Jump to content

σκληροs δισκοs δεν φενεται

tifozi3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα μου εδωσε εναs φιλοs μου ενα σκληρο δισκο εξωτερικο τον freecom 80 που μεσα που τον ανοιξα ειναι hitaci 80 δεν λειτουργουσε μαλλον γιατι απο οτι ειδα δεν μου ειχε δωσει το καλωδιο ρευματοs και ενω τον εβλεπε στο Πίνακας Ελέγχου\Υλικό και Ήχος\Συσκευές και εκτυπωτές δεν μπορουσα να το δει πουθενα αλλου πηγα και πηρα ενα αλλο εξωτερικο κουτι που δεν χρειαζεται ρευμα αλλα τωρα το προβλημα ειναι οτι οταν τον κουμπονο το φωτακι μια αναβει και μια σβηνει και δεν φενεται πουθενα ουτε στο bios καμια ιδεα μηπωs φτεει το κουτι αν ειναι να το αλλαξω το κουτι ειναι konig και μεσα εχει ενα καλωδιο απο την μια μερια εχει 1 usb και απο την αλλη μερια 2 usb τορα που δεν ειναι κουμπομενοs ο σκληροs δισκοs αλλα μονο το κουτι το λαμπακι αναβει συνεχεια

Έβαλες και τα δύο USB; Μπορεί η υποδοχή σου να μην μπορει να τον τροφοδοτήσει, αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα. Δες και το αντίστοιχο θέμα "Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος"...
Read The F...ing Manual First

Έβαλες και τα δύο USB; Μπορεί η υποδοχή σου να μην μπορει να τον τροφοδοτήσει, αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα. Δες και το αντίστοιχο θέμα "Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος"...

οκ ευχατιστω θα δω και αυτο