niknik Δημοσιεύτηκε April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2004 -Πού ειναι ο φάκελος των favorites (ΙΝΤΕΡΝΕΤ) στα XΡ όπως είχαν τα '98? -Εχω στον παλιό υπολογιστή το Eudora το οποίο δεν λειτουργεί (βγάζει σφάλμα) αλλά έχω κάποια -mails που δεν θέλω να χάσω και να τα εξάγω στο Outlook Express στον νέο μου υπολογιστή. Πως μπορώ να το πετύχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 C:\Documents and Settings\Username\Favorites Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 Εναλλακτικά και αν θέλεις να έχεις εύκολα πρόσβση συνέχεια στα Favorites μπορείς να: δεξί κλικ στην Taskbar --> Properties --> Start Menu --> Customize --> Advanced --> Start Menu Items --> Favorites Menu. Με αυτό τον τρόπο εμφανίζονται στο Start και μπορείς μεταξύ άλλων να ανοίξεις το folder με δεξί κλικ --> Open. Ίσως μπορείς να κάνεις Import τα e-mails σου από το Eudora. Στο Outlook Express --> File --> Import --> Messages... --> Eudora Pro or Light. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει βέβαια. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. April 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 Το κακό είναι οτι το Eudora τώρα πια δεν ανοίγει με τίποτα, οπότε δεν μπορώ να κάνω export τα e-mails :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts