soriana Δημοσιεύτηκε May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 10, 2011 Καλημέρα σας, είδα στο site της forthnet και σε κάποια blogs ότι σήμερα και αύριο θα δείχνει σε live streaming το ATP World Tour Masters 1000. Επειδή θέλω να το δω και έχω πρόσβαση από mac, μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω; Θυμάμαι ότι παλιότερα είχα χρησιμοποιήσει VLC για να το δω αλλά δεν θυμάμαι τα links Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 έλα ρε...πολύ καλή φάση που το δείχνουν σε streaming. πάντα γούσταρα να βλέπω τέννις. go...Παγδατή...go :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpap Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Πολυ καλή φάση! Το τέννις το έχουν λίγο στο κλ@..μο και είναι πολύ καλό ότι επιτέλους θα δούμε κανένα παιχνίδι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Έχει ανέβει πολύ το τένις σε δημοτικότητα τον τελευταίο καιρό. Το ακούω από πολλούς. Βολικό λοιπόν που το streaming της forthnet θα το έχει Live. έπιασε το εγχείρημα με τη superleague και το επεκτείνει. @sorianna Τι εννοείς ότι δεν θυμάσαι τα λινκσ? Δεν είναι αυτά που θα δίνει το site της forthnet? Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. May 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Στο mac δεν έχω βάλει κάτι Plugins που θέλει για να παίζει το stream (windows media player), οπότε το βλέπω από vlc, αλλά δεν είναι το link της σελίδας αλλά το Link του stream αυτό που θέλω να βάλω. Αν το βρείτε πλζ στείλτε το γιατί δε μπορώ να το βρω ρε γμτ και είναι μόνο σημερα και αύριο και μου αρέσει το τένις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Αυτό http://www.novasports.gr/WebTVStreaming.aspx?a_id=71688&matchId=3 σε βοηθάει? Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. May 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Μπα. Δε με βοήθησε. Τελικά θα χρησιμοποιήσω το Laptop που έχει windows τι να κάνω. Ξέρετε αν θα δείξει κι άλλους αγώνες του ATP ή αν θα δείξει μόνο τα χθεσινά και τα σημερινά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Κάτσε γιατί αυτό με σκάλωσε. Υπάρχει κι άλλο Link? Σήμερα πάντως έχει το 2ο Γύρο ATP στις 13:00 – 19:00 και 20:30 – 00:30. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigtas Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Σε τι επιφάνεια παίζεται το ATP (δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου). Μόνο μπάλα δεν έδειχνε το streaming λέτε να εμπλουτιστεί και με άλλα κόλπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 πιστεύω ότι σιγά σιγά θα εμπλουτίζεται το streaming και και με άλλα αθλήματα ώστε να πιάσουν μεγαλύτερο κοινό....και καλά θα κάνουν...free tv, why not?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 και σήμερα δεν έχει τον Ολυμπιακό στο streaming? με ποια παίζει σήμερα? Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android76 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 20:30 Ολυμπιακός Απόλλωνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts