μερικες φορες οι κοπελες εχουν μια 6η αισθηση και καταλαβαινουν οτι μας αρεσουν πριν καλα καλα το καταλαβουμε εμεις :p Οσον αφορα τη 2η εσυ ειπες οτι θες να ειναι χαρουμενη κτλ, συνηθως οταν λεμε τετοια παει να πει οτι υπαρχει ενα ενδιαφερον. Οσον αφορα την υπερβολη δεν εννοω κατι συγκεκριμενο, απλα εχω την εντυπωση οτι τα παρουσιαζεις αρκετα "μαυρα" τα πραγματα. Δεν εχω φιλους, με κοροιδευουν κτλ. Τα πειραγματα σε αυτη την ηλικια ειναι φυσιολογικα, δεν πρεπει να τα παιρνουμε ολα τοσο σοβαρα. Εσυ ειπες οτι αλλαζει γκομενους σαν τα πουκαμισα, κερατωνει τον δικο της κτλ. Chill, διαλογο κανουμε, το ξερω οτι δεν θες να με ειρωνευτεις :cool: Τη Belle θα τη φτιαξουμε οταν τελειωσει η φαση με τον Αλεξ, εχει σειρα προτεραιοτητας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Θα διαφωνήσω μαζί σου στο πρώτο σκέλος, αυτό της φιλίας. Εννοείται πως δεν υπάρχει μόνο σ αυτές τις περιπτώσεις φιλία στις μέρες μας. Αν κάποιοι δε γνωρίζουν τι σημαίνει φιλία και θεωρούν ότι το fb, ο τοίχος, το γλύψιμο κλπ κλπ είναι φιλία τότε θα ναι μια ζωή με το laptop αγκαλιά και θα γλύφουν κόσμο. Αυτοί δεν είναι και πολλοί θέλω να πιστεύω.. Και όντως, εδώ θα συμφωνήσω, η γνησιότητα και η αλήθεια είναι ντεμοντέ αυτές τις εποχές δυστυχώς. Οπότε αν θες να ονομάζεις κάποιον φίλο σου (και όταν λέω φίλο εννοώ πραγματικό) πρέπει να βγεις εκτός μόδας. Προσωπικά ποτέ δε πήγαινα με τις μόδες.. Κοιτα, ολα αυτα πηγαζουν απο τον κομπλεξισμο και την υποκρισια των ανθρωπων. Μερικοι ανθρωποι υποκρινονται για να γινονται συμπαθεις, και γινονται αυτο που θελει ο αλλος. Αλλα αυτοι πιστευω ειναι και οι πιο δυστιχισμενοι. Πιτσι διαφωνώ με αυτά που λες, δε ξέρω τι εμπειρίες είχες αλλά το βλέπουμε εντελώς αντίθετα... Αυτες τις μερες με ξΕ##$ε μια πρωην φιλη γι'αυτους τους λογους που ειπα πιο πανω. Θεωρεις λοιπον οτι ολοι οι ανθωποι ξερουν τι ειναι πραγματικη φιλια; Και οτι ολοι εχουν εστω μια μικρη ωριμοτητα; Εγω οχι... Τη Belle θα τη φτιαξουμε οταν τελειωσει η φαση με τον Αλεξ, εχει σειρα προτεραιοτητας Οοοχι.. Εχω υπαρξει ξανα σ'αυτη τη θεση για τον ιδιο λογο και δεν αξιζει να χαλαμε το thread για σκουπιδια.. Edited June 13, 2014 by Belle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Iσως πρεπει να ξαναερθεις κοντα με αυτους τους φιλους σου, θα απομακρυνθεις κιολας απο την αλλη κατασταση και θα δεις τα πραγματα πιο καθαρα. Οκ, δεν ειναι αποτελεσμα χυλοπιτας. Αν και μερικες φορες οι κοπελες εχουν μια 6η αισθηση και καταλαβαινουν οτι μας αρεσουν πριν καλα καλα το καταλαβουμε εμεις :p Οσον αφορα τη 2η εσυ ειπες οτι θες να ειναι χαρουμενη κτλ, συνηθως οταν λεμε τετοια παει να πει οτι υπαρχει ενα ενδιαφερον. Οσον αφορα την υπερβολη δεν εννοω κατι συγκεκριμενο, απλα εχω την εντυπωση οτι τα παρουσιαζεις αρκετα "μαυρα" τα πραγματα. Δεν εχω φιλους, με κοροιδευουν κτλ. Τα πειραγματα σε αυτη την ηλικια ειναι φυσιολογικα, δεν πρεπει να τα παιρνουμε ολα τοσο σοβαρα. Εσυ ειπες οτι αλλαζει γκομενους σαν τα πουκαμισα, κερατωνει τον δικο της κτλ. Chill, διαλογο κανουμε, το ξερω οτι δεν θες να με ειρωνευτεις :cool: Τη Belle θα τη φτιαξουμε οταν τελειωσει η φαση με τον Αλεξ, εχει σειρα προτεραιοτητας :p Ίσως έχεις δίκιο, μπορεί να υπερβάλλω λίγο. Επίσης είπα ότι όταν ήρθα στο χωριό μου, κανείς δεν με έκανε παρέα, τώρα έχω κάποιους φίλους. Επιπλέον έγραψα ότι με κορόιδευαν παλιά (όταν ήρθα το 2007) και ίσως αυτό φταίει που δεν έχω πολλούς φίλους. Και ναι, έχεις δίκιο εγώ την έβγαλα αμφιβόλου ηθικής. Μια φορά της το είχα πει και μπροστά της, αλλά δεν αντέδρασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts