efkola Δημοσιεύτηκε March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 19, 2011 Καλησπέρα... Έχω ένα VAIO VGN-FE31M κ επειδή τα'χει παίξει η μπαταρία του,θέλω να την αλλάξω κ κοιτούσα στο ebay.Τώρα φοράει μια VGP-BPS2B 11,1V/4800mAh με 6 cells κ σκέφτομαι να πάρω μια ίδιου τύπου(VGP-BPS2) αλλά με 7200mAh κ 12 cells για να διαρκεί περισσότερο.Στη λίστα του πωλητή γράφει το μοντέλο του υπολογιστή μου ως συμβατό με αυτήν αλλά δεν ξέρω.Τι λέτε,θα είναι οκ ή θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αλλά γιατί δεν ρωτάς εκεί που την βρήκες ? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. March 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Ευχαριστώ φίλε μου!Ναι το σκέφτηκα κ έχω ήδη στείλει αλλά φοβάμαι ότι θα μου απαντήσει ''ναι''για να πουλήσει.Ίσως βέβαια να σκέφτομαι με το ελληνικό κουτοπόνηρο μυαλό κ να τον αδικώ τον άνθρωπο,δεν ξέρω...:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts