Guest35 Δημοσιεύτηκε April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 5, 2004 exw sindesei mia palaiolithiki videocamera me ena kalwdio sto pc alla pws mporw na dw mia kaseta sto pc kai an ginetai na to apothikeysw?yparxei kapoio programma???voitheia parakalw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNOLE Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες, π.χ. τη κάμερα έχεις, που την έχεις συνδέσει στον υπολογιστή, σε ποια κάρτα και είσοδο; Προγράμματα για την εγγραφή της ταινίας υπάρχουν πολλά. Εγώ για παράδειγμα χρησιμοποιώ το Adobe Premiere Pro και το Pinnacle Studio 8. Παράθεση www.iandriopoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. April 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 i camera einai kanoniki(samsung) kai xrisimopoiei kaseta 9mm.tin exw sindesei me ena strogulo visma sto pc, pisw stin karta grafikwn(geforce mx400).pws tha tin anagnwrisei to pc gia na dw tin tainia kai na tin apothikeysw?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNOLE Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Θα σου περιγράψω πως τα έχω συνδέσει εγώ για να καταλάβεις καλύτερα. Λοιπόν, ενα καλώδιο φεύγει απο το Video out της κάμερας και πηγαίνει στο Video In της κάρτας γραφικών. Ενα ακόμα στερεοφωνικό καλώδιο φεύγει απο τα Left και Right της κάμερας και πηγαίνει στο Line In της κάρτας ήχου. Ανοίγω το Pinnacle Studio 8, πηγαίνω στο τμήμα capture (Σύλληψη), πατάω το κουμπί "Capture" και μετά το κουμπί "Play" στην κάμερα και αρχίζει η αντιγραφή της ταινίας στον υπολογιστή. Άρα, αν οι συνδέσεις σου είναι σωστές, πρέπει να βρείς και ενα πρόγραμμα για να κάνεις την σύλληψη. Νομίζω οτι τα Windows XP (αν έχεις αυτά) έχουν ενα απλό πρόγραμμα σύλληψης, το Movie Maker. Δεν ξέρω βέβαια, αν χρειάζεται να κάνεις και κάποια ρύθμιση στην κάρτα γραφικών σου. Παράθεση www.iandriopoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Το θέμα έχει συζητηθεί ξανά. Δες λίγο εδώ, εδώ κι εδώ... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. April 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 efxaristw olous alla egw to mono pou thelw einai na sindesw ta ixeiakia mou stin handy cam(opws kai exw kanei) kai na xrisimopoiisw to pc ws megaliteri othoni anaparagwgis.ksexnaw loipon tin apothikeysi sto skliro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Τότε αρκεί να κάνεις αυτό που λέει ο JOHNOLE: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JOHNOLE ( 5 Απρ. 2004 , 14:13) Λοιπόν, ενα καλώδιο φεύγει απο το Video out της κάμερας και πηγαίνει στο Video In της κάρτας γραφικών. Ενα ακόμα στερεοφωνικό καλώδιο φεύγει απο τα Left και Right της κάμερας και πηγαίνει στο Line In της κάρτας ήχου. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. April 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 akoma kai to trial tou pinnacle einai 180mb kai den exw ti dinatotita na to katevasw! ti mporw na kanw se aytin tin periptwsi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts