emilot Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Δεν δουλεύει σε καμία rom ακόμη η ICS... Αλλά ο κινέζος έδωσε ρεσιτάλ.... Ψιλοέλυσε το θέμα της κάμερας(έχει κάποια distortion images) αλλά o beatmod ειναι πολύ κοντά. Υ.Γ Βασικά ο LorD ClockaN είναι που βγάζει beta kernels κάθε 5 λεπτά.... Πιστεύω αύριο θα έχουμε την νέα rom με την 4.0.3.....:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 καλησπερα παιδια. μου παρουσιαστηκε ενα σοβαρο προβλημα και χρειαζομαι την βοηθεια σας ακολουθησα τον οδηγο στην σελιδα 211 και τα καταφερα.root,s-off και εβαλα και την recovery με την μεθοδο REVOLUTIONARY. εκανα και εχτ3 και ετοιμασα το τηλε φωνο για την supernova... την εκανα επικοληση (απο εδω http://supernova.droidzone.in/?page_id=24 )στην καρτα του τηλ και χωρις να κανω backup (δυστηχως ) εκανα εγκατασταση απο την recovery .τελειωσε ,μου αναβει και το ροζ φωτακι ,μετα το μπλε και τιποτα αλλο.το κινητo μενει ετσι σε κατασταση αδρανειας με το λογοτυπο της htc.Κανω επανακινησεις και τιποτα.παλι το ιδιο.εμεινα απο τηλεφωνο..παιδια παρακαλω μια βοηθεια... Μήπως είσαι σε λαθος thread; Γιατί η ροκ που αναφέρεις νομίζω είναι για το DESIRE και είσαι στο φόρουμ του desire he.... Anyway για δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και ανοίξεις το τηλ με πατημένο το vol down πληκτρο....Λογικά σε πάει σε recovery και από εκεί φλασαρε άλλη ροκ... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Αναφορές θέλουν 3rd party apps να βγάζουν κανονικές φωτογραφίες (π.χ. το Camera360). 2-3 μερούλες και θα είμαστε καλά θέλω να πιστεύω. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 έτοιμη η πρώτη ics και με κάμερα works... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1428047 ... είμαι σε διλλημα όμως αν την δούλεψε κανείς ας μας πει εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoim Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Γεια σε ολους Εκανα αναβαθμιση πριν απο καιρο στην 2,3,5 αλλα εχω παρατηρησει εδω και καιρο ενα θεμα με το sense. Οταν βρισκομαι σε μια εφαρμογη browser, game ή app και παταω να βγω στο μενου βλεπω το sense να επανεκινει και να φορτωνει ξανα ενω αν παω στις προσφατες εφαρμογες λειτουργουν κανονικα. Δεν τιθεται θεμα μνημης ειτε ram ειτε στην sd. Εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα? Υ.Γ.:Γιατι πριν απο λιγο ειδα οτι εχουν ενα παρομιο σαν bug στο ISC στο NEXUS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 ειναι stable το ολο θεμα η θα ψαχνομαι παλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 βρε παιδια γενικα ειναι καλο τηλεφωνο το desireHD? ειστε ικανοποιημενοι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 προσωπικά το έχω ένα χρόνω και είμαι απίστευτα ικανοποιημένος από την καλύτερες συσκευές που έχουν περάσει από τα χεριά μου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 προσωπικά το έχω ένα χρόνω και είμαι απίστευτα ικανοποιημένος από την καλύτερες συσκευές που έχουν περάσει από τα χεριά μου..... Φίλε μου όλη η σειρά desire ήταν φοβερή.. Μετά τα έκανε σαλάτα η HTC..:p Άντε και το sensation αξίζει για να μη παρεξηγηθεί ο kollatos! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 βρε παιδια γενικα ειναι καλο τηλεφωνο το desireHD? ειστε ικανοποιημενοι?? τιμιο κινητακι ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 ρε παιδια μια ερωτηση..οταν κατεβαζετε μια ρομ την περνατε οπως ειναι κ σβηνετε τα προγραμματα μετα η την "καθαριζετε" απο πριν και περνατε αυτα που θελετε με το ultimate multi too? Γιατι εγω κανω το δευτερο κ βγαζει καποια error και δε ξερω αν περνιεται σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) ρε παιδια μια ερωτηση..οταν κατεβαζετε μια ρομ την περνατε οπως ειναι κ σβηνετε τα προγραμματα μετα η την "καθαριζετε" απο πριν και περνατε αυτα που θελετε με το ultimate multi too? Γιατι εγω κανω το δευτερο κ βγαζει καποια error και δε ξερω αν περνιεται σωστα Φιλαράκο, λίγο αδιάβαστος μου φαίνεσαι... Όλη τη δουλειά την κανείς μέσω recovery. Instal zip from sd card. 1. Full wipe 1.5 zip (για να καθαρίσεις τα πάντα). Θα το βρεις στους xda , στο thread της συσκευής μας. 2. Φλασάρεις τη Rom ως zip από την κάρτα, που την έχεις χύμα μέσα. 3. 1ο restart, το αφήνεις να γίνει όλο, χωρίς να συνδέσεις google λογαριασμό ή να περάσεις εφαρμογές από titanium 4. 2o restart, συνδέσεις google account, Wi-Fi, κσι από titanium βάζεις τις εφαρμογες που πρώτα έχεις σώσει. Νομίζω ότι αυτό ρωτάς. Αν κατάλαβα λάθος, δώσε περισσότερες λεπτομέρειες. Edited January 18, 2012 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 γεια σας παιδια....στν ρομ αυτη CoreDroid HD V9.2|GB 2.3.5|SENSE 3.5|SUPER SMOOTH ....το V9.2 μπορειται να μοθ πειτε τι σημαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 γεια σας παιδια....στν ρομ αυτη CoreDroid HD V9.2|GB 2.3.5|SENSE 3.5|SUPER SMOOTH ....το V9.2 μπορειται να μοθ πειτε τι σημαινει? Είναι η έκδοση της συγκεκριμένης ROM... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Είναι η έκδοση της συγκεκριμένης ROM... και πως κατεβαζω την ενημερωση της ρομ???με τον ιδιο τροπο που την εγκαθηστω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 και πως κατεβαζω την ενημερωση της ρομ???με τον ιδιο τροπο που την εγκαθηστω?? Φίλε μου με εκαψες τώρα...Δε καταλαβαίνω τι θες να πεις! Όταν κατεβάσεις αυτή τη rom, θα δεις στο zip αρχείο ότι λεει την έκδοση της, δηλαδή v.9.2.Οταν η coredroid βγάλει νέα έκδοση μετά από κάποιες μέρες θα τη πει v.9.3, και πάει λέγοντας... Τη περνάς κανονικά όπως όλες τις άλλες rom. Τώρα γιατί κόλλησες στο v.9.2, δε μπορώ να καταλάβω... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Φίλε μου με εκαψες τώρα...Δε καταλαβαίνω τι θες να πεις! Όταν κατεβάσεις αυτή τη rom, θα δεις στο zip αρχείο ότι λεει την έκδοση της, δηλαδή v.9.2.Οταν η coredroid βγάλει νέα έκδοση μετά από κάποιες μέρες θα τη πει v.9.3, και πάει λέγοντας... Τη περνάς κανονικά όπως όλες τις άλλες rom. Τώρα γιατί κόλλησες στο v.9.2, δε μπορώ να καταλάβω... χαχαχα...οχι ρε απλα εχω την 9.0 και ειδα οτι εχει βγει αναβαθμηση 9.2 αλλα δεν ξερω ποια ειναι η διαδικασια για να την βαλεις....απλα νομιζα οτι κατεβαζεις κανενα προγραμμα στο κινητο και την κανεις απο εκει την αναβαθμιση...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Θα κάνεις ότι έκανες και για την έκδοση 9.0. Θα κατεβάσεις το zip θα το περάσεις στην SD και μετά μέσα από recovery full wipe και install from sd card. Τώρα αν οι αλλαγές μεταξύ των εκδόσεων είναι μικρές και δεν χρειάζεται full wipe (θα στο αναφέρει), ίσως μπορείς να το κάνεις και απευθείας. Αλλά συνήθως κατάλοιπα των προηγούμενων εκδόσεων δημιουργούν θεματάκια στην πορεία. Αν δεν είναι σημαντικές οι αλλαγές και δεν βαριέσαι το στήσιμο από την αρχή άσε την 9.2. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris88 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Γεια σε ολους Εκανα αναβαθμιση πριν απο καιρο στην 2,3,5 αλλα εχω παρατηρησει εδω και καιρο ενα θεμα με το sense. Οταν βρισκομαι σε μια εφαρμογη browser, game ή app και παταω να βγω στο μενου βλεπω το sense να επανεκινει και να φορτωνει ξανα ενω αν παω στις προσφατες εφαρμογες λειτουργουν κανονικα. Δεν τιθεται θεμα μνημης ειτε ram ειτε στην sd. Εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα? Υ.Γ.:Γιατι πριν απο λιγο ειδα οτι εχουν ενα παρομιο σαν bug στο ISC στο NEXUS Κι εγώ έχω παρατηρήσει το ίδιο πρόβλημα λίγο αφού έκανα το update και πρέπει να προσθέσω πως είναι πολύ εκνευριστικό. Είναι γενικότερο θέμα στα updates της HTC σε Sense 3.5 και θα περίμενα (ήλπιζα) η HTC να κάνει κάτι σύντομα για να το λύσει. Αλλιώς με βλέπω να αποχωρώ. Έτσι κι αλλιώς το έχει παρακάνει ως εταιρία και έχω απογοητευτεί από τις τελευταίες τις κινήσεις (η μείωση των κερδών της δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη) Παραθέτω και μία αναφορά από ένα άλλο site σχετικά με το θέμα του launcher http://www.engadget.com/2012/01/18/bugs-with-htc-sense-and-gingerbread/ Παράθεση Nokia 3310 | Nokia 5510 | Nokia 6100 | SE K700i | SE K500i | Motorola V3i | Samsung U700 | SE C902 | SE G900 | HTC Desire HD | Apple iPhone 4S 64GB | Apple iPhone 5 64GB | Apple iPhone 6 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Καλό απόγευμα σε όλους. Έχω την HD Revolution 6.1.1 και θέλω να γυρίσω σε εργοστασιακή για να το πάω για Service. Έχω κατεβάσει το εκτελέσιμο αρχείο. Από ότι θυμάμαι μου είχε γραψει ο Αντρέας ότι συνδέεις το κινητο και τρέχεις το εκτελέσιμο. Αυτο είναι όλο ή πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο όπως radio off k.a. Όποιος ξέρει ας απαντήσει Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Καλό απόγευμα σε όλους. Έχω την HD Revolution 6.1.1 και θέλω να γυρίσω σε εργοστασιακή για να το πάω για Service. Έχω κατεβάσει το εκτελέσιμο αρχείο. Από ότι θυμάμαι μου είχε γραψει ο Αντρέας ότι συνδέεις το κινητο και τρέχεις το εκτελέσιμο. Αυτο είναι όλο ή πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο όπως radio off k.a. Όποιος ξέρει ας απαντήσει Ευχαριστώ, πρέπει να κανείς και s on.... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 πρέπει να κανείς και s on.... Ηλία θύμισε μου σε παρακαλώ πως το κάνω για να μην ανατρεχω σε προηγουμενα post Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Ηλία θύμισε μου σε παρακαλώ πως το κάνω για να μην ανατρεχω σε προηγουμενα post Σε ευχαριστώ Επειδη αυτη τη στιγμη ειναι κλειστο το xda δε μπορω να σου στειλω link...:( Οταν ανοιξει,πηγαινε στη σελιδα του s off.Εκει απ οτι θυμαμαι, με το ιδιο εργαλειο, κανεις και s on! Ας το επιβεβαιωσει και καποιο αλλο παιδι,αλλα το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να κανεις και s on, αφου το s off παραμενει και μετα το unrooting. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Επειδη αυτη τη στιγμη ειναι κλειστο το xda δε μπορω να σου στειλω link...:( Οταν ανοιξει,πηγαινε στη σελιδα του s off.Εκει απ οτι θυμαμαι, με το ιδιο εργαλειο, κανεις και s on! Ας το επιβεβαιωσει και καποιο αλλο παιδι,αλλα το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να κανεις και s on, αφου το s off παραμενει και μετα το unrooting. ενταξει Ηλία θα προσπαθήσω... Ευχαριστώ, ενταξει Ηλία θα προσπαθήσω... Ευχαριστώ, Λοιπόν προσπάθησα με το Easy Radio tool V2_2 άλλα τίποτα. Δεν θυμάμαι σίγουρα αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμε σε κατάσταση φόρτισης και ο εντοπισμος σφαλμάτων ενεργοποιημένος έτσι δεν είναι; (αν και προσπάθησα και με απενεργοποιημένο τον εντοπισμό αλλά πάλι τίποτα) Γιά βοήθησε λίγο βρε Ηλία --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 19, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 1) Φλασάρεις την 1.32... RUU. 2) Kάνεις temproot με το visionary 3) Mετά από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=855403 παίρνεις το αρχείο Εasy S-OFF και κάνεις S-ON Eδώ είναι το thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=857537 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts