thsss Δημοσιεύτηκε March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 21, 2011 Λοιπόν φίλοι συνφορουμίτες. Ακούστε την περιπέτεια μου και πείτε μου τι μπορώ να κάνω. Τον Φεβρουάριο αγόρασα από το πλαίσιο μια κάρτα γραφικών Gigabyte 5670 1gb OC. Η κάρτα ήταν συσκευασία bulk και την πήρα 70 ευρώ. Ευκαιρία θα μου πείτε. Παίρνοντας την κάρτα κατεβαίνω στο ταμείο να πληρώσω. Εκεί ήταν μια πολύ ευγενική κυρία την οποία ρώτησα τι εγγύηση έχει η κάρτα και μου λέει <<Έχει τρία χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας, σε περίπτωση βλάβης μας την φέρνετε και αν δεν επισκευάζεται την αντικαθιστούμε με καινούργια.>> Τις λέω << Σίγουρα?>> και μου απαντάει <<Φυσικά! Να, το γράφει και κάτω στην απόδειξη με μεγάλα γράμματα.>> Χαρούμενος εγώ, παίρνω την καρτούλα μου και φεύγω. Να σημειώσω εδώ, πως η αγορά έγινε από κατάστημα της Θεσσαλονίκης και εγώ είμαι κάτοικος Τρικάλων. Έτσι από την αγορά μέχρι την εγκατάσταση μεσολάβησε ένα διάστημα 10 ημερών μέχρι να την δοκιμάσω. Από την πρώτη φορά που την χρησιμοποίησα η κάρτα μου έκανε πρόβλημα στο ΒΙΟS και έπρεπε να το κάνω κάθε φορά reset για να ξεκινήσει ο υπολογιστής. Έτσι την αφαίρεσα, έβαλα πίσω την παλιά μου 3650 και περίμενα πότε θα ξανανέβαινα Θεσσαλονίκη να την πάω στο κατάστημα που την αγόρασα. Σήμερα 21/3 επισκεύτηκα το εν λόγω κατάστημα και παρέδωσα την κάρτα στο σερβις στις 9:57. Σε μια ώρα δέχομαι τηλεφωνο που μου λέει πως όντως υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα. Ο γρήγορος τρόπος απόκρισης ήταν και το μοναδικό θετικό από την όλη ιστορία. Μου λέει ο κύριος πως επειδή δεν υπάρχει παρόμοια κάρτα εκεί της ίδιας εταιρίας, το μόνο που έχει εύκαιρο είναι μια άλλη υλοποίηση με τα ίδια χαρακτηριστικά. Ωραία λεώ θα την πάρω. Καλώς μου λέει είναι άλλα 39 ευρώ Από δω και πέρα καταλαβαίνετε τι έχει γίνει. Καλά λέω έρχομαι από εκεί. Πάω στο κατάστημα και του εξηγώ από την αρχή πως είμαι σχετικός με το αντικείμενο και πως τυχών αντικατάσταση με υποδεέστερο προΙόν is out of question. Προσπάθησε, έκανε την κίνηση δλδ, να μου πασάρει μια 5570 αλλά του το έκοψα. Του λέω 5670 ή τα λεφτά μου πίσω. Απαντά πως λεφτά δεν μπορώ να πάρω πίσω και πως το προιόν ήταν bulk γι'αυτό έχει και τόσο χαμηλή τιμή. Του λέω δωσ'μου την 5670 που έχεις και κράτα το κουτί. Από την στιγμή που επιλέξατε να βγάλετε προς πώληση ένα προιόν αυτό πρέπει να λειτουργεί σωστά αλλιώς μην το βγάζετε καθολού. Έτσι παγιδεύετε τον πελάτη. Μου είπε πως θα έψαχνε σήμερα στα κεντρικά αν υπήρχε άλλη κάρτα ίδια να μου δώσει και θα με πάρει αύριο τηλ να δούμε τι θα γίνει. Εγώ με υποδεέστερη κάρτα δεν συμβιβάζομαι. 5670 πλήρωσα 5670 θα πάρω. Αν ήταν ελαττωματική να μην την πούλαγαν. Επίσης ούτε πιστωτικό θέλω. Προτιμώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω και να αγοράσω μια μεταχειρισμένη 4870 που έχει βρωμίσει ο τρόπος. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να διεκδικίσω τα χρήματά μου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, εφόσον πέρασαν 14μέρες από την αγορά νομίζω ότι στην καλύτερη πιστωτικό θα πάρεις. Εννοώ αν δε βρουν ίδια κάρτα να την αντικαταστήσουν. Αν κάνω λάθος , ας με διορθώσει όποιος το ξέρει σίγουρα. Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. March 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 τελικά παιδιά όλα έληξαν καλώς. Μου την αντικατέστησαν με μια της sapphire 5670 flex. Βέβαια η δικιά μου ήταν OC edition αλλά τέλως πάντων. Πολλά ευχαριστώ στον κ. Τράκα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts