Jump to content

Windows 2003 Server

blackup
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά χαρά :)

Ήθελα να ρωτήσω αν έχει εγκαταστήσει κανείς τα Windows 2003 Server σε σύστημα πραγματικών συνθηκών (όχι στο σπίτι του για να παίξει) και αν μπορεί να μας πει τις πρώτες εμπειρίες και αν τυχόν γίνεται μια σύντομη σύγκριση με τα Win2000 Server (ή Advanced Server).

Ευχαριστώ :)

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Δεν τα έχω εγκαταστήσει ακόμα σε εταιρικό περιβάλλον γιατί φοβάμαι!Και οι 3 server που είναι υπό ευθύνη μου τρέχουν ακόμα (και για πολύ καιρό ακόμα) windows 2000 server. Είναι καλά στημένα τα μηχανάκια και δουλεύουν πολύ καλά με τα 2000 server. Είναι βλακεία να τα αλλάξεις εκτός αν τα 2003 σου προσφέρουν κάτι πολύ καλύτερο.

Τα έχω εδώ και 2 μήνες σε δύο μηχανήματα που δουλεύουν συνέχεια και φαίνεται να τα πηγαίνουν αρκετά καλά. Αν πρόκειται να στήσεις κάποιον server θα σου πρότεινα να τα δοκιμάσεις. Καλά σχόλια έχω ακούσει και από άλλους που τα έχουν δοκιμάσει.

Ευχαριστώ για τις έως τώρα απαντήσεις :)

Βασικά είμαι υπεύθυνος κάποιων υπολογιστικών συστημάτων και είμαι πολύ ικανοποιημένος κυρίως με τα Win2000 Advanced Server. Τα Server μου είχαν εμφανίσει αρκετές παράξενες αστάθειες.

Απλά σκεφτόμουν σε κάποιο από τα server συστήματα που ελέγχω και το οποίο δεν έχει μεγάλο φόρτο ούτε μεγάλη αναγκαιότητα να έχει κοντά στο 100% uptime, να δοκιμάσω τα 2003 για να δοκιμάσω τη σταθερότητά τους και κυρίως την ασφάλειά τους, για την οποία λέγονται πολλά.

Ίδωμεν :)

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Αν εννοείς ποιά από τα Win2000, έχω εγκαταστήσει τα Advanced Server και τα νιώθω απίστευτα σταθερά.

Όσον αφορά τα 2003 δεν έχω αποφασίσει ποιά έκδοση να δοκιμάσω. Θα ξεκινήσω με τη μικρότερη.