ri3per Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Επειδή εγώ είμαι εντελώς άσχετος με το τι σημαίνει flasharisma και πως γίνεται, μπορεί κάποιος να δώσει κανα λινκ για οδηγίες και οφέλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) Παιδιά η τελευταία original version της belle ποια ειναι; για να ξερω αν αυτη που έχει το κινητό μου είναι η τελευταία η οχι. και πως μπορω να βαλω ελληνικη γλωσσα στο κινητο! δεν υπαρχει καποιος να δωσει καμια οδηγια; Edited November 29, 2013 by ri3per Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Κατέβασε το navifirm και βρες για το Χ7 κάποια Ρομ που να γράφει Balkans που έχει ελληνικά για να το φλασαρεις Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts