stamatis3133 Δημοσιεύτηκε June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 1, 2011 Καλησπερα, εχω εναν Western Digital Scorpio Blue 500GB. Του εκανα το κολπακι με το HDDHACKR για να τον φορμαρω καταλληλα και να τον βαλω σε XBOX 360. Μην το κουραζω, εκανα δουλεια αλλα τωρα τον εχω βγαλει απο το XBOX 360 και θελω να του βαλω το μαμα firmware και δυστυχως το UNDO.ΒΙΝ ειναι corrupted μπορω να βρω απο καπου αλλου το firmware και να τον φλασαρω;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Yahoo is your friend (όχι google πάντα). Δες στην σελίδα του δίσκου εδώ μήπως βρεις κάτι. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Καλημερα, εκει εψαξα πρωτα πρωτα αλλα δεν βρηκα κατι. Ε, σαν τελικη λυση λεω να παρω εναν αλλο Western Digital Scorpio Blue 500GB και να του παρω το firmware αλλα αντε να βρω φιλο με τον ιδιο σκληρο και να μην με φοβαται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Μακάρι να βρεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσες να βρεις και κάποια λύση από την ίδια την εταιρία. Δοκίμασες να τους στείλεις email ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Λες; Θα δοκιμασω να στειλω μεηλ σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Λες; Θα δοκιμασω να στειλω μεηλ σημερα. Ναι...και πες μας αν σου απαντήσουν και αν τελικά θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα να ξέρουμε και εμείς πως ανταποκρίνεται η εταιρία. ;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts