Nagata Δημοσιεύτηκε May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 11, 2011 Η Rockstar βάζει το φανατικό κοινό των gamers σε αναμονή για το νέο της τίτλο LA Noire με το τελικό launch trailer που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Για άλλη μια φορά προβάλλεται η δουλειά του ντετέκτιβ και διάφορα στιγμιότυπα από καταδιώξεις και έρευνες γύρω από διάφορα εγκλήματα. Απολαύστε το: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=6lvEea3XWJ8]YouTube - LA Noire Trailer 3 [HD][/ame] http://www.enternity.gr/Article/%CE%A4%CE%BF-launch-trailer-%CF%84%CE%BF%CF%85-LA-Noire/1699.html Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 περιμενω πως και πως ! προπαραγγελια :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Αναμένουμε με αγωνία! Το παιχνίδι λέγεται ότι θα είναι πραγματικά τεράστιο και η έκδοση για το X360 θα αποτελείται από 3(!!!) DVD-DL μιας και θα ξεπερνάει τα 20GB. Για τους έχοντες κονσόλα PS3, τρέχει ένας διαγωνισμός σχετικά με το L.A. Noire. Περισσότερα στην υπογραφή μου. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 δυστυχως εχω βρει μολις ενα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 η rockstar είναι η μοναδική εταιρία που δίνει στον gamer αυτό που θέλει...ωραίο story με πολλές ώρες παχνιδιού (και όχι μόνο φυσικά).... άντε , είμαστε σε αναμονή μέχρι τις 20... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Παιδια θα βγει και στο pc η σαν το Redemption και αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Παιδια θα βγει και στο pc η σαν το Redemption και αυτο? δεν θα βγει... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Κριμας..αλλα δεν πειραζει..ολο και καπου θα βρω να το παιξω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 παίζω το la noire αυτό το καιρό...μπορώ να πω πως τα σπάει το παιχνίδι...δεν gta ή read dead αλλά πάλι μας ξάφνιασε η rockstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 ειναι κατι εντελως διαφορετικο... οι σκηνες δρασης ειναι λιγες αλλα ολα τα λεφτα ειναι οι ανακρισεις... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 από βδομάδα λέω να το χτυπήσω και εγώ. ωραίο φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 ειναι κατι εντελως διαφορετικο... οι σκηνες δρασης ειναι λιγες αλλα ολα τα λεφτα ειναι οι ανακρισεις... οι ανακρίσεις είναι πολύ δύσκολες...πολλές φορές δεν ξέρεις αν λέει αλήθεια ή ψέματα κάποιος αλλά όσο παίζεις τόσο πιάνεις το νόημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 και λαθος να κανεις, την υποθεση την λυνεις απλα λιγο διαφορετικα/πιο αργα/πιο δυσκολα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 η rockstar είναι η μοναδική εταιρία που δίνει στον gamer αυτό που θέλει...ωραίο story με πολλές ώρες παχνιδιού (και όχι μόνο φυσικά).... άντε , είμαστε σε αναμονή μέχρι τις 20... +1 με εξαίρεση το άθλιο GTA IV... Δυστυχώς ποτέ μου δεν περίμενα να πω κάτι τέτοιο (σαν φανατικός της σειράς) αλλά 1) Θέλει υπολογιστή-τέρας 2) Οι αποστολές είναι όλες στυλ ''Ο Roman χρωστάει, άσε Cousin θα καθαρίσω εγώ'' και απλά σκοτώνεις στην ψύχρα... ΤΕΡΑΣΤΙΑ απογοήτευση σε πλήρη αντίθεση με το Mafia II... Το LA Noire φαίνεται εξαιρετικό πάντως... Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 +1 με εξαίρεση το άθλιο GTA IV... Δυστυχώς ποτέ μου δεν περίμενα να πω κάτι τέτοιο (σαν φανατικός της σειράς) αλλά 1) Θέλει υπολογιστή-τέρας 2) Οι αποστολές είναι όλες στυλ ''Ο Roman χρωστάει, άσε Cousin θα καθαρίσω εγώ'' και απλά σκοτώνεις στην ψύχρα... ΤΕΡΑΣΤΙΑ απογοήτευση σε πλήρη αντίθεση με το Mafia II... Το LA Noire φαίνεται εξαιρετικό πάντως... 1. τετοια παιχνιδια παντα τα παιζω σε κονσολα... αλλα ναι νομιζω οτι για το 2008 ηθελε καλο πισι :) (οχι βεβαια σαν το crysis) 2. ε μερικες ειναι καπως ετσι αλλα σε γενικες γραμμες μαρεσε το παιχνιδι και ειχε ωραια ιστορια :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 1. τετοια παιχνιδια παντα τα παιζω σε κονσολα... αλλα ναι νομιζω οτι για το 2008 ηθελε καλο πισι :) (οχι βεβαια σαν το crysis) 2. ε μερικες ειναι καπως ετσι αλλα σε γενικες γραμμες μαρεσε το παιχνιδι και ειχε ωραια ιστορια :) Καλά το 2 είναι υποκειμενικό...:)Καλά με τα γραφικά στο low δεν θέλει τέρας είναι η αλήθεια:lol: Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_19852 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το la noire το εχω κατεβασει απο το ιντερνετ για υπολιγιστη και μου βγαζει σφαλμα κανω κανονικα εγκατασταση τελειωνει παταω finish μετα κανω το κρακ και μετα παω να μπω και μου βγαζει σφαλμα τι να κανω???? καποια βοηθεια σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Δεν επιτρέπεται η συζήτηση στο παρόν forum για παιχνίδια και λογισμικό που έχει αποκτηθεί με παράνομο τρόπο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts