xpuser Δημοσιεύτηκε March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 29, 2004 Θα μπορούσαν όσοι εχουν ασχοληθεί με το θέμα να προτείνουν ένα σχετικό φθηνό και αξιόπιστο DSL router? Πρόκειται να αγοράσω ένα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.... Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους απαντήσουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 D-LINK DSL-504 ADSL ROUTER 4 PORT SWITCH είναι κορυφαίο πάρα πολυ αξιόπιστο μόνο είναι λίγο πρόβλημα η τιμή 115€ στο e-shop.gr Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Zyxel 650R-31 (over PSTN) 650R-33 (over ISDN) Εγώ έχω το 650R-31 και είναι σκυλί... ;) ;) :cool: :cool: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. March 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Επίσης επειδή έχω ενα λαπτοπ με wireless card on αν υπάρχει κανά καλό dsl router kai access point ταυτόχρονα , νομίζω θα ήταν ιδανικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xpuser (29 Μάρ. 2004 , 23:36) Επίσης επειδή έχω ενα λαπτοπ με wireless card on αν υπάρχει κανά καλό dsl router kai access point ταυτόχρονα , νομίζω θα ήταν ιδανικό... Για δες εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος deos24 (29 Μάρ. 2004 , 23:24) Zyxel 650R-31 (over PSTN) 650R-33 (over ISDN) Εγώ έχω το 650R-31 και είναι σκυλί... ;) ;) :cool: :cool: :) Προσπαθούσα να κάνω ένα Zyxel 630-11 (φαντάζομαι στην εγκατάστηση το ίδιο λογισμικό περίπου θα έχει) αλλά μετά την εγκατάσταση μέσω USB δεν μπορούσα να βρω που τοποθετούμε τα password και δεν κατάφερα να το κάνω να μπει Internet. Μπορείς να μου πεις τι κινήσεις πρέπει να κάνεις μετά την εγκατάσταση των drivers; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 paidia ta router ta asirmata mporoun na doulepsoun kai se adsl kai se sdsl?an kapoios mporei na me enhmerwsei.mallon kai alloi tha exoun thn aporia efxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts