lazaross Δημοσιεύτηκε March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 30, 2004 εχω μια απορια. επειδη ειναι η πρωτη φορα που το χρησιμμοποιω θελω να ξερω εαν με ασφαλεια ολα τα αρχεια που εμφανιζονται οταν κανω search. ορισμενα απο αυτα εχουν ονοματα οπως : gator, dso exploit, n-case, xxx dial, moneytree, gain, hacker και αλλα πολλα! :whistle: επισης παω στο update παταω για να κανει update τα αρχεια που θελω αλλα δεν κανει τιποτα. γιατι? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (30 Μάρ. 2004 , 22:19) εχω μια απορια. επειδη ειναι η πρωτη φορα που το χρησιμμοποιω θελω να ξερω εαν με ασφαλεια ολα τα αρχεια που εμφανιζονται οταν κανω search. ορισμενα απο αυτα εχουν ονοματα οπως : gator, dso exploit, n-case, xxx dial, moneytree, gain, hacker και αλλα πολλα! :whistle: επισης παω στο update παταω για να κανει update τα αρχεια που θελω αλλα δεν κανει τιποτα. γιατι? :worry: Δεν υπάρχει κανένα προβλημα με την ασφάλεια.... Σε εμένα κάνει κανονικά update.... :blink: :confused: :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Έχεις δίκιο με το update! Κολλάει μερικές φορές και καθυστερεί να ξεκινήσει η διαδικασία... αλλά τελικά το κάνει μια χαρά. Όσον αφορά για τα αρχεία, μην σε προβληματίζει! Το prog ξέρει πολύ καλά τι κάνει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. March 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 ξερω οτι κολλαει αλλα μετα με βγαζει ενα Χ και κατι θαυμαστικα και δεν κανει download. το πηρα απο το pc magazine μαρτιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 dokimase apo kapoio allo server pou deixnei sto drop down list... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Μια ερώτηση. Όταν το βάζω να ψάχνει μου βρίσκει κάτι γα τον windows media player! Τι τρέχει με αυτό?Ξέρει κανείς? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. March 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaTRiX57 (31 Μάρ. 2004 , 14:38) dokimase apo kapoio allo server pou deixnei sto drop down list... ευχαριστω φιλε. το mirror που χρησιμοποιουσα μαλλον δεν λειτουργουσε... επισης το ad-aware 6 που εχω επισης μολις παω στο ad watch μου λεει οτι θελει μια licenced version. η εκδοση που εχω ειναι και αυτη απο το pc magazine μαρτιου. μηπως θελει να κανω κανενα update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Το ad-watch δουλεύει μόνο αν έχεις license, δηλαδή άν έχεις αγοράσει την Professional έκδοση για παράδειγμα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (31 Μάρ. 2004 , 20:03) Μια ερώτηση. Όταν το βάζω να ψάχνει μου βρίσκει κάτι γα τον windows media player! Τι τρέχει με αυτό?Ξέρει κανείς? Θυμάμαι ότι είχα συναντήσει κι εγώ κάποτε 2 "περίεργα" ευρήματα του Spybot. Μάλλον το ένα είχε σχέση με τον MP και το άλλο με ΙΕ. Είχα ψάξει τότε στο Ιντερνετ και είχα καταλήξει στο ότι επρόκειτο για "τρύπες" που θα ήταν καλό να κλείσουν είτε μέσω Spybot, είτε μέσω Microsoft. Δες κι αυτό... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indigo Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (31 Μάρ. 2004 , 20:03) Μια ερώτηση. Όταν το βάζω να ψάχνει μου βρίσκει κάτι γα τον windows media player! Τι τρέχει με αυτό?Ξέρει κανείς? κάπου είχα διαβάσει οτι οποιαδήποτε στιγμή πάς να παίξεις ένα απλό .wma απο τον ΜεδιαΠλαυερ και είσαι connected στέλνει ένα μικρό μυνηματάκι στη Microsoft (?) που αναφέρει ποιος ξέρει τι ?? ... δεν θυμάμαι καλά ... ίσως λέω βλακείες ... αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει ... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (31 Μάρ. 2004 , 22:59) Θυμάμαι ότι είχα συναντήσει κι εγώ κάποτε 2 "περίεργα" ευρήματα του Spybot. Μάλλον το ένα είχε σχέση με τον MP και το άλλο με ΙΕ. Είχα ψάξει τότε στο Ιντερνετ και είχα καταλήξει στο ότι επρόκειτο για "τρύπες" που θα ήταν καλό να κλείσουν είτε μέσω Spybot, είτε μέσω Microsoft. Δες κι αυτό... Οκ σε ευχαριστώ m$ :mad: Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος indigo ( 1 Απρ. 2004 , 10:54) κάπου είχα διαβάσει οτι οποιαδήποτε στιγμή πάς να παίξεις ένα απλό .wma απο τον ΜεδιαΠλαυερ και είσαι connected στέλνει ένα μικρό μυνηματάκι στη Microsoft (?) που αναφέρει ποιος ξέρει τι ?? ... δεν θυμάμαι καλά ... ίσως λέω βλακείες ... αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει ... :cool: Το ότι το Media Player προσπαθεί συχνά να συνδεθεί, ακόμα κι αφού του έχεις ξετικάρει το σχετικό πεδίο στις Επιλογές, είναι γεγονός. Το βλέπεις εύκολα απ'το ZoneAlarm... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LimassoL Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 hi,8a h8ela na rothso an kserei kaneis kanena programa pou na stamataei ta messages,den andexo allo me auto to pragmma molis mpeno sto net mou bgazei 1-2 messages...apo ti exo katalabaei kapoia mala@@ia prepei na exei kollhsei sto svhost.exe,an exei kamia idea kaneis.. thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος... Όταν λες messages τι εννοείς? Error messages? Με τι περιεχόμενο? Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LimassoL Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 ta kslassika gri para8urakia pou sou lene visit this site to earn this,me tsontes ktl...8a kano ena screen shot na sto deikso,thx gia thn boh8eia kai thn fgrhgorh apandhsh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα που απομακρύνει το spyware. Μερικά τέτοια προγράμματα είναι το Ad-aware, το Spybot Search&Destroy και το Spysweeper. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 το καλυτερο και απλουστερο imo ειναι το spysweeper!σωζει ζωες... Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LimassoL Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 thx all gia to endiaferon 8a ta dokimaso kai 8a sas exo sundoma apotelesmata!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. April 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 παιδια με το ad- aware αυτα που βρισκει τα σβηνω ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (10 Απρ. 2004 , 01:24) παιδια με το ad- aware αυτα που βρισκει τα σβηνω ολα? Ναι... ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts