vourasa Δημοσιεύτηκε April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 5, 2004 Καλημέρα, θέλω να κάνω ακριβώς αυτό που γράφω στο θέμα: Να τυπώσω κάποια καρέ από κάποια κλιπάκια! Δοκίμασα, εκεί που έπαιζε με media player έκανα pause και έπειτα CTRL/ALT+PRINT SCREEN και μετά paste στο Word. Δυστυχώς τίποτα. Ιδέες ευπρόσδεκτες! Ευχαριστώ πολύ, Δ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Εγώ το έχω κάνει με quick time και όχι με media player.Το Quick time έχει με δεξί κλικ μετα το pouse την επιλογή εκτύπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Mporeis na to kaneis me ena programma pou paizei DVD, px to PowerDVD exei koympi Capture kai soy apothikevei to kare san fotografia tin opia mporeis meta na ektiposeis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Ένας ακόμη τρόπος είναι με τη βοήθεια ενός image viewer που κάνει capture όπως για παράδειγμα το γνωστό Irfanview. Βάζεις το avi να παίζει στο Irfanview (ή στο Windows Media player) πηγαίνεις στα Options του Irfanview κι από'κει Capture επιλέγεις Foreground και πατάς Start. Μόλις βρεις το στιγμιότυπο που θες πατάς Ctrl+F11 και το Irfanview στο κρατάει σαν εικόνα. Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Να προσθέσω ότι αυτό που δοκίμασες με το Print Screen δεν δουλεύει γιατί για την απεικόνιση των video τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται η μέθοδος overlay. Με αυτήν το λειτουργικό δημιουργεί μια overlay surface (το μαύρο που είδες όταν έκανες paste) και εκεί προβάλλεται κατευθείαν η εικόνα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts