Jump to content

Forthnet και ιοί

t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι η 2η (μετά από τον περασμένο Ιούνιο) φορά που λαμβάνω μαζικά mails από τη Forthnet μολυσμένα με τον W32.Netsky.P@mm , προφανώς λόγω του ότι υπάρχει η διεύθυνσή μου στα address book τους.

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

δυστυχως συμβαινει.Εχουμε 4thnet στην δουλεια μου και ερχονται κατα εκατονταδες απο την Πεμπτη....

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t300 (27 Μάρ. 2004 , 19:59)

Είναι η 2η (μετά από τον περασμένο Ιούνιο) φορά που λαμβάνω μαζικά mails από τη Forthnet μολυσμένα με τον W32.Netsky.P@mm , προφανώς λόγω του ότι υπάρχει η διεύθυνσή μου στα address book τους.

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;

Να ξερεις οτι πολλοι καινουριοι ιοι οπως και αυτος χρησιμοποιουν μια τεχνικη που λεγεται proofing οπου καποιος αλλος στελνει email με τον ιο και ο ιο εχει αλλαξει την διευθυνση του αποστολεα με την δικια σου ή της forthnet ή καποιου αλλου που μπορει να εχει επικοινωνησει με τον πραγματικο αποστολεα.

Προσφατα και το freemail εστειλε email σε ολους του χρηστες λεγοντας οτι εχουν αναφερθει περιπτωσεις email με αποστολεα τον webmaster.

Host

Wirelessly posted (SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από JimBs

Και σε μένα έχει συμβεί... Δείχνει οτι δεν είναι και τόσο ασφαλείς ως ISP...

Kai me HOL to idio symvainei. Eidika tin Paraskevi lyssaksane.

Λόγω της έξαρσης αυτού του τρόπου εξάπλωσης των ιών τελευταία, έχει γίνει λίγο-πολύ... χαμός σε όλους τους providers.

Εγώ με Otenet έχω δει 2 φορές τον τελευταίο μήνα τη δ/νση μου να μπαίνει σε "black list" για spamming κι έτσι να μπλοκάρεται. Την επομένη είναι βέβαια ok. Κι αυτό προφανώς γιατί δεν είναι η μόνη δ/νση που μπλοκάρεται χωρίς λόγο και η Otenet την "ανοίγει" πάλι χωρίς περαιτέρω διερεύνηση...