Kuprianos Δημοσιεύτηκε May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 16, 2011 Καλημέρα! Θέλω να αντιγράψω ένα CD(π.χ τραγούδια) από το PC στο CD άλλα θέλω το CD να διαβάζεται σαν γνήσιο από το αμάξι μου! Έχω πρόβλημα με το αντιγραμμένο CD γιατί δεν μπορεί να το διαβάσει..το πήγα φυσικά σε ειδικό και μου είπε πως όλα τα mercedes δεν παίζουν αντιγραφές,μόνο γνήσια και είπα μήπως και υπάρχει κανένα τέτοιο πρόγραμμα. Ευχαριστώ! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Εστω ότι το αυτοκίνητο ήταν υπολογιστης: Παίζουν τα cd σε αλλα αυτοκίνητα; Δοκίμασε να σβήσεις την μηχανή και να την ξαναανάψεις. Αν δεν δουλέψουν τα παρακάτω δοκίμασε να βγάλεις τους πολους της μπαταρίας ώστε να κάνει reset ο εγκέφαλος. Μία λύση θα ήταν να δοκίμασεις να αλλάξεις αυτοκίνητο. Πολυπληθείς κάτοχοι , Fiat, Skoda, Hyundai κλπ αναφέρουν πως δεν είχαν ποτε τέτοιο πρόβλημα με αντιγραμμένα CDs. :p Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Πιο πιθανό είναι να είναι να μην μπορεί να διαβάσει κάποιες μάρκες cd, παρά να μην τα παίζει καθόλου. Ωστόσο υπάρχουν κάποια άδεια cd με την ένδειξη audio τα οποία μπορείς να δοκιμάσεις εφόσον έχεις δοκιμάσει μερικές μάρκες από τα απλά cd και δεν έχεις δει αποτέλεσμα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts