Jump to content

registry medic...

lazaross
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγακτεστησα το προγραμμα και μου εβγαλε καμμια 200 registry λαθη σε διαφορετικες κατηγοριες. τωρα τα σβηνω ολα?

σβηστα, αλλα κρατα ενα backup καλου κακου, ειτε απο το προγραμμα ειτε μονος σου
http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Σίγουρα όχι. Το είχα δοκιμάσει κι εγώ παλαιότερα και σε κάποιες περιπτώσεις έσβηνε και χρήσιμα πράγματα. Πρέπει να τσεκάρεις ένα ένα τα strings που σου παρουσίασε να δεις αν όντως αντιστοιχούν σε προγράμματα που έχουν σβηστεί. Μόνο το norton windoctor εμπιστεύομαι απόλυτα σε τέτοια θέματα.

Μιχάλης :alien:

Σβηστα σβηστα και μετα γεμισε μας με threads για προβληματα που θα βγαζουν τα win και τα διαφορα apps!!

Καλυτερα να μην πολυπειραζεις την registry αν δεν ξερεις τι θα πειραξεις!!Και οπως ειπε και ο william backup!!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Υπάρχει και το RegSupreme που είναι πάρα πάρα πολύ καλό και κάνει και μόνο του backup...

Θα το βρεις εδώ...

Είναι trial, αλλά θα σου στείλω pm...

ΛΟΛ ρε παιδιά τι τα δοκιμάζετε τέτοια προγράμματα αν δεν έχετε και κάποια εξοικείωση; :p

Σίγουρα χρειάζεται εκτεταμένος έλεγχος πριν σβήσεις τα πάντα!

Τα προγράμματα αυτά δεν είναι για τον άπειρο χρήστη ;)

Κι ο άπειρος χρήστης τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει? Να πηγαίνει το PC στο service για να του τρέξουν το Adware?

Είχα την εντύπωση ότι τα προγράμματα αυτά απευθύνονται κυρίως στον αρχάριο. Υποτίθεται ότι ο έμπειρος μπορεί να κάνει ότι χρειάζεται και με το regedit ;)

Frustration: υποτίθεται λέω, μιας και ζήτημα είναι να υπάρχουν καμμιά 10αριά που ξέρουν όλα τα πεδία στη registry και φυσικά κανένας που να γνωρίζει, ένα προς ένα, όλα τα dllς του συστήματός του.

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Να "πειράζεις" την registry, και κυριώς να σβήνεις καταχωρήσεις χωρίς να ξέρεις τι κάνουν...

Βέβαια αν δεν το ψαξεις δεν πρόκειται να μάθεις κιολάς¨...

Γι αύτο υπάρχει και το format :p

Εγώ θα σας έλεγα να μην χρησιμοποιείτε τέτοια utilities. Τουλάχιστον όχι όταν δεν έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ίσως να τα δοκιμάζετε σαν τελευταία λύση μόνο όταν η κατάσταση του λειτουργικού είναι πολύ κακή.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake ( 2 Απρ. 2004 , 09:06)

εγω παντως επιμενω,

κρατα ενα backup και μετα πειραξε οτι θελεις

Ακόμα κι αν μετά δε μπορεί να ξεκινήσει το πισί του; :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i ( 2 Απρ. 2004 , 12:22)

Ακόμα κι αν μετά δε μπορεί να ξεκινήσει το πισί του; :whistle:

ειπαμε να σβησει μερικες καταχωρησεις του μητρωου, οχι να του ριξει ατομικη βομβα ;)

βσηνουμε με στυλ και προσοχη, οχι οτι βρουμε αβερτα :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

μπορειτε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα που ποτε δεν σας εχει δημιουργησει καποιο προβλημα? γιατι δεν ειναι και λιγα τα λαθη που μου βγαζει. τελικα δνε ειναι 200 αλλα πανω απο 400. καλα pc ειναι αυτο ή κανα νοσοκομειο?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 2 Απρ. 2004 , 23:20)

μπορειτε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα που ποτε δεν σας εχει δημιουργησει καποιο προβλημα? γιατι δεν ειναι και λιγα τα λαθη που μου βγαζει. τελικα δνε ειναι 200 αλλα πανω απο 400. καλα pc ειναι αυτο ή κανα νοσοκομειο?

Αν δεις ποιο πάνω λέω για το RegSupreme που είναι πάρα πολύ καλό και αξιόπιστο...

Επίσης κρατάει κάθε φορά backup.... ;) ;)

Wirelessly posted (SIE-A60/14 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0)

me to easycleaner panda svhnw oti vriskei xwris prob.de pedpei na nai freeware pia omws...

εγω εχω και το tune up utilities 2003 και σβηνει ολα τα registry σφαλαματα που μου βγαζει αλλα δεν ειναι πανω απο 20 καθε φορα σε σχεση με το αλλο που μου βγαζει 400 σφαλματα! επισης εαν με regedit σβησω ολα τα κλειδια με προγραμματα και παιχνιδια που εχω απεγκαταστησει θα δημιουργηθει κανενα προβλημα?

Η ποσότητα (δηλαδή ο αριθμός των εσφαλμένων καταχωρήσεων) δεν μπορεί να είναι το απόλυτο κριτήριο για την επιλογή ενός τέτοιου προγράμματος. Εγώ δεν θα έσβηνα τα 400 "σφάλματα" γιατί πραγματικά είναι πιθανότερο να μην πρόκειται σε όλες τις περιπτώσεις για σφάλματα. Αν τώρα είσαι 100% σίγουρος ότι κάποιες καταχωρήσεις αφορούν προγράμματα που δεν υπάρχουν πια στο σύστημα, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα να τις διαγράψεις, μετά από registry backup πάντα...

κανω backup σε περιπτωση που καποια αρχεια χρησιμοποιουνται απο τα windows? αλλα και παλια αυτο δεν το καταλαβαινω. τα αρχεια του προγραμματος που πια δεν υπαρχει τα χρειαζονται τα windows ενω οταν δεν υπηρχε το προγραμμα δεν τα χρειαζοταν. αλλο και παλι τουτο...

Έχω χρησιμοποιήσει 4 registry cleaners για πολύ καιρό και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Έχω ακούσει καλές κριτικές για το RegSupreme. Χρησιμοποιώ επίσης το registry compactor για ανασυγκρότηση της registry.

http://www.rosecitydownloads.com/Newsletter/regcomp.html.

Registry Compactor for Windows 9X/NT/ME/2000/XP will enhance your system's performance by removing registry gaps and empty entries, and then compacting and defragmenting the registry file. Microsoft Windows® includes no tool to perform this function!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i ( 2 Απρ. 2004 , 02:27)

ΛΟΛ ρε παιδιά τι τα δοκιμάζετε τέτοια προγράμματα αν δεν έχετε και κάποια εξοικείωση; :p

Σίγουρα χρειάζεται εκτεταμένος έλεγχος πριν σβήσεις τα πάντα!

Τα προγράμματα αυτά δεν είναι για τον άπειρο χρήστη ;)

Συμφωνω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VaradeRo ( 2 Απρ. 2004 , 02:56)

Κι ο άπειρος χρήστης τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει? Να πηγαίνει το PC στο service για να του τρέξουν το Adware?

Είχα την εντύπωση ότι τα προγράμματα αυτά απευθύνονται κυρίως στον αρχάριο. Υποτίθεται ότι ο έμπειρος μπορεί να κάνει ότι χρειάζεται και με το regedit ;)

Frustration: υποτίθεται λέω, μιας και ζήτημα είναι να υπάρχουν καμμιά 10αριά που ξέρουν όλα τα πεδία στη registry και φυσικά κανένας που να γνωρίζει, ένα προς ένα, όλα τα dllς του συστήματός του.

Η καλυτερη απαντηση που θα μπορουσα να διαβασω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde ( 2 Απρ. 2004 , 03:54)

Εγώ θα σας έλεγα να μην χρησιμοποιείτε τέτοια utilities. Τουλάχιστον όχι όταν δεν έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ίσως να τα δοκιμάζετε σαν τελευταία λύση μόνο όταν η κατάσταση του λειτουργικού είναι πολύ κακή.

Διαφωνω με αυτην την λογικη και γενικα αυτα τα προγραμματα δεν ειναι για τελευταια λυση αλλα για να βελτιωνουν την ταχυτητα κτλ κτλ..

Αν η κατασταση του λειτουργικου ειναι κακη κανεις format δεν τρεχεις κατι απο αυτα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 2 Απρ. 2004 , 23:20)

Το εχω ξαναγραψει αλλα θα το ξαναπω, jv16 Power Tools, κορυφη

http://www.macecraft.com/brief_pt/

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Kανε ενα format και μην μας ζαλιζεις με το σαραβαλο σου και τα προβληματα του! Χα Χε Χο!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 5 Απρ. 2004 , 00:40)

οκ κατεβασα το regsupreme εκανα Normal scan και βρεθηκαν 1133 ΣΦΑΛΜΑΤΑ!!! τωρα τι κανω? :eek:

SuPeR Pc

:p :p :p :p :p :p

Πατάς το κοuμπί "FIX"...

εχω παρατηρησει οτι ενα κανεις εξερευνηση για αχρηστα αρχεια στους δισκους με το ονομα *.* σβηνει ολα τα αρχεια!! μια φορα οταν ημουν μικρος ετσι την πατησα και το pc δεν ανοιγε! κατεβασα και τα r16jv tools ( ετσι λεγεται το προγραμμα ? ) και εκανα παλι το ιδιο αλλα δεν τα εσβησα βεβαια! γιατι γινεται αυτο το προγμα? επισης μετα εγραψα *temp* και τα εσβησα ολα. ελπιζω να μην εκανα λαθος. ωραιο παντως προγραμμα.