Jump to content

pci- usb 3.0 αλλαγη

TXCELLAS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προσφατα πηρα εξωτερικο σκληρο usb 2.0-3.0 επειδη το pc μου οπως τα περισσοτερα δεν υποστηριζουν το usb 3.0 θα θελα να ρωτησω τι ακριβως χρειαζεται να αλλαξω για να το αποκτησω.υποθετω οτι θα χρειαστει να αλλαξει απο τη μητρικη ολο το συστημα που ειναι με τις usb αλλα μια επιπλεον γνωμη χρειαζεται.

ενδεχεται να εχω προβλημα συμβατοτητας η τιποτα τετοιο;

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

οπως ειπε και ο Candlemass το μονο που θα χρειαστεις ειναι θυρες usb 3.0 που κουμπωνουν στη μητρικη σε pci θυρα ;)

ακριβως αυτο που βλεπεις στο λινκ.

ασυμβατοτητες δε θα εχεις ;)

δηλαδη δεν αλλαζει τιποτα στα ηδη υπαρχοντα;

τι διαφορα αυτο π κανει 15 με αυτο 25-30 ευρω;:wacko:

Edited by mcde

Στα υπάρχοντα τι να αλλάξει; Ο controller είναι ενσωματωμένος στη motherboard και οι θύρες είναι συγκολλημένες πάνω της.

Τώρα όσο για τις διαφορές, απ' ότι βλέπω έχουν και τα 2 NEC chipset, το φτηνό είναι η OEM μάρκα του Πλαισίου και το άλλο με τα 25€ είναι άλλη μάρκα. Σημαντικές διαφορές δε βλέπω, αλλά προσωπικά όσα turbo-x προϊόντα έχω πάρει είναι πολύ φτηνιάρικα. Από την άλλη δεν νομίζω να έδινα 25€ για USB 3.0 controller. Άμα κοιτάξεις στο skroutz (http://www.skroutz.gr/c/134/pc-controlers.html?keyphrase=USB+3.0) έχει και άλλα μοντέλλα, εγώ σου έδειξα το πιο φτηνό.

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery