geo_1983petra Δημοσιεύτηκε April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 9, 2011 Εκανα έγραφει αλλα δεν την δέχεται γιατί μου γράφει ότι έβαλα λάθος διευθηνση. Μένω στην Μυτιληνη και συγκεκριμένα σε χωριό εδω δεν έχει οδούς. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 πιο είναι το χωριό? είδες μέσω google maps αν έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. April 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 πετρα διπλα στο μολυβο αυτο μου στελνουν mail Γεια σας, Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Google AdSense. Δυστυχώς, μετά από τον έλεγχο της αίτησής σας, καταλήξαμε στην απόφαση ότι δεν είναι δυνατή η αποδοχή σας στο AdSense επί του παρόντος. Η αίτησή σας δεν έγινε αποδεκτή για τους παρακάτω λόγους. Προβλήματα: - Η διεύθυνση επικοινωνίας είναι εσφαλμένη, μη ολοκληρωμένη ή δεν έχει υποβληθεί Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 τι διεύθυνση δήλωσες κατά την εγγραφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts