kiriakoulis Δημοσιεύτηκε June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 1, 2011 παιδια στο λαπτοπ μου εχω 2 -------------------δισκους. ενα μολισ 13gb και αλλο γθρο στο 220. εκανα φορματ κ εβαλα τα windows στο 13αρι νομιζοντας πως φτανει αλλα.... εχω τα 7 και διαιρεσα το μεγαλο σε 2 κομματια στην προσπαθεια να ενωσω το ενα κομματι με το 13αρι αλλα τζιφος καμια βοηθεια για να μην ξανακανω φορματ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 εχει σιγουρα 2 δισκους? μηπως ειναι ενας με 2 partitions? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Προφανώς πρόκειται για partitions. Μπορείς να δεις τις δυνατότητες που έχεις για να ενώσεις/διαγράψεις/διαχειριστείς partitions στο control panel --> administrative tools --> computer management --> disk management Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts