LNinio Δημοσιεύτηκε April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 2, 2004 Οτι recording και αν κάνω (είτε από την ηχογράφηση των Windows, είτε από capture από το TV Tuner) ο ήχος; προέρχεται από το μικρόφωνο!!! Δηλαδή γράφω οτι ακούγεται από τα ηχεία μου... ο ήχος περνάει από το μικρόφωνο και καταγράφεται!!! Να φανταστείτε, έγραψα μια ταινία και έγραψα και εμάν από πάνω με τα σχόλιά μου... ήμαρτον!!! Τι λάθος έχω κάνει και που μπορώ να το διορθώσω; Έχω Win XP Home Greek SP1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 Καθόρισες ποιο είναι το Line-In στις ρυθμίσεις των προγραμμάτων; Μιας και έχεις TV-Tuner φρόντισε να έχεις επιλεγμένο το Line-In της κάρτας σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 Κάτω δεξιά στην οθόνη, στο system tray δηλαδή πρέπει να φαίνεται ένα ηχείο στο οποίο με διπλό κλικ εμφανίζονται οι σχετικές ρυθμίσεις (αν δεν φαίνεται: Control Panel --> Sounds and Audio Devices --> Volume --> Device Volume --> Advanced). Στο Play Control που εμφανίζεται: Options --> Properties --> Adjust volume for --> Recording. Εκεί διαλέγεις το Input από το οποίο θέλεις να ηχογραφήσεις κάτι. Στην περίπτωση του tv tuner μπορεί να το έχεις στο line in ή στο Auxiliary για παράδειγμα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. April 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 Ευχαριστώ παιδιά, να είστε καλά... μου είχαν σπάσει τα νεύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts