lesvosisland Δημοσιεύτηκε April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2011 Γειά σας! Θα ήμουν αφάνταστα υποχρεωμένος σε όποιον φίλο-η μου εύρισκε λύση στο πρόβλημά μου. Χθες υποχρεώθηκα να αγοράσω καινούργιο notebook που πλέον είχε win 7 starter. Επειδή όμως το πρόγραμμα των πελατών μου είναι σε dos, είχα τη δυσάρεστη έκπληξη του ότι ενώ ανοίγει κανονικά το πρόγραμμά, δεν μπορώ να κάνω εναλλαγή γλώσσας απο Αγγλικά σε Ελληνικά μέσα απο το περιβάλλον dos του προγράμματος. Μέχρι τώρα, στα xp του προηγούμενου netbook που μου κάηκε, δεν είχα πρόβλημα. Εκανα εναλλαγη με shift-alt (με τη βοήθεια των γνωστών τροποποιήσεων στο autoexec.nt). Παράκληση για βοήθεια. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsaras Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 βαλε αυτο στο autoexec.nt και ξαναδοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts