amanitis Δημοσιεύτηκε April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 16, 2011 Καλησπέρα σας, Θέλω στον υπολογιστή μου να βάλω linux και windows 7. Έβαλα τα Ubuntu κανονικά και λειτουργούν όλα, μετά έβαλα και τα 7 κάνοντας όλα τα Partition που έπρεπε και ήθελα. το πρόβλημα είναι ότι κάνει boot απευθείας στα 7. Πως μπορώ να προσθέσω τα Linux σαν επιλογή στο boot? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 επειδή βαριέμαιhttp://lifehacker.com/#!5403100/dual+boot-windows-7-and-ubuntu-in-perfect-harmony να το γράψω η λύση είναι εδώ Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts