pgetsopoulos Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Με όνομα κανονικά; Αν και το ένα δεν αναιρεί το άλλο :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Με όνομα κανονικά; Αν και το ένα δεν αναιρεί το άλλο :p Ναι, το ξέρω το παιδί (αχώνευτος είναι :lol:) Δίκιο έχεις, αλλά είναι ειλικρινής και δεν μου λέει ψέματα, αν μάθω ότι μου είπε κάποτε ψέματα, τότε θα της κόψω την καλημέρα. Edited June 11, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Και εμείς καθόμαστε και ονειρευόμαστε τη ζωή μας με αυτές, ενώ δε τολμαμε να αρθρώσουμε δύο προτάσεις ;) Το κανουν και τα αγορια αυτο; :confused::O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Το κανουν και τα αγορια αυτο; :confused::O Εγώ το έχω κάνει κάνα δυο φορές :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 χαχαχα ποτε; στα 10 σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 χαχαχα ποτε; στα 10 σου; ΌΧΙ βέβαια γιατί με πέρασες; Στα 13:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 ΌΧΙ βέβαια γιατί με πέρασες; Στα 13:lol::p Χαιρομαι παντως που καταλαβαινεις οτι εισαι μικρος και δεν το παιζεις ''καποιος''! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Χαιρομαι παντως που καταλαβαινεις οτι εισαι μικρος και δεν το παιζεις ''καποιος''! Αφού τόσο είμαι, γιατί να κάνω κάποιον που δεν είμαι; Βλέπω έναν συνομήλικό μου που βλέπει μια πολύ όμορφη κοπέλα και λέει :- πω, πω τι ******* και σκέφτομαι πότε ωρίμασε τόσο; Edited June 11, 2014 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Αφού τόσο είμαι, γιατί να κάνω κάποιον που δεν είμαι; Βλέπω έναν συνομήλικό μου που βλέπει μια πολύ όμορφη κοπέλα και λέει :- πω, πω τι ******* και σκέφτομαι πότε ωρίμασε τόσο; Καλα αυτα τα λενε και οι μεγαλυτεροι και υποτειθεται πιο ωριμοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλα αυτα τα λενε και οι μεγαλυτεροι και υποτειθεται πιο ωριμοι.. Εγώ πάντως ποτέ δεν το έχω πει αυτό, το θεωρώ ασέβεια προς το γυναικείο φύλο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εγώ πάντως ποτέ δεν το έχω πει αυτό, το θεωρώ ασέβεια προς το γυναικείο φύλο.;) Συνεχισε ετσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Συνεχισε ετσι! Αν όλα αυτά τα πω σε ένα αγόρι της τάξης μου θα με πει ****** και ******. Δεν καταλαβαίνω, εγώ δεν είμαι καλά ή αυτοί; Τι δεν πάει καλά; :confused: Edited June 11, 2014 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Αν όλα αυτά τα πω σε ένα αγόρι της τάξης μου θα με πει ****** και ******. Δεν καταλαβαίνω, εγώ δεν είμαι καλά ή αυτοί; Τι δεν πάει καλά; :confused: Απλα ισως εσυ εισαι πιο ωριμος σε συγκριση με τα περισσοτερα αγορια της ηλικιας σου. Αυτο φυσικα και ειναι καλο δεν χρειαζεται να ανησυχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Απλα ισως εσυ εισαι πιο ωριμος σε συγκριση με τα περισσοτερα αγορια της ηλικιας σου. Αυτο φυσικα και ειναι καλο δεν χρειαζεται να ανησυχεις Α ωραία. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, αν βαριέσαι και σε κουράζω μην απαντήσεις(συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός) αν εγώ θέλω να είμαι συνέχεια με μια κοπέλα και την νοιάζομαι και θέλω να την φροντίζω δεν σημαίνει ότι την βλέπω ερωτικά, ε; (η δεύτερη είναι, αν δε μου έβαζε ο Deadly_Sin την ιδέα δε θα προβλματιζόμουν τώρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Α ωραία. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, αν βαριέσαι και σε κουράζω μην απαντήσεις(συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός) αν εγώ θέλω να είμαι συνέχεια με μια κοπέλα και την νοιάζομαι και θέλω να την φροντίζω δεν σημαίνει ότι την βλέπω ερωτικά, ε; (η δεύτερη είναι, αν δε μου έβαζε ο Deadly_Sin την ιδέα δε θα προβλματιζόμουν τώρα) Εχεις μια τρυφερη αντιμετωπιση για αυτη την κοπελα, αρα μαλλον αισθανεσαι κατι, ισως οχι ερωτικο αλλα κατι πιο αγνο.. Η απαντηση ειναι μεσα σου..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Εχεις μια τρυφερη αντιμετωπιση για αυτη την κοπελα, αρα μαλλον αισθανεσαι κατι, ισως οχι ερωτικο αλλα κατι πιο αγνο.. Η απαντηση ειναι μεσα σου..:) Μάλλον θαμμένη βαθιά γιατί όποια απάντηση είναι μέσα μου δεν μπορώ να την βρω με τίποτα;) Επίσης, με προβλημα τζίνι το γεγονός ότι αν μου πει ψέματα, θα της κόψω και την καλημέρα. Edited June 11, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Μάλλον θαμμένη βαθιά γιατί όποια απάντηση είναι μέσα μου δεν μπορώ να την βρω με τίποτα;) Επίσης, με προβλημα τζίνι το γεγονός ότι αν μου πει ψέματα, θα της κόψω και την καλημέρα. Τι να πω κ εγω, δεν ειμαι και ο καλυτερος ανθρωπος για συμβουλες σ'αυτα τα θεματα.. Απλα δωσε χρονο στον εαυτο σου να δεις αν οντως νιωθεις πραγματα, και αν ναι, απλα πες της το! Και αν δεν νιωθει το ιδιο, λογικα θα συνεχισεις να εχεις την φιλια της. Δεν χρειαζεται να βασανιζεσαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Τι να πω κ εγω, δεν ειμαι και ο καλυτερος ανθρωπος για συμβουλες σ'αυτα τα θεματα.. Απλα δωσε χρονο στον εαυτο σου να δεις αν οντως νιωθεις πραγματα, και αν ναι, απλα πες της το! Και αν δεν νιωθει το ιδιο, λογικα θα συνεχισεις να εχεις την φιλια της. Δεν χρειαζεται να βασανιζεσαι :) Ευχαριστώ απλά καμιά φορά όταν σκέφτομαι αναλύω πιο πολύ από όσο πρέπει τα πράγματα και μπερδεύομαι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Μηπως να τα φτιαξετε εσεις οι 2? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Μηπως να τα φτιαξετε εσεις οι 2? :p Εμείς οι δύο; Εγώ και ποια άλλη; :confused: Edited June 11, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εμείς οι δύο; Εγώ και ποια άλλη; :confused: Εσυ και η PsychoticGirl εννοουσα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Μηπως να τα φτιαξετε εσεις οι 2? :p χαχα Ειπα ποτε οτι ειμαι 14..;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Εσυ και η PsychoticGirl εννοουσα :cool: Ιιιιιιι έχεις κι'άλλες τέτοιες εξυπνάδες; :p:lol Edited June 12, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 χαχα πλακα εχετε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Για πες πόσο είσαι.. :p Και δυστυχώς το κάνουμε περισσότερο από εσάς... Μπορεί επιφανειακά να είμαστε βαρβατοι άντρες και εγώ θέλω να την πάρω να την κάνω να την ρανω, κατά βάθος είμαστε ψυχουλες και ρομαντικοί :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts