TXCELLAS Δημοσιεύτηκε April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 28, 2011 προσφατα πηρα εξωτερικο σκληρο usb 2.0-3.0 επειδη το pc μου οπως τα περισσοτερα δεν υποστηριζουν το usb 3.0 θα θελα να ρωτησω τι ακριβως χρειαζεται να αλλαξω για να το αποκτησω.υποθετω οτι θα χρειαστει να αλλαξει απο τη μητρικη ολο το συστημα που ειναι με τις usb αλλα μια επιπλεον γνωμη χρειαζεται. ενδεχεται να εχω προβλημα συμβατοτητας η τιποτα τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Θα χρειαστείς αυτό : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Controllers---Hub/Turbo-X-USB-3-0-x2-Ports-PCI-Express-CK-00170E.htm ή κάτι παρόμοιο... Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 οπως ειπε και ο Candlemass το μονο που θα χρειαστεις ειναι θυρες usb 3.0 που κουμπωνουν στη μητρικη σε pci θυρα ;) ακριβως αυτο που βλεπεις στο λινκ. ασυμβατοτητες δε θα εχεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. April 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 (edited) δηλαδη δεν αλλαζει τιποτα στα ηδη υπαρχοντα; τι διαφορα αυτο π κανει 15 με αυτο 25-30 ευρω;:wacko: Edited April 30, 2011 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Στα υπάρχοντα τι να αλλάξει; Ο controller είναι ενσωματωμένος στη motherboard και οι θύρες είναι συγκολλημένες πάνω της. Τώρα όσο για τις διαφορές, απ' ότι βλέπω έχουν και τα 2 NEC chipset, το φτηνό είναι η OEM μάρκα του Πλαισίου και το άλλο με τα 25€ είναι άλλη μάρκα. Σημαντικές διαφορές δε βλέπω, αλλά προσωπικά όσα turbo-x προϊόντα έχω πάρει είναι πολύ φτηνιάρικα. Από την άλλη δεν νομίζω να έδινα 25€ για USB 3.0 controller. Άμα κοιτάξεις στο skroutz (http://www.skroutz.gr/c/134/pc-controlers.html?keyphrase=USB+3.0) έχει και άλλα μοντέλλα, εγώ σου έδειξα το πιο φτηνό. Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts