fanish1 Δημοσιεύτηκε April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 8, 2004 Παιδιά όσοι έχουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορούμε να διοργανώσουμε κάποιο αγώνα?? Ομοιδεάτες ενωθείτε για ένα εικονικό πρωτάθλημα F1 στα PC μας!!!!! F1 2003 EA Sports Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Μα αυτό ήταν που θα κυκλοφορήσει μόνο για ps! Κυκλοφόρησε και για pc? Τι απαιτήσεις έχει φίλε μου? :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 :confused: ki ego exw tin entiposi oti den exei kikloforisei...to telefteo pexnidi me thema formula1 tis ea sports gia pc einai to f1 carrer challenge nomizw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hudjw ( 9 Απρ. 2004 , 08:26) :confused: ki ego exw tin entiposi oti den exei kikloforisei...to telefteo pexnidi me thema formula1 tis ea sports gia pc einai to f1 carrer challenge nomizw Ναι και εγώ αυτήν την εντύπωση έχω :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aek21r Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 kai egw etsi 3erw Παράθεση www.glafki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. April 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Παιδιά χίλια συγνώμη για αναστάτωση. Δικό μου λάθος ήταν και το σωστό είναι F1 2002. Παρακαλώ κάποιον Mod αν μπορεί να αλλάξει τον τίτλο σε F1 2002 EA Sports Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Παλαιότερα είχα προτείνει μια τέτοια ιδέα εδώ . Αλλά δεν είχε επιτυχία. Τώρα πάλι λόγω στρατού και άλλων ιστοριών δεν έχω χρόνο. Θα με ενδιέφερε πάντως. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. April 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ROCKY ( 9 Απρ. 2004 , 12:19) Παλαιότερα είχα προτείνει μια τέτοια ιδέα εδώ . Αλλά δεν είχε επιτυχία. Τώρα πάλι λόγω στρατού και άλλων ιστοριών δεν έχω χρόνο. Θα με ενδιέφερε πάντως. Αν καταφέρουμε και μαζευτούμε μερικοί απο εμάς μπορεί κάτι να κάνουμε. Για να δούμε!!!! :rolleyes: :worry: :rolleyes: :worry: Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Είμαι μέσα για μετά την Τετάρτη του Πάσχα που έχω διακοπές και δεν έχω σχολείο. Παίρνω το παιχνίδι από ένα φίλο,και μέσα. Με isdn 64 όμως τι επιδόσεις θα έχει? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. April 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (10 Απρ. 2004 , 08:31) Είμαι μέσα για μετά την Τετάρτη του Πάσχα που έχω διακοπές και δεν έχω σχολείο. Παίρνω το παιχνίδι από ένα φίλο,και μέσα. Με isdn 64 όμως τι επιδόσεις θα έχει? :( Και εγώ isdn έχω φίλε!! Τετάρτη βράδυ μετά τις 22:30 μπορώ. Τι θα έλεγες φίλε μου και όποιοι άλλοι θέλουν να πάρουν μέρος???? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Paidia mpeite p.x. http://www.shop21.gr na deite i kikloforei.... kai ti oxi... ;) Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (12 Απρ. 2004 , 21:28) Και εγώ isdn έχω φίλε!! Τετάρτη βράδυ μετά τις 22:30 μπορώ. Τι θα έλεγες φίλε μου και όποιοι άλλοι θέλουν να πάρουν μέρος???? Εγώ φίλε μπορώ αύριο πρωί αν δεν έχω τπτ να κάνω. Όμως θα πρέπει να συμμετάσχουν και άλλοι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (12 Απρ. 2004 , 21:28) Και εγώ isdn έχω φίλε!! Τετάρτη βράδυ μετά τις 22:30 μπορώ. Τι θα έλεγες φίλε μου και όποιοι άλλοι θέλουν να πάρουν μέρος???? Εγώ φίλε μπορώ αύριο πρωί αν δεν έχω τπτ να κάνω. Όμως θα πρέπει να συμμετάσχουν και άλλοι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts