Jump to content

Δεν ανοιγει το pc

WR200
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον μολις παταω το κουμπι να ανοιξει ο υπολογιστης ακουω την ψυκτρα να δουλευει σε τερμα στροφες και δεν ανοιγει απλα μενει το κοκκινο λαμπακι μπροστα συνεχεια αναμενο και πρεπει να του κανω on-off καμια πενηνταρια φορες και μετα ακουω την ψυκτρα να ξεκιναει στο φουλ και αμεσως να πεφτει στις στροφες που το εχω ρυθμισει(smart fan control) και τοτε ανοιγει..

εβγαλα μνημες καρτα γραφικων εκανα reset στο bios αλλα παλι τιποτα :(

Τι μπορει να φταιει??

το μονο που μορω να σκεφτω ειναι να μην εχει μπαταρια...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

ισως φταει το τροφοδοτικο φιλε...η δεν παιρνει πολυ ρευμα...

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ποσο καιρο εχεις την μητρικη? δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια για λιγη ωρα να την ξαναβαλεις, κανε ενα load deafault settings του bios και τσεκαρε... οι μπαταριες παντως ειναι φτηνες 1 € εχουν... κανα μηνυματακι δεν σε βγαζει? πχ προβλημα δισκου η τιποτα τετοιο?

ποσο καιρο εχεις την μητρικη? δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια για λιγη ωρα να την ξαναβαλεις, κανε ενα load deafault settings του bios και τσεκαρε... οι μπαταριες παντως ειναι φτηνες 1 € εχουν... κανα μηνυματακι δεν σε βγαζει? πχ προβλημα δισκου η τιποτα τετοιο?

η μητρικη ειναι απο το 2007 ,εκανα αυτο που λες με την μπαταρια τιποτα,η μπαταρια ειναι σχετικα καινουργια..

και οχι φιλε μου κανενα μηνυμα δεν εμφανιζεται:(

Απο την στιγμη που θα ανοιξει ολα δουλευουν μια χαρα..

τιποτα μπαταρια αλλαξα,το εκανα ολο βιδες και το ξαναεδεσα παλι τιποτα,μηπως να φταιει η μητρικη η ο επεξεργαστης?

τιποτα μπαταρια αλλαξα,το εκανα ολο βιδες και το ξαναεδεσα παλι τιποτα,μηπως να φταιει η μητρικη η ο επεξεργαστης?

Για το αν έχει καεί η μητρική μου είχαν πει να βλέπω αν παίρνει ρεύμα το πληκτρολόγιο. Αν το λαμπάκι ήταν αναμμένο ήταν μια χαρά.Όταν τον ξεκινάς το λαμπάκι ανάβει;;;Τώρα αν είναι ασύρματο δεν ξέρω τι γίνεται...

Για το αν έχει καεί η μητρική μου είχαν πει να βλέπω αν παίρνει ρεύμα το πληκτρολόγιο. Αν το λαμπάκι ήταν αναμμένο ήταν μια χαρά.Όταν τον ξεκινάς το λαμπάκι ανάβει;;;Τώρα αν είναι ασύρματο δεν ξέρω τι γίνεται...

λογικα δεν ειναι καμμενη αφου καποια στιγμη ανοιγει... φιλε σου προτεινω να καλεσεις εναν τεχνικο, οτι και να σου πουμε αφου δεν το χουμε μπροστα μας.... ;)

Στα bios μπαίνει; Όταν ξεκινάει εμφανίζει τίποτα η οθόνη ή είναι όλα μαύρα;;;Εμένα μου το έκανε παλιά αυτό και αυτό επειδή δεν έκανε μάλλον καλή επαφή το καλώδιο του σκληρού....

To πληκτρολογιο αναβει και στο bios μπαινει κανονικα(εφοσον ανοιξει):dizzy:

ο σκληρος δισκος ειναι στην θεση του...εχει τραβιχτει κανενα καλωδιο?

Φιλικά Γιώργος

φιλε αυριο το πρωι καλεσε τεχνικο... αφου δεν ειναι οσα σε εχουμε πει μπορει να ναι οτιδηποτε... καλεσε εναν ειδικο ;)

χαχαχαχααχα :lol: κοιτα, μπορει να ναι και το πιο απλο πραγμα... ποτε δε ξερεις, ενα καλωδιακι να φυγει παει το πισι...

καλεσε ενα τεχνικο αφου δεν μπορουμε να σου πουμε εμεις τι να κανεις...(εκτος απο το να το πεταξεις :lol: ) το pc ηταν αργο πριν κλεισει τελειως???αμα ηταν αργο ισως να ηταν ετοιμος να πεθανει ο επεξεργαστης

Φιλικά Γιώργος

δοκίμασε με το hirens boot disk και μετά λογικά το πας σε τεχνικό όπως σου προτείνουν και πιο πάνω.

• 1 month later...

Τελικα ηταν το τροφοδοτικο..

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια!

Sent from my LG-P500 using Tapatalk