Jump to content

Forthnet Streaming στο Mac

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας, είδα στο site της forthnet και σε κάποια blogs ότι σήμερα και αύριο θα δείχνει σε live streaming το ATP World Tour Masters 1000. Επειδή θέλω να το δω και έχω πρόσβαση από mac, μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω; Θυμάμαι ότι παλιότερα είχα χρησιμοποιήσει VLC για να το δω αλλά δεν θυμάμαι τα links

Πολυ καλή φάση!

Το τέννις το έχουν λίγο στο κλ@..μο και είναι πολύ καλό ότι επιτέλους θα δούμε κανένα παιχνίδι!

Έχει ανέβει πολύ το τένις σε δημοτικότητα τον τελευταίο καιρό. Το ακούω από πολλούς. Βολικό λοιπόν που το streaming της forthnet θα το έχει Live. έπιασε το εγχείρημα με τη superleague και το επεκτείνει.

@sorianna

Τι εννοείς ότι δεν θυμάσαι τα λινκσ? Δεν είναι αυτά που θα δίνει το site της forthnet?

... and Justice for ... ALL ...

Στο mac δεν έχω βάλει κάτι Plugins που θέλει για να παίζει το stream (windows media player), οπότε το βλέπω από vlc, αλλά δεν είναι το link της σελίδας αλλά το Link του stream αυτό που θέλω να βάλω. Αν το βρείτε πλζ στείλτε το γιατί δε μπορώ να το βρω ρε γμτ και είναι μόνο σημερα και αύριο και μου αρέσει το τένις!

Μπα. Δε με βοήθησε. Τελικά θα χρησιμοποιήσω το Laptop που έχει windows τι να κάνω. Ξέρετε αν θα δείξει κι άλλους αγώνες του ATP ή αν θα δείξει μόνο τα χθεσινά και τα σημερινά;

Κάτσε γιατί αυτό με σκάλωσε. Υπάρχει κι άλλο Link?

Σήμερα πάντως έχει το 2ο Γύρο ATP στις 13:00 – 19:00 και 20:30 – 00:30.

... and Justice for ... ALL ...

Σε τι επιφάνεια παίζεται το ATP (δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου). Μόνο μπάλα δεν έδειχνε το streaming λέτε να εμπλουτιστεί και με άλλα κόλπα?

πιστεύω ότι σιγά σιγά θα εμπλουτίζεται το streaming και και με άλλα αθλήματα ώστε να πιάσουν μεγαλύτερο κοινό....και καλά θα κάνουν...free tv, why not?!