alkis_7 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 το root manager τι είναι ???? Eιναι file manager σαν τον astro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acol Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 (edited) δεν μπορω να καταλαβω πως λιτουργει ο root manager και δεν μπορο να βρω πως μετακινω τα αρχεια , τι να κανω ???? Edited February 12, 2012 by Acol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 δεν μπορω να καταλαβω πως λιτουργει ο root manager και δεν μπορο να βρω πως μετακινω τα αρχεια , τι να κανω ???? Διαβασε καλα τις οδηγιες βημα-βημα και δε νομιζω να μη καταλαβεις κατι. Ειναι πολυ ευκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) To CpuSet που μπορω να το βρω...!? Edited July 4, 2012 by Dimitris_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 To CpuSet που μπορω να το βρω...!? Πέρα από το play store;! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 κατεβασα την εκδοση 2,3,0,2... του ρυθμιζω την συχνοτητα με βαση tegra 2 που μου δινει σαν επιλογη στα 816MHz αλλα πανω πανω δειχνει ακομα max 600....!! Ενω οταν αλλαζω την min συχνοτητα μου το αλλαζει και πανω...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris9_1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 καλησπερα παιδια!προσπαθω να κανω το overclock και αντιμετωπιζω ενα προβλημα!τα κανω ολα μια χαρα μεχρι το σημειο που παταω παρατεταμενα στο hw_config.sh.δεν μου εχει επιλογη "open in text editor" παρα μονο "open as text" και δεν μου δινει την δυνατοτητα να γραψω μεσα στο αρχειο.τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Με ποιον file manager το δοκιμάζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris9_1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Με τον root explorer! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει αυτή η επιλογή. Κάτω από το view as text, είναι και η επιλογή open in text editor.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris9_1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) και ομως δεν ειναι!!ο root explorer δεν ειναι ο free!ειναι ο paid.μπορω να το κανω με αλλο προγραμμα?? συγκεκριμενα οι επιλογες που μου εχει ειναι : delete, rename, copy, move, permissions, properties, add bookmark, send, open as text. Edited January 3, 2013 by Dimitris9_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 O root explorer έχει άλλες 4 επιλογές: Open in Text Editor Zip this file Create tar Change owner. Κατέβασε το x8toolbox από το xda το οποίο μέσα έχει το apk του rootexplorer (η beta.4 έκδοση το έχει σίγουρα, δεν είμαι σίγουρος για τη final). Πέρνα το στο κινητό, κάντο εγκατάσταση και σίγουρα θα έχει και τις παραπάνω επιλογές που λέω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris9_1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 ok ολα καλα!το βρηκα και το εκανα!το TestCpu το κατεβαζω απο market?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 SetCPU! Ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris9_1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 να ρωτησω κατι ηλιθιο??ανεβαζουμε το max εκει που θελουμε και το min το κραταμε σταθερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Ακριβώς απλά πρόσεχε μη το ανεβάσεις πολύ και μετά κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις. Μπορείς να ανεβάσεις και το min ανάλογα με το πόσο χαμηλά θες να πηγαίνει η συχνότητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris9_1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 το max το εχω στο 768 και κανει επνακινησεις συνεχεια...καμια λυση??;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 το max το εχω στο 768 και κανει επνακινησεις συνεχεια...καμια λυση??;) Χαμηλωσε το! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris9_1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 δεν προλαβαινω...μου κανει reboot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Νομίζω μόνο full wipe σε σώζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris9_1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 δηλαδη???δεν εχω ιδεα...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Μπαίνεις στο CWM recovery και θα δεις την επιλογή full wipe (factory reset). Την επιλέγεις αλλά χάνεις όλα σου τα δεδομένα. Ότι έχεις μέσα εκτός από αυτά που βρίσκονται στη κάρτα μνήμης. Μόλις τελειώσει επανεκκινείς το κινητό και ξαναδοκιμάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris9_1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 εξηγησε μου απο που θα μπω στο cwm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 δηλαδη???δεν εχω ιδεα...!!! Xrecovery έχεις ή cwm; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris9_1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 cwm εχω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts